Düzenli Evimiz & Hayatımız

iyi akşamlar.
sabah umutu yıkadım.
kahvaltı yaptık.
odalar havalandı.
çöp attım.
bulaşık makinesini boşalttım.
Yerine kirliyi dizdim.
balkon yıkadım..
sonra ütü yaptım.
kuruyan çamaşırları dizip yerleştirdim.
dışarıya çıktık.
anneme gittik,
orda vakit geçti,
sonra markete gittik.
eve geldik.
poşet erzak boşalttım.
yemek yedik,
şuan çay vakti.

Geçmiş olsun.

10 una doğru da ben gidicem canım. Aslında düşünmüyordum ama sonradan pişman olmak istemedim. Sizin orada ne kadar? Burada özelde 4 den başlıyor. 5000 e özel bi kliniğe gitmeyi düşünüyorum.
4.500₺ dedi burada bende özele gideceğim limonsuz. Ben 2 Li test vs yaptırmadım ama organlar için detaylı önemliymiş onu kesin yaptır dedi doktorum. İnşallah bir sorun bir sıkıntı çıkmaz ikimizinde

Kiminle konuşsam hep hasta ilknur geçmiş olsun

4.500₺ dedi burada bende özele gideceğim limonsuz. Ben 2 Li test vs yaptırmadım ama organlar için detaylı önemliymiş onu kesin yaptır dedi doktorum. İnşallah bir sorun bir sıkıntı çıkmaz ikimizinde
İnşAllah canım . Ben ikiliyi yaptırdım , doktor ısrar etti diye ama çok pişman oldum. Bunu dediğin gibi mecbur yaptırıcam.

Kiminle konuşsam hep hasta ilknur geçmiş olsun
Okul sezonu acıldı cocuklardan bize geciyo teşekkür ederım hayalcim sen napıyosun nasılsın
Bende hastaydım,
Hafta içi
Çarşamba günü.
Boğaz ağrısı zor
Benim ki iki üç güne geçti
Evet sürekli biseyler yiyorım bogazımdaki acı hissi gitsin diye
Teşekkür ederim dolunaycım

İyi yapmışsın Seda ama ikili testte yanılma payı çok oluyormuş ya o yüzden yaptırmak istemedim. Şekeri bende yaptıracağım inşallah. Arkadaşımda triod için ilaç kullanıyor çok şükür benim normal

Okul sezonu acıldı cocuklardan bize geciyo teşekkür ederım hayalcim sen napıyosun nasılsın

Evet sürekli biseyler yiyorım bogazımdaki acı hissi gitsin diye

Teşekkür ederim dolunaycım
oy hasta mısınız Cook geçmiş olsun. hava değişimi okul derken herkes düştü.

Napıyım ilknur temizlik yapıyorum yavaş yavaş bugün halılar geldi sil süpür detaylı toz alma vs uğraştım. Mutfak dolabı balkondaki dolap kaldı bide küçük oda var elime geçen her şeyi oraya koyuyorum çöp oda resmen oralarıda eşim yapacak inşallah

oy hasta mısınız Cook geçmiş olsun. hava değişimi okul derken herkes düştü.
Evet lora Mete de düzelmedi bi haftadır bi gıcık öksürük var balgamlı gitmedi çocugumdan teşekkür ederim
Oh mis iyi yapmıssın dogumdan önce iyi olur ama cok yorma kendini dikkat et

İkiliyi ben de yaptırmadım. Detaylıyı yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…