Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kazan temizliği alayım. Pencereye falan girersem tüm eve girerim az zamanı var

*evi bir topladım
*Çocukların halisini fırçaladım kaldırdım
*Çocukların perde yıkadım cami sildim
*Yatak odasının camini sildim
*Giysi dolapları ve c.masasini detaylı temizledim
*çamaşır yıkandı astım
*Yatak odasının halıları da fircalayip havalandırdım
*aynaları sildim
*kızımın kutuları döktük temizledim sildim
*birde ekmek yaptım en çok o yordu

Bende bugün gariptim. Baş ağrısı ile bulantı başladı fenaydım. Sonra geçti ağrı azaldı. Teyzeme gittim ordan Ahseni eşimin arkadaşına götürdük konuşması için. Eve geldim ahsen uyudu arabada aç aç uyudu yavrum.

Konuşması için evet var ama aşırı bişey gözlemlemedim. Konuşurken gözünde ağzında seyirme varsa sorun var deriz dedi. O da yok şükür. Bide 6 ay süresi var gerileme değil de ilerleme olursa dil konuşma terapistine yönlendiriririm dedi şu an gerek yok dedi. Zaten 3 4 gündür aşırı uzatmaları azaldı arada kısa kısa oluyordu. İnşallah geçecek bakalım. Anne ne kadar kaygılı olursa çocuğa yansır bu dedi. Bide bu yaşta erkek çocuklarında görülebilir ama kızlarda bu oran çok az normalde dedi

Maşallah bu neee sen Lora mısın doğru söyle

Canım sana geçmiş olsun Ahsende düzelir inşallah benim oğlumda da heyecanlanınca sürekli aynı kelimeyi tekrarlama var anne anne anne gibi zamanla yaş aldıkça normale dönerler inşallah

Ben bugün hiç bşey yapmadım sıfır sıfır sıfır

Sabah kahvaltı hazırladım
Sofrayı topladım makineye dizdim bulaşıkları
Sonra oyalandım
Oğlum geç uyandı sabah namazında uyandı çünkü ona kahvaltı hazırladım
Biraz oyun oynadık
Sonra evi topladım toz aldım
Bi süpürdüm
Oğlumun nevresinelri yıkadım
Kurutmaya atıcam şimdi
Yatışa kadar kurusun
Yemek erken yedim 4 te oğlumda yedi ama yine yiyebilir belki eşimde dışarda işi vardı yemiş bugün yemek yapmadım
Bi telefonkonuşması yaptım o bayamodumu düşürdü öylece kaldı diğer işler
Şimdi çay içiyorum
Az bulaşık var onları yerleştirip makineyi çalıştırıcam
Yürüyüş yapmam lazım sonra duş bide oplumu uyutucam okumalarım da var bakalım

Geçmiş olsun canım
Sweetcim aynı yaşta oğlum olmuştu. Uzun da sürdü evet anne olarak çok kaygilaniyoruz ama gerek yok aslında. Ben bir yere götürmedim ama oğlum baya kekeliyordu ayağını yere vuruyordu konusuurken. Doktoru sesli kitap oku yanında demişti bol bol okuduk. Geçti birde araya nazar ayetli okunmuş sular iliştirdik

Canım sana geçmiş olsun Ahsende düzelir inşallah benim oğlumda da heyecanlanınca sürekli aynı kelimeyi tekrarlama var anne anne anne gibi zamanla yaş aldıkça normale dönerler inşallah
İnşallah gönülüm. Ahsende aynı heyecan ve biri onu dinlemediği zaman daha çok oluyor. Kelime hazneleri arttığı zaman oluyormuş. Ahsende aaaaaanne dio harf uzatıyor. Ya da küçük diyecek ya kükükükükü diye başını uzatıyor. Bu uzatmalar çok artmıştı ama şükür 3 4 gündür azaldı inşallah geçecek inanıyorum

Bende ocağa falan götürdüm ahseni dua ettirdim. Kendimde okuyorum. Kitap okuyun her gün dedi. Yatarken okuyoruz hep. Sorular sor falan dedi kitaptan. Nazar değdiğini de düşünüyorum ben sıpaya her yerde döküyor kendini çenesiyle bonus ve choco beni rahatlattı şükür onlarla konuşmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…