Düzenli Evimiz & Hayatımız

duşta kullandığınız plastik terlikleri nasıl temizliyorsunuz pis geliyor gözüme ne kadar cifle çamaşır suyuyla yıkasamda yarın çamaşır suyuna batırıp çamaşır makinesinde kısa programda yıkıyayım diyorum 🤔

Ben kullanmıyorum duşta terlik ama plaj terliği gibi evadan olanları ya da plastik olanları makinede yıkıyorum at gitsin hiç elde uğraşma

Günaydın ❤️
Hayırlı cumalar 🌸

1000078854.webp

Öğlen sıcağında bahçeye gitmek gibi bi hata yaptım 3 e geliyordu. Piştik yandık 35 dereceydi. Kaç gündür gidemedim ağaçlar susuz kaldı yapraklar solmuş hemen 2 şer kez suladım kendilerine geldiler. Bi yapılsaydı şu ev hayırlısıyla.
bu sene yapıcakmısınız evi , bizde yapıcaz nasip olursa eşim usta kendisi yapıcak onunda işleri açıldı
fırsat bulup yapabilirse bakalım

Bugün 🍲👌🏻✨
Çöpleri çıkardım ✔️
2 posta çamaşır attım makineye ✔️
Kuruyanları katladım yerleştirdim ✔️
Banyo lavabosunu ovdum ✔️
Duşakabini yıkadım✔️
Banyonun yerini aynasını sildim ✔️
Robot evi süpürdü ✔️
Kitaplığı düzenledim ✔️
Akşam yemeği yaptım ✔️
(tavuklu türlü
Bulgur pilavı)
Ocağı sildim domolla✔️
Evi sildim arap sabunlu suyla✔️
Kettıl,kahve makinesi ve mutfak lavabosunu sirkeli su yaptım(kireç kalıntısını en kısa çözen) ✔️
.
Bebeğimi yıkadım çok zor uyuttum ev gözüme batıyor yine bu aralar leş gibi geliyor hanımlar duşta kullandığınız plastik terlikleri nasıl temizliyorsunuz pis geliyor gözüme ne kadar cifle çamaşır suyuyla yıkasamda yarın çamaşır suyuna batırıp çamaşır makinesinde kısa programda yıkıyayım diyorum 🤔
benimde duşta kullandığım terlikler kararıyo altları , çamaşır suyu cifle temizliyorum arada ama tam istediğim gibi olmuyo
makineye hiç atmadım bi deniyim bende banyo paspaslarıyla birlikte atarım

bayramın 3. günü pazar günü bende mutfak balkon camını ve mutfağın sürgülü kapısı var büyük camlı onları
sildim tüllerini yıkadım , mutfak sandalyelerini salon sandalyelerini sildim , koltukların üstündende bi geçtim
kapılarım ve buzdolabım silinecek
bu hafta sonu teyzemin torununun düğünü var bu akşam köye gidicez nasip olursa oğlumla , kızım gelemiyo onunda kaynının nikahı var pazar günü eşiminde işleri yoğun oda gelmiyo oda kızımın kaynının nikahına gider ,
yarın için izin alıcam işten
bu hafta babalar günüymüş iyi denk geldi babamada bi hediye alıyım :KK52:

günaydın
Hayırlı cumalarr :KK36:
Saat 6 buçukta uyandım
Oğlumda uyandı. 😃😀
Onla ilgilendim tabi o erken uyandığı için
Tekrar uyudu 8 buçukta
Ben kahvaltımı yaptım..
Eşim evde yoktu zaten
Dedesigili mezara sonra market alışverişine
En son notere götürecek .
Baya işleri var
İşten öğleye kadar izin almış .
bende umuta sebze çorbası yaptım.
Bize mercimekli çorba yaptım.
Bulaşıkları makineye dizdim.
Evi umut uyanınca süpürebilirim.
Şimdilik çay aldım içiyorum.
odalar havalandı.

bu sene yapıcakmısınız evi , bizde yapıcaz nasip olursa eşim usta kendisi yapıcak onunda işleri açıldı
fırsat bulup yapabilirse bakalım
Yapıcaz abla Allah izin verirse. Kv sinir etti beni. Orda bi göz oda vardı çelik bilmem bişeyden. Onu söktürmeye başladık. Sonra bunlar kendi bahçesine koyacaktı onu. Gidiyorum geliyorum aynı duruyor. Kaynımın düğünü var ay sonu ondan sonra yaparız dio. Bizde siz ne zaman yaptırırsanıs yaptırın sıcaklarda gidiyoruz perişan oluyoruz geri hemen geliyoruz dedik. Olmaz ustaların başında durcam dio. Mazallah ustalar bi mola verir olur mu öyle şey derdi o. Eşimde siz karışmayın dedi. Bakalım bir güne heralde o ev sökülür. Sonrada yenisi başlar. Ne güzel valla eşinin usta olması. Ustada bulamıyoruz baya yoğunlar tanıdıklar

Yapıcaz abla Allah izin verirse. Kv sinir etti beni. Orda bi göz oda vardı çelik bilmem bişeyden. Onu söktürmeye başladık. Sonra bunlar kendi bahçesine koyacaktı onu. Gidiyorum geliyorum aynı duruyor. Kaynımın düğünü var ay sonu ondan sonra yaparız dio. Bizde siz ne zaman yaptırırsanıs yaptırın sıcaklarda gidiyoruz perişan oluyoruz geri hemen geliyoruz dedik. Olmaz ustaların başında durcam dio. Mazallah ustalar bi mola verir olur mu öyle şey derdi o. Eşimde siz karışmayın dedi. Bakalım bir güne heralde o ev sökülür. Sonrada yenisi başlar. Ne güzel valla eşinin usta olması. Ustada bulamıyoruz baya yoğunlar tanıdıklar
usta bulamazsanız eşimlede bi görüşün , kendimizinkini bekletir gerekirse şehir dışına çok gitti iş için :KK52:

Back
X