- 28 Ekim 2022
- 9.555
- 27.739
- 478
- 29
Benimkini hic kesmez o zaman ablaBenimkini daha kesemedi
Klasik cocuk be sweet elleşme cocuga yapma etme diye.Ahsen dururda ben gidiyoruz diye getiriyorum çünkü başında bekliyorum dur yapma etme. Kaydırağın merdiveninden değil de yandaki tutma demirlerinden çıkıyor çocuk
İnşaAllah bulacaklar bir çözüm ablaDaha kaç gün böyle idare edicen, bi çözüm bulmayı düşünmüyolar mı?
Saat sekiz oldu ne zaman dinleneceksin
Aman valla tehlikeli yaw yaptığı yoksa ben düşecek falan diye çok takılmam pimpirikli değilimBenimkini hic kesmez o zaman abla
Klasik cocuk be sweet elleşme cocuga yapma etme diye.
Mete kaydırak ne kadar büyük olursa olsun kaydıraktan çıkıyo merdiven kullanmıyo Ardanın yaptıgını görsen şok olursunsalıncakların asılı oldugu demir var ya o demirin oraya cıkıp orda oturuyo
Elbet idare edilir de 1 hafta değil 2 hafta değil yahu. Sende insansın. İnşallah hemen çözüm bulurlarİnşaAllah bulacaklar bir çözüm abla
10 hazirandan bu yana hep söyledim
1 Eylül'den sonra sadece "kendi işimi yapabilirim daha fazlasını beklemeyin zor olur" dedim
Bakalım nasip bir yol bulacaklar
Fiziki olarak iş başı yapamıyorsa uzaktan çalışma ile denetin dedim, bu gün yine
Onlar öyle enerji atıyolarAman valla tehlikeli yaw yaptığı yoksa ben düşecek falan diye çok takılmam pimpirikli değilim
İnşallah bakalım geçen seneye göre yine iyiyiz şükür o zaman deli dana gibi kaçıyordu sağa sola. Büyüdükçe bilinçleniyor demek kiOnlar öyle enerji atıyolarseneye daha rahat edersin kendini korur
Benim torunda elimizi bırakıp koşuyo dana gibi demekki hepsi aynıİnşallah bakalım geçen seneye göre yine iyiyiz şükür o zaman deli dana gibi kaçıyordu sağa sola. Büyüdükçe bilinçleniyor demek ki
Swetimm sağlık olunca, el birliği ile idare edelim dediler bana daha fazla iş yükü geldi. eski personel olmak ve işi biliyor olmamdan kaynaklıElbet idare edilir de 1 hafta değil 2 hafta değil yahu. Sende insansın. İnşallah hemen çözüm bulurlar
Kolay gelsin penyez insallah bi an önce çözülürSwetimm sağlık olunca, el birliği ile idare edelim dediler bana daha fazla iş yükü geldi. eski personel olmak ve işi biliyor olmamdan kaynaklı
Bakalım bi orta yol bulunacak artık
Ahahah valla abla yaaBenim torunda elimizi bırakıp koşuyo dana gibi demekki hepsi aynı
Gördüm gördümpenyez83 ablam görmesin 2 gün önce çamaşır yıkandı kurutmadan çıktı orda kalmış öylece onu katlayacam şimdi
Sağol canım inşaAllahKolay gelsin penyez insallah bi an önce çözülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?