Çocuk o daha akışkan konuşmasını beklememek gerek bol sohbet et konuşmasını sabırla dinle zamanla düzelir inşallahKöyde falan kalabalık oluyoruz ya bişey anlatırken normal konuşurken bile lafı kesilince falan sinirleniyordu. Şimdi de yavaş konuş falan diolar. Bende yavaş konuş heyecanlanma diyordum o da doğru değilmiş. Ben dinliyorum hep tamamlamadan. Konuşamadım diyor bazen çıkaramıyor. Hayır çok güzel konuşuyorsun sen falan diyorum.
Bakarım dediğine niye çekiniyorsun. Ama ahsen yer mi bilemiyorum eti bile yemez çünkü.
Ibni sina güvercin yumurtası veya bıldırcın yumurtası dilinin altına sürün demiş ama çiğ. Çiğ asla cesaret edemem. Bıldırcın yumurtası aldık kahvaltı da onu yedirdim eşim ısrarla şifa öyle de olur dedibide nar suyu dilin altına sürünce de şifa oluyor demişler onu deneyim diyorum
Çok iyiydi konuşması kelime sayısı akıcılığı falan. Bi anda olunca canım sıkıldı. Korkarım ya çiğ yumurtadaki bakteriden nolur nolmazÇocuk o daha akışkan konuşmasını beklememek gerek bol sohbet et konuşmasını sabırla dinle zamanla düzelir inşallah
Bildiğim bi yöntem değil ve deve dilinin yendiğini ilk defa duydum ondan söylerken çekindim canım. Aslında çiğ yumurta sürebilirsin çiğ yumurta yutanlar var şifa olsun dadenemekten zarar gelmez canım
Amin inşallah efserim
Sorma, swetimBi bitmedi ablam ütün
Hee bende ütülemem kotuSorma, swetim3 kişiyiz çok birikiyo
Bide akşamları az az yapıyorum o yüzden
Ben kot pantalonlarıda ütülüyorum herkes ütülemiyomuş
Dograyıp atınca da güzel oluyo bonusDondurucuya rende yapıp koydum makine çekip koydum sulanıyo güzel olmuyo.
Bunları bütün koyucam suya tutuyorum donukken hemen kabuğuda soyuluyor
Aa onu düşünemedim canım doğru haklısınÇok iyiydi konuşması kelime sayısı akıcılığı falan. Bi anda olunca canım sıkıldı. Korkarım ya çiğ yumurtadaki bakteriden nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?