Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pirantech marka kullandığımHerkese hayırlı günler
Buharlı temizleyici kullananlar ne marka kullanıyorsunz
karcher benimkiHerkese hayırlı günler
Bunla koltuk yıkanmıuor demi ablaPirantech marka kullandığım
Doktor 3 hafta sonra dedi abla hem kese hem kalp atışını duymak için ama keseyi görmeye gitsem mi acaba diye düşünmüyorum değilim-Hayal doktora ne zaman gidiceksin kese ve kalp atışı için
Koltuk ve halı yıkama mak. gibi suyunu çektirme yok buharlıda seroBunla koltuk yıkanmıuor demi abla
3 hafta çokmuş bencede git keseyi görmeyeDoktor 3 hafta sonra dedi abla hem kese hem kalp atışını duymak için ama keseyi görmeye gitsem mi acaba diye düşünmüyorum değilim
Haftaya gideyim olmazsa bi bakılsın3 hafta çokmuş bencede git keseyi görmeye
Doktor 3 hafta sonra dedi abla hem kese hem kalp atışını duymak için ama keseyi görmeye gitsem mi acaba diye düşünmüyorum değilim
Evet bonus genelde 8.haftada çağırıyor doktor. Bana kalırsa kese için hemen gitmeŞu an kaç haftalık hayal? Kan değeriyle erken öğrendiyseniz hemem görülmez zaten kalp atışıda 7.haftada duyuluyor sanırımHeySero öyle değil miydi
PirantechHerkese hayırlı günler
Kandaki beta değerin 3000 i geçince karından ultrasonda görünür keseDoktor 3 hafta sonra dedi abla hem kese hem kalp atışını duymak için ama keseyi görmeye gitsem mi acaba diye düşünmüyorum değilim
4 hafta 6 günlük diyor nette bonusŞu an kaç haftalık hayal? Kan değeriyle erken öğrendiyseniz hemem görülmez zaten kalp atışıda 7.haftada duyuluyor sanırımHeySero öyle değil miydi
Evet doktorda haziranın son haftası dedi. Şimdi giderim görünmez korkar stres yaparım bekleyim diyorum bi yanımda git keseye bakılsın diyor ama bekleyeceğim sanırımEvet bonus genelde 8.haftada çağırıyor doktor. Bana kalırsa kese için hemen gitme-Hayal kese için bile belki erkendir görmezsin stres yaparsın. Kalp atışı niye duyulmadı dersin falan
8 haziranda beta 855 çıkmıştı sweet artış çok iyi bir daha vermene gerek yok dedi doktorum. Bilmiyorum yani suan kaç oldu betaKandaki beta değerin 3000 i geçince karından ultrasonda görünür kese
İlacı kestim vala canlandim resmen Dr diyecem daha uygun bir ilaç yazsın yani hepsi ilaçtan kaynaklanmışEnfeksiyon normalde de mide bulantısı yapar zaten. Halsizlik bilemedim
Öyle yapacağım abla bir bildiği vardır yani doktorunda-Hayal kuzumm doktorun dediği tarihte git şuan erken sanırım
Ben ters koyuyorum dolapta uzun durmuyor ki zaten makine hergün çalışıyor çocuklar hep farklı bardakla su içiyorlar niyeyse her odadan bardak topluyorumKızlar bir soru, cam bardaklarınızı dolabınızda nasıl diziyorsunuz?
Ters mi düz mü?
Ağzı nereye bakıyor?
Havaların ısınmasından sanırım koku yapmaya başladı,ters koyarım da ben.
Bulaşık mak biter, bitince kapağını açarım mesela, hani makinede uzun da durmaz.
Dolaptaki şeklini soruyorum sizlere?
Düz koysam toz mu olur, saçma mı durur?
Gerçi sürekli yıkanıyor uzun durmuyorlar ki toz olsun ama
Haydi yazın, ters misiniz düz mü![]()