penyez83 Haşr-18/ Herkes yarın için ne hazırladığına baksın Pro Üye 23 Mart 2022 17.933 72.081 548 42 Bugün 21:02 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #292.641 sweetgirlcandy .!.: Ellerine sağlık abla. Tertemiz kalsın uzunca süre Genişletmek için tıkla... Sağolasın kuzumm kalır sanırım en azından toz çok olmaz. camların çoğunu kapattım bir iki pencere üstten yarım açık bıraktım
sweetgirlcandy .!.: Ellerine sağlık abla. Tertemiz kalsın uzunca süre Genişletmek için tıkla... Sağolasın kuzumm kalır sanırım en azından toz çok olmaz. camların çoğunu kapattım bir iki pencere üstten yarım açık bıraktım
Limonsuzzcay Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 12 Haziran 2019 19.840 122.407 598 37 Bugün 22:09 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #292.642 Çocukların çarşaflarını değiştirdim Bulaşık makinesini boşalttım Dolap almıştık eşim kurdu ben yardım ettim Yemekten sonra mutfağı topladım Bulaşık makinesini yerleştirdim çalıştırdım Bütün evi süpürdüm Salonu ve odayı topladım
Çocukların çarşaflarını değiştirdim Bulaşık makinesini boşalttım Dolap almıştık eşim kurdu ben yardım ettim Yemekten sonra mutfağı topladım Bulaşık makinesini yerleştirdim çalıştırdım Bütün evi süpürdüm Salonu ve odayı topladım