- 2 Ağustos 2013
- 38.216
- 127.946
- 798
İşte bulantı kusma geçiyor mide yanması başlıyor falanEvet 12. Haftada geçer dediler 15 oldu daha geçecekherkes farklıymış abla kusmadan midesi bulanmadan geçirenler ne kadar sanşlısınız ya
Bunu yazdıktan sonra misafirim geldi yatılı düğün ve cenazeler sebebi ile uzaktan(adana,Ankara,antalya,izmir) den gelince gitmediler bugün gitti sonuncu aile deEv işlerine rutinime dönmek istiyorum artık merkezdeki eve dönerim zaten sürekli gitgel oldu bu yaz
Gitmeden yapacağım çok şey var artık misafir gelmez büyük ihtimalle yastık ,yorgan vb misafirlerin kullandığı eşyaları yıkamak
Kıyafet ve ayakkabı ayrımı yapmak verilecek kişilere gitmeden veririm
Ve silinecek düzenlenecek çok yer var
Amasya da tatlılar uygun fiyatlı ve güzel oluyor yemeklerden ziyade tatlıları çok iyi uzun zaman oldu umarım bozulmamıştır lezzetleriGitmedim kihavalar sıcak olunca gözümüz kesmedi Eylül gibi gidelim dedik
Bayada kalmışlar nane Allah razı olsun senden. Yaaa ben hatırladım sanki o teyzeyiBunu yazdıktan sonra misafirim geldi yatılı düğün ve cenazeler sebebi ile uzaktan(adana,Ankara,antalya,izmir) den gelince gitmediler bugün gitti sonuncu aile de
Sürekli hint dizisi izleyen teyzede geldi (geçen senelerde yazmıştım ) hatırlayan olur belki
Bu listeyi bu hafta bitirmem lazım
Kalacak yer bakıyordum limonsuz da kalacaz deyince onu sormuştum. Ooo tatlı bizim işimiz eşim ölür tatlı diyeAmasya da tatlılar uygun fiyatlı ve güzel oluyor yemeklerden ziyade tatlıları çok iyi uzun zaman oldu umarım bozulmamıştır lezzetleri
Evet ya birde anlatıyor sonrasında bizde öğrendik tüm karakterleriBayada kalmışlar nane Allah razı olsun senden. Yaaa ben hatırladım sanki o teyzeyihala izliyor mu
Eşime sorarım giderseniz o uzun süre orada çalıştı gelirken tatlı isterdimKalacak yer bakıyordum limonsuz da kalacaz deyince onu sormuştum. Ooo tatlı bizim işimiz eşim ölür tatlı diye
Olabilir. Biz temiz yer olsun istiyoruz yemek falan önemli değil oranın meşhur yerlerinde yemek istiyoruz. Polis evini düşündüm de ayrıntılı bakamadım yorumlara temizliği falan nasıl diyeEşime sorarım giderseniz o uzun süre orada çalıştı gelirken tatlı isterdim
biz misafirhanede kalmıştık kardeşim orada askerlik yaptıydı gitgel yaptık eşimlede
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahValla gazımı aldım gidiyordum ki eşimin ananesi vefay etmiş. sanırım izmire gideceğiz o yüzden her şey bitmiş olsun diye biraz daha hızlanmam lazım
Yolunuz açık olsun, dikkatli gidin
Of bide 20. Haftayı mı bekleyim sweetİşte bulantı kusma geçiyor mide yanması başlıyor falanbenim 20.haftada geçmişti. Senin daha erken geçer inşallah
Benim bulantıydı yani belki hap içmesem kusmada olurdu bilemiyorum ama kusma hepsinden beter ya. Allah yardımcın olsun hayalim çabucak kolaylıkla geçsin inşallahOf bide 20. Haftayı mı bekleyim sweet12 dediler geçmedi 14 dediler geçmedi 16 diyorlar bakalım haftaya ne olacak ama 20 ye giderse bilmiyorum poşetle geziyorum gittiğim yerlerde poşete kusuyorum yanma yine kusmaktan iyidir diye düşündüm ama hepsi zordur yav
şekerçiğim bu sene böyle gel gitliyimEfser sen niye yoksun yaw mübarek bi gitti gidiş o gidiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?