Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı akşamlar herkese çok hastayım boğazım bütün vücudum öyle ağrıyor ki sanki bütün kemiklerim kırılıyor ateşim çıkıp düşüyor iyileşince inşallah ödevleri yapıcamÖdev penyezimden
Tancere, tava altlarını parlatmak (kullanılmayan, eskiyen, gereksiz görünen, fazlalık vs...ayıklamak)
muslukları parlatmak
Çaydanlık, çaycı, su ısıtıcı vb.. kirecini temizlemek
Tost makinesini temizlemek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurrr22
@Umutun Annesi
dolunaybekler
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
@Eslinna
@_okyanus
@Lidlaylim
@Feraceli
Geçmiş olsunHayırlı akşamlar herkese çok hastayım boğazım bütün vücudum öyle ağrıyor ki sanki bütün kemiklerim kırılıyor ateşim çıkıp düşüyor iyileşince inşallah ödevleri yapıcam
Teşekkür ederim eşim hastaydı ondan bana geçtiGeçmiş olsunAllah şifalar versin inşallah
salgın hastalık mı acaba
![]()
Çok geçmiş olsun abla Allah acil şifalar versinHayırlı akşamlar herkese çok hastayım boğazım bütün vücudum öyle ağrıyor ki sanki bütün kemiklerim kırılıyor ateşim çıkıp düşüyor iyileşince inşallah ödevleri yapıcam
Geçmiş olsun ablaHayırlı akşamlar herkese çok hastayım boğazım bütün vücudum öyle ağrıyor ki sanki bütün kemiklerim kırılıyor ateşim çıkıp düşüyor iyileşince inşallah ödevleri yapıcam
Geçmiş olsunHayırlı akşamlar herkese çok hastayım boğazım bütün vücudum öyle ağrıyor ki sanki bütün kemiklerim kırılıyor ateşim çıkıp düşüyor iyileşince inşallah ödevleri yapıcam
Selincim çok geçmiş olsun dr gittin mi baya hastalanmışsınHayırlı akşamlar herkese çok hastayım boğazım bütün vücudum öyle ağrıyor ki sanki bütün kemiklerim kırılıyor ateşim çıkıp düşüyor iyileşince inşallah ödevleri yapıcam
Bende öyleydim ikinci doğunca bir kez daha anladım ilk cocugumun ne kadar zor bir bebek ve çocuk olduğunu uslu çocuk ve inatçı çocuk gerçekten aynı olmuyor ilki çok zorladı beni şu an 6 yaşında bebekten çok onunla uğraşmak zorunda kaliyorumBen tek çocukla 10 yıl yaşlanmış gibi hissediyorum bazen![]()
Geçmiş olsun inşallahHayırlı akşamlar herkese çok hastayım boğazım bütün vücudum öyle ağrıyor ki sanki bütün kemiklerim kırılıyor ateşim çıkıp düşüyor iyileşince inşallah ödevleri yapıcam
Abla çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar herkese çok hastayım boğazım bütün vücudum öyle ağrıyor ki sanki bütün kemiklerim kırılıyor ateşim çıkıp düşüyor iyileşince inşallah ödevleri yapıcam