Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hu hu canlar bakın size neyle geldim taşlarla :KK16:

158 tane taş ve bunlar iri olup sayılanlar diğer ufaklı küçük minik olanlar değil 360 kusur taş alındı :KK43:

Şükür iyiyim elim kolum mor içinde hepsi gecicek

Eve çıktım sabah ara ara ağrım var 😔😔 Rabbim yanında oldu🤲🤲 böbreğim alınmadı bunun sevinci var bir daha yasatmasin mevlam ne bana nede hiç kimseye 🤲🤲🤲

Alıntı yaptım hepinizi tek tek ama olmadı kızlar araya reklamlar karıştı yapamadım 😔😔👍😊🤭

Tek tek hepinizi öpüyorum ❤❤❤
Dualarınız için desteğiniz için teşekkür ederim Allah razı olsun canlar
Iyi ki varsınız ❤❤🌻🌹💕🌸🌺💐💐

Eki Görüntüle 3607753
Allah bir daha yaşatmasın pare🤲 ne kadar çok taş varmış öyle, taşın sancısı da zor olur.
Çok çok geçmiş olsun 🫶🌸

Allah bir daha yaşatmasın pare🤲 ne kadar çok taş varmış öyle, taşın sancısı da zor olur.
Çok çok geçmiş olsun 🫶🌸
Çok teşekkür ederim eslinacim amin canım 🤲

RABBIM kimseye yasatmasin 🤲🤲
Sende hoşgeldin topigimize seni görmek ne güzel ⚘🌸

Bu sabah 8 buçukta kahvaltı yaptık,
Eşim gitti.
Umuta baktım.
Geri geldi umuta o baktı,
Ben bulaşık makinesini boşalttım.
çöpleri attım.
Umuta ara öğün verdim.
Çay içtik.
Eşim gitti .
Umutla bahçeye indim.
Bahçede mayıştı,
Eve geldim uyudu,
Çamaşır serdim.
koltuğa bende uzandım uyumuşum 12 gibi.
Umutun sesini duydum kalktım. 😀
Sonra karnını doyurdum.
Kaynanam geldi antep peyniri almışlar .
Onu tuzladık ayarladık.
Gitti eşim geldi yemek molasına ,
Hazır yemek etli ekmek getirmiş onu yedik...
nescafe içtik geri gitti.
😄
Şimdi umut uykuya daldı .
Akşama yemek koycam ocağa
Sabahın işi ile akşamın işi bana kısır döngü gibi geliyor. Her gün sizede öyle geliyor mu??
😅🤣😂🤠🤭
Bana bütün gün öyle geliyor 😀

Teşekkür ederim serom ⚘🌸

Inan bilmiyorum bünyeylemi ilgili galiba yediğimiz doğal şeyler kendi bahçemizden niye böyle oldu hiç bilmiyorum iki yıl önce safra kesesi taşla doluydu ameliyatı oldum bu yil böbrek ALLAH bir daha yasatmasin
Herkese şifa versin 🤲🌹
Benimde böbreğimde yağ bezesi büyüyor 2 defa anjiyo yapıldı. Doktora yediklerimle alakalı mı diye sorduğumda hayır bünyenden kaynaklı demişti bence taşta yediklerimizle alakalo değildir pare

Neden yazmamışlar ki
Kötü hissedecek bir şey yok uygun çözüm bulmuşsun zaten
Düğün boyunca Kur'an ı Kerîm mi okunda yani. Yada ilahi mi.
Yemek boyunca Kur'an-ı Kerim okunması da bana mantıkkı gelmiyor. Kur'an dinlemez farz neticede yemek mi yesinler Kur'an mı dinlesinler
Hayatımda gittiğim en tuhaf düğündü.
Kuran-ı Kerim okundu çoğunlukla ama daha çok kalabağın sesi duyuluyordu.
Takıdan sonra halay çekildi

Benimde böbreğimde yağ bezesi büyüyor 2 defa anjiyo yapıldı. Doktora yediklerimle alakalı mı diye sorduğumda hayır bünyenden kaynaklı demişti bence taşta yediklerimizle alakalo değildir pare
Aynen yoksa ben doğal kendi bahçemin ürünlerini tuketiyorum
Inşallah tekrarlamazda gelip geçer gider serom

Sanada şifalar diliyorum 🤲🤲

Keyfim yok ya.
Çevremdeki insnalar sanki sürekli beni kullanıyor ve buna ben izin veriyorum ben ortam oluşturuyorum gibi geliyor canım sıkılıyor. Kendimi değiştiremiyorum.
İnsanlara verdiğim değer mi önem mi yok başka bişey mi, olması gereken mi adı her neyse aynı karşışığı almamak kendime öfkelenmeme sebep oluyor.

Karşılıl beklenilip yapılacak şeyler değil bazı şeyler ama ben yapıyorsam onlarda yapmalı diye düşünüyorum bazı şeyleri.

Hu hu canlar bakın size neyle geldim taşlarla :KK16:

158 tane taş ve bunlar iri olup sayılanlar diğer ufaklı küçük minik olanlar değil 360 kusur taş alındı :KK43:

Şükür iyiyim elim kolum mor içinde hepsi gecicek

Eve çıktım sabah ara ara ağrım var 😔😔 Rabbim yanında oldu🤲🤲 böbreğim alınmadı bunun sevinci var bir daha yasatmasin mevlam ne bana nede hiç kimseye 🤲🤲🤲

Alıntı yaptım hepinizi tek tek ama olmadı kızlar araya reklamlar karıştı yapamadım 😔😔👍😊🤭

Tek tek hepinizi öpüyorum ❤❤❤
Dualarınız için desteğiniz için teşekkür ederim Allah razı olsun canlar
Iyi ki varsınız ❤❤🌻🌹💕🌸🌺💐💐

Eki Görüntüle 3607753
Anaaaa ben şok 😳 bununla geçmiş olsun parişim. Fazla c vitamini de böbrekte taş yapıyormuş doktorum demişti

🍀 öğlen namazını kılıp iki balkonu dip köşe süpürdüm, düzenledim
🍀 küpeştelerini, demirlerini sildim
🍀 buharlı makine ile brandaları sildim
🍀 buharlı makine ile yerlerini sildim
🍀 kuruyan çamaşırları toplayıp, katlayıp yerleştirdim
🍀 çam.mak.bitti balkona astım
☕ bi kahve içtim

❤️Abdest tazeledim ikindi namazını kılıp, kalan işlere devam edeceğim

Back
X