- 13 Ağustos 2024
- 3.115
- 10.999
- 128
Ayy çok güldüm yaTartıya bu resmiyette yaklaşanı ilk görüyorum Subhanallah
22 MayısDoğum günün ne zaman baloncuk
o çocuğun normaldirEvetevet yaaa ben ikizler burcu ile hiç anlaşamam normalde kızım ikizler
Demek ki boşuna hemen kaynaşmamışız, burcumuz çekti biziBen eksik kalmayayım kendimi tanıtayım
30 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuğum yok ikizler burcuyum Sivas'tayım
Evet sen nane gönül meyvesi var onlarda ikizler burdan iyi anlaşıyoruzo çocuğun normaldirbak biz güzel anlaşıyoruz
EvetttDemek ki boşuna hemen kaynaşmamışız, burcumuz çekti bizi
Ben her sabah tartılıyorum tartıyı bütün odalara götürüyorum bide belki 100 200 gram eksik tartarsa diyeSağolasınız kızlariki haftadır tartılmıyordum iyi geldi motive oldum
Sen 96lısın o Zaman ben 95liyim eylülde otuz olcam
Benim büyük oglanıda göndersem sana biraz biseyler öğrenseBirazdan evdeki yazlık Kuran kursunu açacağım kurdele falan mı şey yapsam acaba
Biz her gelenle yaşımızı burcumuzu coluk cocuk her şeyi güncelliyoruz unutmamak icinBu topikte yeniyimaslında şaka yapmıştım herkes yaşını söylesin diye
Yan yana gelince ne olur bilinmezEvet sen nane gönül meyvesi var onlarda ikizler burdan iyi anlaşıyoruz
Yani çocuk sayısı değişebilirBen her sabah tartılıyorum tartıyı bütün odalara götürüyorum bide belki 100 200 gram eksik tartarsa diye
Sen 96lısın o Zaman ben 95liyim eylülde otuz olcam
Benim büyük oglanıda göndersem sana biraz biseyler öğrense
Biz her gelenle yaşımızı burcumuzu coluk cocuk her şeyi güncelliyoruz unutmamak icin
DogruYani çocuk sayısı değişebiliryaşta her sene değişiyor
Orda bir köy var uzakta jsjs
Geçmiş olsunBenim bugün hastanede geçtim günüm.
belimde ddaralma varmış heral ondan ayaklarım ağrıyormuş. Mr çekildi sonuç yarın bakalım başka ne dicek doktor.
bu yyaşta böyleysemBonus un yaşına gelince nasıl olcam acaba skslsjsl
Geçmiş olsun canımBenim bugün hastanede geçtim günüm.
belimde ddaralma varmış heral ondan ayaklarım ağrıyormuş. Mr çekildi sonuç yarın bakalım başka ne dicek doktor.
bu yyaşta böyleysemBonus un yaşına gelince nasıl olcam acaba skslsjsl
Bende bugün öyleyim.Bugun hic enerjim yok
Boş boş geziniyorum evde ya
Mete sıkıldı parka gidelim diyo benim kolumu kaldıracak halim yok
Kendime zar zor bi kahve yaptım kendime geliyim diye yok gelemedim
En iyisi cıkarıyım Meteyi bi saat gelip yemek yapıyım sonrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?