Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet 12. Haftada geçer dediler 15 oldu daha geçecek herkes farklıymış abla kusmadan midesi bulanmadan geçirenler ne kadar sanşlısınız ya
İşte bulantı kusma geçiyor mide yanması başlıyor falan benim 20.haftada geçmişti. Senin daha erken geçer inşallah

Bunu yazdıktan sonra misafirim geldi yatılı düğün ve cenazeler sebebi ile uzaktan(adana,Ankara,antalya,izmir) den gelince gitmediler bugün gitti sonuncu aile de
Sürekli hint dizisi izleyen teyzede geldi (geçen senelerde yazmıştım ) hatırlayan olur belki
Bu listeyi bu hafta bitirmem lazım

Tüm evi havalandırdım
Yatağımızı topladım
Wc leri yıkadım
Ahsene ve bize kahvaltı hazırladım, topladım
Robot oturma odası ve yatak odasını süpürdü bende mutfağı süpürdüm
1 posta çamaşır yerleştirdim
1 posta yıkandı, kurudu, yerleştirdim
1 posta daha yıkandı, kurutmaya attım
20 tshirt, 9 pantolon, 12 gömlek ütüledim tam 2 saatte 41 parça. Ama zorlanmadım tshirt ağırlıklı olduğu için sanırım
Ahsen wc ye yetişemedi yatacak zaman oraları batırdı banyoyu sildim, ahseni yıkadım, şimdi yatırdım

Bayada kalmışlar nane Allah razı olsun senden. Yaaa ben hatırladım sanki o teyzeyi hala izliyor mu

Amasya da tatlılar uygun fiyatlı ve güzel oluyor yemeklerden ziyade tatlıları çok iyi uzun zaman oldu umarım bozulmamıştır lezzetleri
Kalacak yer bakıyordum limonsuz da kalacaz deyince onu sormuştum. Ooo tatlı bizim işimiz eşim ölür tatlı diye

Bayada kalmışlar nane Allah razı olsun senden. Yaaa ben hatırladım sanki o teyzeyi hala izliyor mu
Evet ya birde anlatıyor sonrasında bizde öğrendik tüm karakterleri
Kalmak zorunda kaldılar aslında bu kadar hiç durmamışlardı gelseler de daha önce

Kalacak yer bakıyordum limonsuz da kalacaz deyince onu sormuştum. Ooo tatlı bizim işimiz eşim ölür tatlı diye
Eşime sorarım giderseniz o uzun süre orada çalıştı gelirken tatlı isterdim
biz misafirhanede kalmıştık kardeşim orada askerlik yaptıydı gitgel yaptık eşimlede

Son düzenleme:
Eşime sorarım giderseniz o uzun süre orada çalıştı gelirken tatlı isterdim
biz misafirhanede kalmıştık kardeşim orada askerlik yaptıydı gitgel yaptık eşimlede
Olabilir. Biz temiz yer olsun istiyoruz yemek falan önemli değil oranın meşhur yerlerinde yemek istiyoruz. Polis evini düşündüm de ayrıntılı bakamadım yorumlara temizliği falan nasıl diye

İşte bulantı kusma geçiyor mide yanması başlıyor falan benim 20.haftada geçmişti. Senin daha erken geçer inşallah
Of bide 20. Haftayı mı bekleyim sweet 12 dediler geçmedi 14 dediler geçmedi 16 diyorlar bakalım haftaya ne olacak ama 20 ye giderse bilmiyorum poşetle geziyorum gittiğim yerlerde poşete kusuyorum yanma yine kusmaktan iyidir diye düşündüm ama hepsi zordur yav

Benim bulantıydı yani belki hap içmesem kusmada olurdu bilemiyorum ama kusma hepsinden beter ya. Allah yardımcın olsun hayalim çabucak kolaylıkla geçsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…