Bu saate bitmiştir işler
Benim de bitti şükür
Garajı süpürmek zor geldi yıkadım
ekmek yapılacak sac kuruldu
Ev taşıyan arkadaşıma uğradım yardım için
Şimdi çay içip dinlenme zamanı benim için
Maalesef geçmedi ya. Bugün biraz dışarı çıktım geldim saatlerdir kendime gelemedim. Yarın gidicem bakalım ne diyecek doktor. Sen nasılsın canım? Sen de benim aklıma geliyorsun
Benimde kasıklarımda Ağrı var limonsuz ama doktor normal rahim büyüyor demişti. Çok ayakta durmamaya çalışıyorum çok işte yapmıyorum. Yapıyorsamda dinlene dinlene yavaş yavaş yapıyorum. Korkuyorum bir şey olur diye o yüzden. Bir sorun yok çok şükür ama zor kavuştuğum için çok dikkat ediyorum.
Maalesef geçmedi ya. Bugün biraz dışarı çıktım geldim saatlerdir kendime gelemedim. Yarın gidicem bakalım ne diyecek doktor. Sen nasılsın canım? Sen de benim aklıma geliyorsun
İyi bari yarın sor bakalım ne diyecek. Bende iyi olmaya çalışıyorum tetanoz aşısı oldum bugün kan degerlerim düşmüş kan ilacı verdi doktor bakalım öyle böyle geçiyor zaman
İyi bari yarın sor bakalım ne diyecek. Bende iyi olmaya çalışıyorum tetanoz aşısı oldum bugün kan degerlerim düşmüş kan ilacı verdi doktor bakalım öyle böyle geçiyor zaman
Sümüklü çocuklar zeki olurmuş
Kim uydurdu ama öyle bilirim küçüklükten beri.
Şu sıra bütün bebeler sümüklü,o zaman yeni nesil gümbür gümbür geliyor diyebilir miyiz
Halı silmem yeni yıkatmadıysam üstüne damlayan biseyi silmem mesela
cok abartı bi leke yoksa gözükmüyosa
Buzdolabını her hafta temizlerim dolaplarında dışını silerim sürekli