Düzenli Evimiz & Hayatımız

saat 5 te Nane Limon Kabugu ödevini yaptım *yatak odası komidin dolap onların tozunu aldım sildim temizledim.
umutla bahçeye indim dolaştım.
6 da uyudu.
yatırdım onu yatağına
bi kahve içip
balkonun camlarını sildim bardışlarını sildim
yerini köpüklü suyla yıkadım.
tam işim bitti umut öyle uyandı.
meyve püresi yedirdim.

İyi akşamlar herkese sabah geç uyandım kahvaltı hazırladım yedik cocuklarla eşim erkenden çıkmıştı
Mutfagi topladım bulaşık Makinesi bitmişti çıkardım geri kirlileri koydum tezgah üstüni topladım tozları aldım balkonları yıkadım çamaşır atım makineye bir posta serdim Bir posta katladim
Ortalığı topladım derken çocuklar öğle yemeği istediler onu hazırladm yediler topladım biraz uzandım kahve keyfi .sonra uzun zamandır aklımda olan bir işe başladım tuvalettin duvarlarına giriştim spatula deterja tel lif ile alçı kalıntıları beyaz toz hala vardı dip bucak girdim yani temizledim baya vaktimi aldım WC içi ve lavabosunun tüm duvarları bitirdim akşam yemeği hazırladm yedik şimdi aynı işlemi banyoyada yapacam günüm oyle geçti

Günaydın hayırlı sabahlar
Cuma'nın hayr ve bereketi üzerimize olsun
Hayırlı cumalar

Bunlar benim nikah şekeri güllerim
11.07.2004
Eki Görüntüle 3616318
Nice güzel senelere penyez
Günaydın

Tam düzelemedim kızım hastalandı bugün de misafirim var sabahtan beri koşturuyorum o yüzden yokum.
Geçmiş olsun
amin canım ben hiç söylemiyim 35 yıl oldu 16 yaşındaydım evlendiğimde acelem neyse ne kadar cahillik
Maşallah abla inan senin zamanında yine normal bende 19a girmemiştim evlendigimde

Bana saç kesme perileri geldi yine ahsen doğduğu sene kesmiştim 2022 de sıcaktan bunalıp şak diye. Önlerde perçem olmuştu öyle kısaydı çocuk bile değişik bakıyordu bana 3 aylıktı sonra bi daha kestim onda baya temkinli gittim iyiydi şimdi yine geldiler sıcakta keserim kesin 1 2 güne

Niceee huzurlu sağlıklı mutlu seneleriniz olsun inşallah ablacım
Allah evliliğinizi huzurunuzu sevginizi daim etsin inşallah
Benimde 24 temmuzda yıl dönümüm
penyez83 canım nice mutlu yıllarınız olsun
Nice güzel senelere penyez

Geçmiş olsun

Maşallah abla inan senin zamanında yine normal bende 19a girmemiştim evlendigimde
Hepinize teşekkür ederim canlarım Rabbim cümlemizin evliliğini, evini dirliğini, birliğini, sağlıkla sıhhatle, huzurla, afiyetle daim eylesin

günaydın, hayırlı sabahlar,
çok yorgunum dün eve çıkmadan pazar alışverişimi yaptım , hem kızıma hem kendime alıyorum
eve geldim oğlumla yemek yedik eşim geç geliyo mutfağı topladım , çayı demledim
hepimizin çarşaf, yastık ve pikelerini makineye attım ,
pazardan aldıklarımı yerleştirdim , bi mola verdim çay içtik balkonda , eşimde geldi yemeğini yedi
bulaşık makinesini açtım , buzluktan et çıkarmıştım onu eşim doğradı dolaba koydum bugün pişiricem

mutfağın sürgülü cam kapısını ve cam balkonu sildim tülleri temizdi yıkamadım
açık balkonu yıkadım , çamaşırları astım , oğlum iş kıyafeti getirmiş onlar yıkandı onlarıda astım
kedinin tuvaletini tezimledim
namaz kıldım, banyoyu yıkadım duşakabin , klozet , lavabo temizlendi
sonrada bi duş aldım yattım saat 1:20 falandı şimdide gözlerimi açamıyorum çok şükür sabah namazınada kalktım
çayı demledim gelirken tahinli simit aldım birazdan kahvaltımı yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…