3.seçenek olmuş mu gerçektenÖDev pinhandan
Balkon temizliği (açıksa yıkayın, kapalıysa, düzenleyin toparlayın, silin)
Kapı kollarını, prizleri silin
Evdeki bütün dolapları dıştan silin (mutfak, banyo, vestiyer, dış yüzey, sleepy le bile olur )
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
dolunaybekler
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
Evet kızla oynuyordum ben baya hissettim geçmiş olsun herkese Allah beterinden korusunDeprem olmuş Balıkesir de şimdi gördüm Bursa falan baya sallanmış
Yarına planım
Zayıflarım diye giymek için ayırdığım kıyafetleri çıkarmak
Hamilelikten sonra ayaklarım 1 numara büyüdüolmayan ayakkabıları ayırmak
Balkonları yıkamak
Bunları yapsam geri kalan sürpriz olur
Benimde büyürse artık özel yaptırırım heralde kızlarBenimde öyle oldu38 giyiyordum 39 oldu
Geçmiş olsun aysen rabbim beterinden korusunEvet kızla oynuyordum ben baya hissettim geçmiş olsun herkese Allah beterinden korusun
Yaa bende bi değişiklik olmadı cok sükür 36 bucuktu hâlâ öyleBenimde öyle oldu38 giyiyordum 39 oldu
Afiyet olsunEvim evim güzel evimçok şükür evime döndüm ilk iş bol köpüklü bir banyo yaptım
Havlular yıkandı balkona astım
Balkonu yıkadım,paspasını makinaya attım
Beni bekleyen bi dünya çamaşır var,kirli temiz hepsini sırayla yıkıyacam
Çok yorgunum, şimdi kahve molası verdim
Geçmiş olsunEvet kızla oynuyordum ben baya hissettim geçmiş olsun herkese Allah beterinden korusun
Bizde oturuyorduk, damat hissettiDeprem olmuş Balıkesir de şimdi gördüm Bursa falan baya sallanmış
Evet hamilelikte ayak şişiyor zaten .Ya bunu 2 3 kişiden duydum hamilelikten sonra ayaklarım büyüdü diye neden oluyo acaba
aynı benim gibiBenimde öyle oldu38 giyiyordum 39 oldu
Ya bunu 2 3 kişiden duydum hamilelikten sonra ayaklarım büyüdü diye neden oluyo acaba
Çok saçma ama doğruymuşBenimde öyle oldu38 giyiyordum 39 oldu
Değişmeyen de oluyor tabikiBenimde büyürse artık özel yaptırırım heralde kızlar39/40 giyiyorum 41 e çıkarsa nanay
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahAy ne güzel Forum gece gece pek bir sevdim de on güne bebeğim olacak zor bu gidişle düzen tertip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?