- 13 Ağustos 2020
- 15.548
- 88.160
- 598
- 32
Ben artık rüya bile yorumlatıyorum caht gbt ye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artık rüya bile yorumlatıyorum caht gbt ye![]()
Sağol abla teşekkür ederimGeçmiş olsun canım sonuçlar güzel çıksın inşaAllah
Soğuk soda şişesini topuğunun altında, aklına geldikçe yuvarla en az 3 gün. Bak bakalım rahatlama var mı (doktora gitmeyi ihmal etme tabiki ) geçmiş olsun sero
Öyle kavga etmek iyi değil heralde. Bilmiyorum hiç alttan alanım olmadıCanım sıkkınken kavga etmeye çalıştım hep alttan alıyo enayi. Bu kadar iltifatı 33 yılda almamisimdir samimiyetsiz gavur
![]()
Haklısın abla, insan bazen tükeniyor ya benimki de öyle işte biraz ara vermek istiyorum sonra zaman benden gidiyor yumurtalar yaşla beraber azaliyor diye düşünüp tekrar başlıyorum, Allah dermansız dert vermesin inşallahHerşeyin başı sağlık, Allah ömür verdikçe imkan verdikçe denemeyi düşünüyorum ama işte bazen olumsuzluklar olunca bedenen çok yoruluyorum..
sağlık ocağına gittim az önce geldim midem ağrıyor kaç gündür kalbime ağrısı vuruyor sanki dedim doktor hemen dedi üzülecek bi durum mu yaşadın ya da sıkıntı stresli bi dönem mi geçirdin ondan midene yansımış olabilir dedi geçer dedi mide rahatlatıcı çiğnenebilir bi tablet verdi sadece
Herşey stresten oluyor bunun farkındayım ama yapacak birşey yok![]()
Bunu da sakın düşünme bir kez daha diyorum tedavi şansı olmayanların çektiği en zoru. Çıkış yok çünkü umut yok.Allahım isyan etmek gibi olmasın ama tüm zorluklar bende toplanmış gibi hissediyorum![]()
Sero topuk dikenine benziyo sabahları ilk bastığında aşırı ağrı oluyor mu?Aman topuk dikeni değilse boşuna ne oynayacam şişeyle![]()
Buna da şükür diyorum her zamanBunu da sakın düşünme bir kez daha diyorum tedavi şansı olmayanların çektiği en zoru. Çıkış yok çünkü umut yok.
Yazdıklarınızı okumuş bulundum. Ben de Esma ül Hüsna kitabı var.
İçinde hamile kalmak için de bir şeyler var. Eğer isterseniz ve yasak değilse buraya atabilirim![]()
Hemde ne şükür düşük mesela bir kayıp ama ona bile şükretmeyi gördüm ben.Buna da şükür diyorum her zaman![]()
Evet abla düşük yaptığımda bile buna da şükür dedim hepHemde ne şükür düşük mesela bir kayıp ama ona bile şükretmeyi gördüm ben.
İMtihanını kolay geçmeyi nasip etsin Rabbim
Geçmiş olsunPinhan guzum kolum omuzum çok ağrıyor havuzla arttı sanki dün dinlendirdim sözde telde olunca daha kötü oluyor.
Bİrkaç mesaj yazdım şu an başladı yine yanmaya yoksa hep giriyorum
GOnuşmadan yazmam gerekiyor çoğunluklaGeçmiş olsun
Klavyede konuşarak yazmayı dene abla kolaylık olur
Iyi sevindim o zman bi arkads organikle alakası yok bildiğin market tavuğu dedideEvet organik geç oldu ama![]()