Geçmiş olsun ben boğaz ağrısında gebelikte ilaç kullanamamistim kekik inanılmaz iyi gelmişti doktora gidemezseniz deneyin benncegünaydın, hayırlı sabahlar
dün cenazeden çok geç geldik yalova da eltimler var onlara gittik
yemek yedik , çay içtik dönüştede görümcemler bizimle geldi biri ümraniyede oturuyor onu evine bıraktık
eve geldiğimizde saat 1 e geliyordu
sabah kalktığımda boğazım acıyodu yutkunurken bi doktora görünsem iyi olur ilerlemesin
Güzelmiş Seda kullanışlı en azından. Çiçek sevmiyorum ben 3 5 günde kuruyup çöpe gidiyor
sağol canım çaymı demlemiştinGeçmiş olsun ben boğaz ağrısında gebelikte ilaç kullanamamistim kekik inanılmaz iyi gelmişti doktora gidemezseniz deneyin bennce
geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırSabah kalktım hızlıca hazırlanıp çıktık, kızımı babannesine bıraktım hastane ve çarşı işlerimi hallettim.
Dönünce akşam yemeği yaptım, bulaşıkları topladım.
3 makine çamaşır katladım, yerleştirdim.
Gardrobun aynalarını sildim.
Kızım nezle oldu birden bire, onunla ilgilendim derken bu saat oldu.
Ahahahah demi yaaaEy gidi swet millet nelerle besleniyo
Evet mantıklı benceTekliflerim fikirlerim var hatun kişiler.
Mesela bazı işlere ayda haftada 15 günde bir şeklinde düzen koyalım.
Birimiz yapınca diğerimize hatırlatma teşvik olur.
örnek yazayım hızlıca siz de ekleyin bakalım ne çıkacak ortaya süre değişebilir önemli olan düzenli yapmak.
-Ayda 1 dolap üstlerini silmek
-Her hafta buzdolabı silmek
-Ayda bir mutfak halısı silmek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_2727
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
Gilmors
Geçmiş olsun abla benimde bir kaç gündür uyanınca yanıyor boğazım. Dün ilaç aldım çoktu azaldı şükürsağol canım çaymı demlemiştin
işyeri doktoruna çıkıcam
Kaynamış suyu bardağa alıyorum biraz kekik serpiyorum bir kaç damla limon üzerini de çay bardağı altlığı ile kapatıyorum beş dakika bekleyince demleniyor içiyorum dağ kekiği olursa hele daha da etkilisağol canım çaymı demlemiştin
işyeri doktoruna çıkıcam
Oo hemen doktora gidenlerden misin abla. Bi ıhlamur papatya ney iç kız helesabah kalktığımda boğazım acıyodu yutkunurken bi doktora görünsem iyi olur ilerlemesin
Keşke benim misafirim de böyle bir dese de rahat edemesemBugün akşam küçük kaynım gelecek yurt dışına gidecek yüksek lisans için. Yemeğe dedik yok dedi çayın yanına da bişey yapmayın ben sıvı beslencem dedi. Böyle hiç rahat edemem. Bi sütlü tatlı bari yapayım diyorum. Yarında misafirim gelecek bişeyler yapcam bakalım
Çok mantıklıTekliflerim fikirlerim var hatun kişiler.
Mesela bazı işlere ayda haftada 15 günde bir şeklinde düzen koyalım.
Birimiz yapınca diğerimize hatırlatma teşvik olur.
örnek yazayım hızlıca siz de ekleyin bakalım ne çıkacak ortaya süre değişebilir önemli olan düzenli yapmak.
-Ayda 1 dolap üstlerini silmek
-Her hafta buzdolabı silmek
-Ayda bir mutfak halısı silmek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_2727
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
Gilmors
sağol canım sanada geçmiş olsun bende faranjit var ona çevirir diye hemen doktora çıktım ilaç yazdıGeçmiş olsun abla benimde bir kaç gündür uyanınca yanıyor boğazım. Dün ilaç aldım çoktu azaldı şükür
onları akşam yaparım ama bende faranjit var artık kronikleşti hemen ona çeviriyo bende hazır iş yerinde dr var yazdırıyorumOo hemen doktora gidenlerden misin abla. Bi ıhlamur papatya ney iç kız hele
EvetGüzelmiş Seda kullanışlı en azından. Çiçek sevmiyorum ben 3 5 günde kuruyup çöpe gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?