- 2 Ağustos 2013
- 38.226
- 128.014
- 798
Uzaya gidip bi gelecem deseydinyarabbim salondan yanımdan kalktım kanepete sızan er kişisi sıçramış nereye gidiyorsun diyor
4 odadan birine giderim herhalde dedim
nereye gideyim yani
sanırım atraksyon olarak öyle bir şey bekliyorUzaya gidip bi gelecem deseydin
İyi tek olmadıgıma sevindimUtanarak yazıyorum bende ilkkez duydum
Kudret narı igrenc kokuyo asla yiyememSabahları aç karnına tahin yarım saat yeme içme yok bide kudret narı mideye iyi geliyormuş
BendeHiç parlatmadım
Evet bende öyle yapıyorum bazenArada bulaşık makinesine çamaşır suyu atıyorum tek parlatma şeklim bu
Hiç yemedim ben eşime aldım o da iki yedi bıraktıİyi tek olmadıgıma sevindim
Kudret narı igrenc kokuyo asla yiyememtahini bi ara yiyodum bıraktım bak
Bende
Evet bende öyle yapıyorum bazen
Benim de annemTeşekkürler seda
kristal bardak çeyizimden 21 yıllık
Bende öyle yapıyorum.Arada bulaşık makinesine çamaşır suyu atıyorum tek parlatma şeklim bu
Gaviscon diye bi şurup var o iyi geliyo normal mide yanmalarına gastrit yapıyo benimde arada oluyoAy iyi geliyo mu gerçekten benimde hamilelikten sonra kaldı mide yanması her şeyde yanıyo midem
Şansa bugun cocukların iç çamaşırı ve çorap çekmecesini düzenlemistim onu sayalım o zaman
Ben okul acılınca yapcam limonsuz ayak altında dolanan olmasın
Ay o kristal bardaklar ne kadar agır oluyodu annemde de vardı naptı acaba getirsem kullansamTeşekkürler seda
kristal bardak çeyizimden 21 yıllık
Annem cok yedi bende bilmiyorum tadını ama kokusu berbattıHiç yemedim ben eşime aldım o da iki yedi bıraktı
Biliyorım abla o şurubu yutarken de kusacak gibi oluyorum kıvamı çok kötüGaviscon diye bi şurup var o iyi geliyo normal mide yanmalarına gastrit yapıyo benimde arada oluyo
Geldim Sweetcim.Pinhan nerdesin 10 gün olmuş
Ben severek kullanıyorum ağır ama şık duruyorAy o kristal bardaklar ne kadar agır oluyodu annemde de vardı naptı acaba getirsem kullansam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?