ben sabah 8 de gidiyodum uyumamak için kendimi zor tutuyodumAyy fizikte uyumasam bari
Ayy fizikte uyumasam bari
maşallah nanecim ne güzel işlerini yapmışsın ,Çayımı aldım oturdum sonunda
Haftalık yaptıklarımı yazayım
"Köy evimdeyim halen "
misafirlerin kullandığı nevresim ,havlu vb yıkandı
Üst kat misafir odalarının halıları yıkanmaya verildi (kalın büyük halılar )
misafir odalarının kanepeleri silindi perdeleri yıkandı
çocukların odası halısını yıkadım (küçük ince bir halı)
Pencerelerini sildim dolaplarını kendileri düzenledi
kendi yatak odamı temizledim
Üst merdiven kısımlarındaki Pencereleri sildim
Üst kat koridor halılarını kendim yıkadım çocuklarla
Üst kat banyo, tuvaletler yıkandı
çatıdan aşağıya merdivenleri sildim
salon perdeleri yıkandı ,Pencereleri içten sildim dıştan yıkadım ,tv ünitesi ve duvar paneli silindi ,kanepelerini sildim, halısı değişti
alt kat misafir odası temizlendi toz alıp ,sil süpür yapıldı (kullanılmadı bu sene )
Mutfak dolapları düzenlenip silindi, ankastre set temizlendi ,duvar paneli silindi ,
Halısı değiştirildi
merdiven altı düzenlendi temizlik malzemeleri ve çamaşır makinesi var bu alanda
vestiyer düzenlenip silindi
alt kat banyo ve tuvalet yıkandı
evin dışında da bir mutfağım var burada oranın mutfak dolabı düzenlenip silindi, zeminde kilim var onlar yıkandı, kuzine soba temizlendi silindi
Kalan işler
Yakında düğünü olacak bir komşunun 60 kilo eti var dondurucu da onlar çıkınca dondurucuyu temizleyip buzdolabı boşaltılaçak ,evin dışında toplama temizleme işleri mobilyalar yıkanıp içeri alınır ,havuz boşaltılır gibi işler kaldı
Veriyorum bonus bugun 3. Gün yine verdim hatta pazar gecesi karnım agrıyo diye uyanmıstı gecede verdim 4 ama gecmedi hala bugun bi kere yaptı ama hala su gibi büyük ihtimalle enfeksiyon elini agzına cok götürüyo mikrop kapmıstırReflor falan verseydin ilknur öyle su gibiyse enfeksiyon olabilir geçmiş olsun
Teşekkür ederim penyezAnnene ve oğluna geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin
Sagol ablatekrar geçmiş olsun , ellerine sağlık
Yediriyorum her gün şeftali muz yogurt kefir dün baya yedirdim bunları bugunde beklicem abla gecmezse götürcembol bol su ve sıvı şeyler ver vücudu susuz kalmasın yumurta haşlaması , leblebi ,haşlanmış patates iyi gelir
geçmezse tabiki doktora götür
Yedirdim efser insallah salgın degildirdikkat et salgın filan olmasın önlemini erken al
bol bol su şeftalı patates piriç lapası yedir
çok geçmiş olsun
Teşekkürler sweetGeçmiş olsun
Sagol nanecimGeçmiş olsun
Temizleyince atayım abla şu anda durumu tam bir rezillikmaşallah nanecim ne güzel işlerini yapmışsın ,
havuzun resmini atabilirmisin bana bi fikir olur bizde yaptırmak istiyoruz çok büyük olmaz bizimki 6*3 gibi anca
bence götürme tek başına verilecek bi karar değilki zaten dr larda ya bebekken yada iyice aklı erince yaptırın diyolarKızlar benim küçük oğlum sünnet olmadı 3buçuk yaşında ve eşimi ikna edemiyorum küçük biraz daha dursun dedi yine en son konuşmamızda
bu kararı yalnız verip kendim doktora götürsem mi
Kızlar size ne anlatıcam. Ben de tanımıyorum dedikodu olmaz herhalde
Tatilden dönerken benzinlikte wc gittim.
Bir kadın sıra bekliyor kızıyla.
Kızı sakız düşürdü yere.
Kadın alabilirsin paketli dedi
Kız aldı, tekrar düşürdü. Yine aldı yerden...
Paket dediğ de ince beyaz kağıt....
Orda bi dikkatimi çekti.
Daha sonra kadın kızını wc soktu ve o an!
Kol çantasını wc de yere bıraktı.
Kapılar kısa ya, aşağıdan görünüyordu çantası
İnanılmaz etkilendim bi tuhaf oldum.
Maaaaallesef insanımız hijyen problemli zaten ama bu kadarı fazla yahu. Umumi wc desin kol çantanı yere nasıl koyarsın.
Bunu benim temizlik perilerine söyliyim hemen dedim
Bir kadının bu denli umarsız olması canımı sıktı.
Çantayı yere koymak zaten hiiç tasvip etmediğim bişeydir, dışarıda.. Hele ki wc aklıma bile gelmez..
Wc nin içi yaa içiiii.
Bu da böyle bir anımdır
Kıyamam,çok geçmiş olsun6ya dogru Mete altına yapmıs onu kaldırdım bugun 3. Gün ishal cok fena su gibi uyurken bile yapıyo farkında olmadan. Artık bugunde gecmezse hastaneye götürcem. Simdi uyutmaya cabalıyorum
Hocam dışı da aynı aslına bakarsanWc nin içi ya içi içiiiii
Bekleyeyim o zaman biraz dahabence götürme tek başına verilecek bi karar değilki zaten dr larda ya bebekken yada iyice aklı erince yaptırın diyolar
benim oğlum 9 yaşındaydı o yüzden hiç korkmadı devlet hastanesinde yaptırmıştık , kıyafetlerini giydirdik resim çektirdik
bide evde kuran okutmuştuk çokta çabuk iyileşmişti 2 gün sonra bisiklet sürmüştü
benim torunu 4 aylıkken yaptırdılar öylede iyi oluyo , seninki tam ara bi yaşta eşinle birlikte karar verin derim
Benim küçük de olmamış. Doktorlar 2- 6 yaş arası mecburi olmadıkça önermiyorlar.Kızlar benim küçük oğlum sünnet olmadı 3buçuk yaşında ve eşimi ikna edemiyorum küçük biraz daha dursun dedi yine en son konuşmamızda
bu kararı yalnız verip kendim doktora götürsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?