Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar, kızımla torunum yemekte bizdelerdi , yemek yedik makineyi doldurdum açtım kalanları elimde yıkadım, birer çay içtik eşi almaya geldi
Gittiler
Bende namazımı kılayım
Eşim tanıdık birinden arkadaşından köy tavuğu almış 5 tane adamın buraya yakın bi köyde yeri var tavuk bakıyo kesicem demiş eşimde almış birini pişirdim, kalanları buzluğa koyduk,
çok güzel sap sarı suyu çıktı buzluğa atıcam az, az böldüm

Aktif Lora canimmm loramm doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlar yaşayasın sevdiklerinle birlikte sağlıkla sıhhatle huzurla mutlu yıllar seviliyorsun beybii
gün bitmeden hatırladım

Merhaba kızlar.Çalışıyorum ve hamileyim.sabah 7 de gidip aksam 7 de eve geliyorum ama hicbirseye yetisemiyorum.yemek bile yapacak enerjiyi bulamiyorum kendimde.ev desen almis basini gidiyor.nasil her seyi duzene sokabilirim.bana yardim edecek bir kisi yok.tek kisi halletmek zorundayim her seyi.rutinlerimi nasil olusturabilirim

Sağlıcakla kucağınıza alın.
Hayırlısı olsun inşallah.
Yemek konusunda zaten pratik çeşitlere yönelebilirsiniz.
Buzluğa belirli bazı sebze malzemeleri koyabilirsiniz.
Sonrasında kolaylık olur size,
Temizlik konusunda robot süpürgeniz var mı bilmiyorum tabi burdaki diğer arkadaşlar onun daha kolay olduğunu söylüyorlardı.
Süpürme işlerinin.
Benim ayaklı süpürgem var mesela ben onla kendim süpürüyorum.
Henüz robot alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…