Geçmiş olsun.İyi akşamlar kızlar
Dün hic bisey yapmadım bomboş oturdum cocukları alana kadar
Güzel bi kahvaltı yaptım
Bugun yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım
Evi süpürdüm
Makineye çamaşır attım
Eşim Ardayı futbola götürdü
Bende meteyi komşumla beraber parka götürdüm orda kahve ictik beraber
Eve geldim bulaşık makinesini boşalttım
Çamaşırları kurutmaya attım
Domates çorbası kremalı makarna tavuk
Bide közlenmis kapya biberle bi meze yaptım yedik
Mutfağı topladım
Şimdi meteyi uyutmaya gidiyorum
Bogazım cok agrıyo zaten gecen hafta hastaydım düzeldim 2 gündür yine aynıyım
10 una doğru da ben gidicem canım. Aslında düşünmüyordum ama sonradan pişman olmak istemedim. Sizin orada ne kadar? Burada özelde 4 den başlıyor. 5000 e özel bi kliniğe gitmeyi düşünüyorum.Yok 2 ekimde gideceğim inşallah limonsuz sen yaptırdın mı ?
4.500₺ dedi burada bende özele gideceğim limonsuz. Ben 2 Li test vs yaptırmadım ama organlar için detaylı önemliymiş onu kesin yaptır dedi doktorum. İnşallah bir sorun bir sıkıntı çıkmaz ikimizinde10 una doğru da ben gidicem canım. Aslında düşünmüyordum ama sonradan pişman olmak istemedim. Sizin orada ne kadar? Burada özelde 4 den başlıyor. 5000 e özel bi kliniğe gitmeyi düşünüyorum.
Kiminle konuşsam hep hasta ilknur geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar
Dün hic bisey yapmadım bomboş oturdum cocukları alana kadar
Güzel bi kahvaltı yaptım
Bugun yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım
Evi süpürdüm
Makineye çamaşır attım
Eşim Ardayı futbola götürdü
Bende meteyi komşumla beraber parka götürdüm orda kahve ictik beraber
Eve geldim bulaşık makinesini boşalttım
Çamaşırları kurutmaya attım
Domates çorbası kremalı makarna tavuk
Bide közlenmis kapya biberle bi meze yaptım yedik
Mutfağı topladım
Şimdi meteyi uyutmaya gidiyorum
Bogazım cok agrıyo zaten gecen hafta hastaydım düzeldim 2 gündür yine aynıyım
Bende hastaydım,Teşekkürler kızlar
İnşAllah canım . Ben ikiliyi yaptırdım , doktor ısrar etti diye ama çok pişman oldum. Bunu dediğin gibi mecbur yaptırıcam.4.500₺ dedi burada bende özele gideceğim limonsuz. Ben 2 Li test vs yaptırmadım ama organlar için detaylı önemliymiş onu kesin yaptır dedi doktorum. İnşallah bir sorun bir sıkıntı çıkmaz ikimizinde
Okul sezonu acıldı cocuklardan bize geciyoKiminle konuşsam hep hasta ilknur geçmiş olsun
Evet sürekli biseyler yiyorım bogazımdaki acı hissi gitsin diyeBende hastaydım,
Hafta içi
Çarşamba günü.
Boğaz ağrısı zor
Benim ki iki üç güne geçti
Teşekkür ederim dolunaycım
İyi yapmışsın Seda ama ikili testte yanılma payı çok oluyormuş ya o yüzden yaptırmak istemedim. Şekeri bende yaptıracağım inşallah. Arkadaşımda triod için ilaç kullanıyor çok şükür benim normal-Hayal ben tüm testleri yaptırdım.
İkili tarama testini
Sonra detaylı ultrasonu
Şeker testini
içim rahat etsin diye.
tsh ye hep baktılar zaten takip içinde. Ona ayrı ilaç kullandım şu tiroid hormonum.
oy hasta mısınız Cook geçmiş olsunOkul sezonu acıldı cocuklardan bize geciyoteşekkür ederım hayalcim sen napıyosun nasılsın
Evet sürekli biseyler yiyorım bogazımdaki acı hissi gitsin diye
Teşekkür ederim dolunaycım
Napıyım ilknur temizlik yapıyorum yavaş yavaş bugün halılar geldi sil süpür detaylı toz alma vs uğraştım. Mutfak dolabı balkondaki dolap kaldı bide küçük oda var elime geçen her şeyi oraya koyuyorum çöp oda resmen oralarıda eşim yapacak inşallahOkul sezonu acıldı cocuklardan bize geciyoteşekkür ederım hayalcim sen napıyosun nasılsın
Anladım.İyi yapmışsın Seda ama ikili testte yanılma payı çok oluyormuş ya o yüzden yaptırmak istemedim. Şekeri bende yaptıracağım inşallah. Arkadaşımda triod için ilaç kullanıyor çok şükür benim normal
Evet lora Mete de düzelmedi bi haftadır bi gıcık öksürük var balgamlı gitmedi çocugumdan teşekkür ederimoy hasta mısınız Cook geçmiş olsun. hava değişimi okul derken herkes düştü.
Oh mis iyi yapmıssın dogumdan önce iyi olur ama cok yorma kendini dikkat etNapıyım ilknur temizlik yapıyorum yavaş yavaş bugün halılar geldi sil süpür detaylı toz alma vs uğraştım. Mutfak dolabı balkondaki dolap kaldı bide küçük oda var elime geçen her şeyi oraya koyuyorum çöp oda resmen oralarıda eşim yapacak inşallah
İkiliyi ben de yaptırmadım. Detaylıyı yaptırdımİyi yapmışsın Seda ama ikili testte yanılma payı çok oluyormuş ya o yüzden yaptırmak istemedim. Şekeri bende yaptıracağım inşallah. Arkadaşımda triod için ilaç kullanıyor çok şükür benim normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?