- 9 Ocak 2015
- 19.888
- 82.596
- 798
Gerçekten o kadar iyi geliyor ve o kadar ihtiyacımız olan birşey ki buOh ne güzel yapmıssın kendine vakit ayır tabi cok iyi gelir. Bütün her şey bizim üstümüzden geçiyo o kısacık vakitler aslında ne kadar iyi geliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten o kadar iyi geliyor ve o kadar ihtiyacımız olan birşey ki buOh ne güzel yapmıssın kendine vakit ayır tabi cok iyi gelir. Bütün her şey bizim üstümüzden geçiyo o kısacık vakitler aslında ne kadar iyi geliyo
Ben hic bırakmadım bakım yapmayı ne kadar yorulsamda vakit olmasada ha dinlenmiyorum o ayrı tabi ama banada dinlenmekten daha iyi geliyoGerçekten o kadar iyi geliyor ve o kadar ihtiyacımız olan birşey ki bu
Bizim burdada okunduİyi akşamlar kızlar kızlar
Bugun pek bir şey yapmadım.
Çocuklar, sofra kur kaldır öyle geçti.
Merdivenleri yıkadım,çamur olan çocuk terliklerini yıkadım.
Bir posta çamaşır yıkadım, astım.
Az evvel içeri sinek ilacı sıktık, birazdan evi bi süpürcem.Yatarken rahat vermezler yoksa.
Şimdi serince veranda da oturuyorum
Az evvel minarelerden dua edildi, hepsine amin dedik inşallah.![]()
Uyanık olan var mı
Benim niye uykum gelmiyor
Geçmiş olsunBizde acile gittik eşimin gözlerini kaynak almıştı duramadı ağrıdan, damla damlattılar anında açıldı gözleri çok şükür
Yattı dinlensinde geçer inşallah
Bizde oğlumla balkonda çay içiyoruz
Sabah 6 da mesaim başlayacağını bile bile uyanığımUyanık olan var mı
Benim niye uykum gelmiyor
Bingo denemedim hiç ondan alayım bu sefer deAsperox biraz fairy gibi kokuyo bulaşık sosnrası ben bingoyu çok beğendim bingo olmasa renax
Geçmiş olsun ablaBizde acile gittik eşimin gözlerini kaynak almıştı duramadı ağrıdan, damla damlattılar anında açıldı gözleri çok şükür
Ya insan galiba sessizliği istiyor. O yüzden hiç uyumak istemiyorum. Ha bide serinliğiGeçmiş olsun
Sabah 6 da mesaim başlayacağını bile bile uyanığım![]()
Benimde uykum geldi de oturuyorum hala. Kız yanıyor ev bugün daha fena. Gündüz halbuki daha serindi önceki günlere göre gece vurdu yineYa insan galiba sessizliği istiyor. O yüzden hiç uyumak istemiyorum. Ha bide serinliği![]()
Bugün balkon yii ya. Gidiyimde kızımın yanına kıvrılıyım birazBenimde uykum geldi de oturuyorum hala. Kız yanıyor ev bugün daha fena. Gündüz halbuki daha serindi önceki günlere göre gece vurdu yine
Rabbim hayırlı, bereketli iş nasip etsin inşallahBu aralar cok bunaldım
Eşimin işsizligi ikimizide bunalttı ona moral vermekte zorlastı artık iyice kafaya takmaya basladı.
Ne güzel ise girdi diye sevinirken olmadı geri cıktı.
Allah hayırlısını versin inşallah
Geçmiş olsun ablaBizde acile gittik eşimin gözlerini kaynak almıştı duramadı ağrıdan, damla damlattılar anında açıldı gözleri çok şükür
Rabbim hayırlı kazançlı düzenli iş nasip etsin canım duamdasnBu aralar cok bunaldım
Eşimin işsizligi ikimizide bunalttı ona moral vermekte zorlastı artık iyice kafaya takmaya basladı.
Ne güzel ise girdi diye sevinirken olmadı geri cıktı.
Allah hayırlısını versin inşallah
Çok geçmiş olsun ablaBizde acile gittik eşimin gözlerini kaynak almıştı duramadı ağrıdan, damla damlattılar anında açıldı gözleri çok şükür
Geçmiş olsun abla
Geçmiş olsun abla
sağolun kızlar Allah razı olsunRabbim hayırlı kazançlı düzenli iş nasip etsin canım duamdasn
Çok geçmiş olsun abla