Bu hafta ben iptalHaftalık yapılcak işleri de hatırlayalım yapanlar haftalık görevi yaptım diyebilir
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurrr22
@Seda_2727
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@Gilmors
Bu hafta ben iptal
Sağolasın bonusumpenyez83 penyezim guzum yazamadım dün geçmiş olsun dert ortağı olduk.
Belim için egzersiz kağıdını atim sana sen de at bakim ne vermişler aynı şeydir muhtemelen
Çok kötü demeyim Allah'a bin şükür de işte iş güç edecek dermanım yok haftaya inşallahÇok mu kötü oldun
maşallah sana erkenden sabah işlerini yapmışsınGünaydın hayırlı sabahlar muhteremler
Sabah işlerini yaptım.
Yürüyüşe gitmedim kahvaltıya gidicez arkadaşlarla ama o da her an iptal olabilir, bakalım.
Beklerken boş durmadım,mutfağı toparlıyorum.
Bu arada dün buzdolabını komple boşaltıp, parçaları yıkayıp silip yeniden yerleştirdim.
Güzel bir gün olsun inşallah
Beyin sinir cerrahları da bakıyor asıl onların işi gibi ortapedi de bakıyor tabi.Sağolasın bonusum
belinde vardı dimi seninde fıtık
Ortopediye gittim ben
Egzersiz kağıdı vermedi
İlaçlarla geçmez ise fiziğe gidin dedi
Kağıt attım yazmışsın ama yok guzummpenyez83 penyezim guzum yazamadım dün geçmiş olsun dert ortağı olduk.
Belim için egzersiz kağıdını atim sana sen de at bakim ne vermişler aynı şeydir muhtemelen
Bakalım ihmal etmemeye çalışacağım.Takibe aldım kendimiBeyin sinir cerrahları da bakıyor asıl onların işi gibi ortapedi de bakıyor tabi.
İlaçla geçmiyor da ilaç.rahatlatıyor kasları bir süre
Kağıt attım yazmışsın ama yok guzumm
Bakalım ihmal etmemeye çalışacağım.Takibe aldım kendimi
Rabbim cümlemize kalıcı şifalar versin
Yok sero orta yolu bulamıyoruz hala belli değil
Bulduğunuz isimlerden kura çekersinizYok sero orta yolu bulamıyoruz hala belli değil
Uff ne biçim çözüm odaklı şeylerin var uffBulduğunuz isimlerden kura çekersiniz
çok teşekkürler çok memnun oldum sağolunDün ayrıntılı toz almıstım ve salonu dip köşe temizlemistim ödev tamam o zaman
Geçmiş olsun penyezihmal etme git fizige
Hoşgeldiniz tekrar ben İlknur
Fırında kabak tatlısı yapabilirsin ben öyle cok seviyorum ama ölcü veremicem sekeri genlde bi bardak civarı üstüne gezdiriyorum limon sıkıyorum bi tane çubuk tarçın atıyorum bekletebilirsen beklet 2 3 saat sonra fırına at üstüne tahin bolca ceviz mükemmel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?