Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar
Metiş hasta göndermedim okula ve kendime iş cıkardım cocukların kışlıklarını çıkarıyım küçülenleri ayırıyım diye
Metecimde sagolsun yardım ediyim dedi bütün dolabı döktü yere Allah razı olsun canım oğlum
Odanın halini bırakıyorum aşagıya yardıma gelmek isteyen varsa gelebilir

Eklentiler

• IMG_7859.webp
    99,2 KB · Görüntüleme: 14
Kolay gelsin bu bebeler niye böyle ya ahsende geçen çıkardım kışlıkları içeri gidip geldim 5 saniye katladıklarımı dağıtmış geri gitmiş oturmuş ne ara yaptın hemen

Geçen ay aradım doktor izindeymiş Eylül'de gelecek dediler, geçen hafta aradım haftaya geliyor falan ddiler.
şimdi aradım doktor ocak ayına kadar yok izinde dediler.
Bu işten hiçbir şey anlamadım gitti
Bi arkadaşa sordum doktor geçen yıl da eylulde izine çıkmış ekim kasımda ancak dönmüş
Şansıma.....

Kolay gelsin.

Sabah valizleri boşalttım.
Yıkanacakları ayırdım sırayla atıyorum.
Nevresimleri değiştirdim.
Yatak odasını süpürdüm sildim toz aldım.
Buzluğa koyulacakları ayarladım.
Oğlumu üşüttüm sanırım burnu akıyor sürekli
Ona çorba yaptım.
Uyuttum şimdi.
İnşallah biraz uyur daha yığınla işim var uyanıkken yapamıyorum

Geçmiş olsun pinhan. Brn sevmiyorum yatılı misafiri de yatılı misafir olmayı da ya
Teşekkürler Sero.
Sanırım ben de sevmiyorum artık
3+1 evim. Salonda yatıyor gelen. Başka oda yok zaten 2 çocuk odam, bir yatak odam.
Zor.
Ben de sevmiyorum, mümkün olduğunca da gitmiyorum kimseye 3 çocuklu halimle.
Ağız tadı olduktan sonra güzel oluyor o da var ama bi zorluğu da var yani...
Hala yatıyorum, kalkasım yok.

bir salgın var yine pinhancim. dinlenip dışarıdan desteklersen çabuk geçiyor inşallah. tabi dinlenebilecek olanlar için
Yatıştayım işte Lora.
Uyuyamadım, tel çaldı iki kez. Sesini de kısamıyorum çocuklar okulda, bişey olur duymam diye, öyle yatıyorum, dinlenme imkanı sundum kendime.
Yoksa nerdeeee, evi görsen.....
Kalsın yaa valla banane şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…