Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım sonuçlar güzel çıksın inşaAllah

Soğuk soda şişesini topuğunun altında, aklına geldikçe yuvarla en az 3 gün. Bak bakalım rahatlama var mı (doktora gitmeyi ihmal etme tabiki ) geçmiş olsun sero
Sağol abla teşekkür ederim😘💕

Haklısın abla, insan bazen tükeniyor ya benimki de öyle işte biraz ara vermek istiyorum sonra zaman benden gidiyor yumurtalar yaşla beraber azaliyor diye düşünüp tekrar başlıyorum, Allah dermansız dert vermesin inşallah 🤲 Herşeyin başı sağlık, Allah ömür verdikçe imkan verdikçe denemeyi düşünüyorum ama işte bazen olumsuzluklar olunca bedenen çok yoruluyorum..

sağlık ocağına gittim az önce geldim midem ağrıyor kaç gündür kalbime ağrısı vuruyor sanki dedim doktor hemen dedi üzülecek bi durum mu yaşadın ya da sıkıntı stresli bi dönem mi geçirdin ondan midene yansımış olabilir dedi geçer dedi mide rahatlatıcı çiğnenebilir bi tablet verdi sadece
Herşey stresten oluyor bunun farkındayım ama yapacak birşey yok 😕🥺

Olmaz mı çok mide ağrısı çektim bilirim.
Çok yakından şahit oldum ailemdeki kadınlardan baloncuk çok zor imtihan.

Bu imtihanı farklı karşılayanlara da şahit oldum. Hayatını bitiren ve hayatını yaşayan kişiler oldular.

Senin daha uzun yıllar var önünde gençsin daha çok imkan olur inşallah tedavi için bütün umutlarını tüketme ❤️

Aman topuk dikeni değilse boşuna ne oynayacam şişeyle 😃
Sero topuk dikenine benziyo sabahları ilk bastığında aşırı ağrı oluyor mu?

Şişe diken olmasa da hep faydalı. 1 sene çektim ben 2 sene süren var. Terlik giydim ona uygun topuğu jelli.
Şişe yıvarladım hareket yaptık oldukça baya farketti yok şu an.
Dr git onun büyüklüğü küçüklüğü de önemli

Yazdıklarınızı okumuş bulundum. Ben de Esma ül Hüsna kitabı var.
İçinde hamile kalmak için de bir şeyler var. Eğer isterseniz ve yasak değilse buraya atabilirim🌸

yazmak istediğiniz şeyleri özelden yazarsanız mavibaloncuk mavibaloncuk arkadaşımız için çok daha rahat olur 🌸

Hemde ne şükür düşük mesela bir kayıp ama ona bile şükretmeyi gördüm ben.

İMtihanını kolay geçmeyi nasip etsin Rabbim
Evet abla düşük yaptığımda bile buna da şükür dedim hep 🤲 kalp atışlarını duydum 1 hafta sonra kalbi durdu çok üzüldüm ağladım ama her zaman buna da şükür dedim kalp atışlarını duyuran Allaha şükürler olsn dedim

Allah hepimizin imtihanını kolay etsin inşallah 🤲

Pinhan Pinhan guzum kolum omuzum çok ağrıyor havuzla arttı sanki dün dinlendirdim sözde telde olunca daha kötü oluyor.
Bİrkaç mesaj yazdım şu an başladı yine yanmaya yoksa hep giriyorum
Geçmiş olsun 😔
Klavyede konuşarak yazmayı dene abla kolaylık olur

Günaydın ❤️
Hayırlı cumalar 🌸

1000079774.webp

Back
X