• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Doktor 3 hafta sonra dedi abla hem kese hem kalp atışını duymak için ama keseyi görmeye gitsem mi acaba diye düşünmüyorum değilim

Şu an kaç haftalık hayal? Kan değeriyle erken öğrendiyseniz hemem görülmez zaten kalp atışıda 7.haftada duyuluyor sanırım HeySero HeySero öyle değil miydi

Şu an kaç haftalık hayal? Kan değeriyle erken öğrendiyseniz hemem görülmez zaten kalp atışıda 7.haftada duyuluyor sanırım HeySero HeySero öyle değil miydi
Evet bonus genelde 8.haftada çağırıyor doktor. Bana kalırsa kese için hemen gitme -Hayal -Hayal kese için bile belki erkendir görmezsin stres yaparsın. Kalp atışı niye duyulmadı dersin falan

4 hafta 6 günlük diyor nette bonus
Evet bonus genelde 8.haftada çağırıyor doktor. Bana kalırsa kese için hemen gitme -Hayal -Hayal kese için bile belki erkendir görmezsin stres yaparsın. Kalp atışı niye duyulmadı dersin falan
Evet doktorda haziranın son haftası dedi. Şimdi giderim görünmez korkar stres yaparım bekleyim diyorum bi yanımda git keseye bakılsın diyor ama bekleyeceğim sanırım
Kandaki beta değerin 3000 i geçince karından ultrasonda görünür kese
8 haziranda beta 855 çıkmıştı sweet artış çok iyi bir daha vermene gerek yok dedi doktorum. Bilmiyorum yani suan kaç oldu beta

Selam bebeksiler

Bugun sabah işlerinden sonra biraz yatış yaptım, uyumadım.
Sonra ütü yaptım, ütü masam kırıldı ya, bende bir ütü aşkı hasıl oldu, tablasında yerde yaptım, o denli şevk ile.
Sonra yemek yapıp arkadaşa gittim.
Geldim.
Kızlara yeni çalışma masaları aldık, demonte geldi, onu kuruyor şuan kocam.
Evde iş var yani.
Ama mutluyum, temizler bir güzel yerleştiririz.

Evin her yerini elden geçirip her yerde iş yapmak istiyorum.

Kızlar bir soru, cam bardaklarınızı dolabınızda nasıl diziyorsunuz?
Ters mi düz mü?
Ağzı nereye bakıyor?
Havaların ısınmasından sanırım koku yapmaya başladı,ters koyarım da ben.

Bulaşık mak biter, bitince kapağını açarım mesela, hani makinede uzun da durmaz.
Dolaptaki şeklini soruyorum sizlere?
Düz koysam toz mu olur, saçma mı durur?
Gerçi sürekli yıkanıyor uzun durmuyorlar ki toz olsun ama

Haydi yazın, ters misiniz düz mü😄

Kızlar bir soru, cam bardaklarınızı dolabınızda nasıl diziyorsunuz?
Ters mi düz mü?
Ağzı nereye bakıyor?
Havaların ısınmasından sanırım koku yapmaya başladı,ters koyarım da ben.

Bulaşık mak biter, bitince kapağını açarım mesela, hani makinede uzun da durmaz.
Dolaptaki şeklini soruyorum sizlere?
Düz koysam toz mu olur, saçma mı durur?
Gerçi sürekli yıkanıyor uzun durmuyorlar ki toz olsun ama

Haydi yazın, ters misiniz düz mü😄
Ben ters koyuyorum dolapta uzun durmuyor ki zaten makine hergün çalışıyor çocuklar hep farklı bardakla su içiyorlar niyeyse her odadan bardak topluyorum

Back
X