Düzenli Evimiz & Hayatımız

Zaten yıkanmış olan temiz şeylerse kokuyor diye yıkamayın kızlar giden suya günah. Havalandırın koku sıkın su kesintileri başkayan iller var Allah hayır etsin sonumuzu
Bİde tabi o var zaten o kadar çok ki kafam karmakarışık bir çok kıyafetime sığmaz bir bedene sahibim

geçmiş olsun bonus
soğuk algınlığı herkesde var bende geçen hafta öyleydim ilaç kullandım boğazım hala gıcık yapıyo gece yatarken
oğlumda öyle kimi görsem hasta gibi
bi haftadırda dağ kekiği aldım çay demliyorum kendime günde bi bardak içiyorum

Çamaşırları katlarım
Cilt bakımını da alırım ütüler yarına kalır bugün misafirim var annemle kayınvalidem gelecek

Maşallah .
Giysi yakışmış.

mavibaloncuk nasılsın baloncuk ? Gittin mi doktora ?
Yarın gidecem inşallah canım sağol sorduğun için ağrım hafifledi, şimdi de boğazım ağrıyor her tarafım kırılıyor sanki
Pinhan dediği gibi bana da nazar etmiş olabilirler

Maşallah Allah hayırlı günlerini göstersin Allah analı babalı büyütsün inşallah bana da dua edin Rabbim bizlere de bu güzel günleri göstersin

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun bonusum Allah şifa versin

Aynen kısa programa atayım üç günlük iş çıktı başıma
O değilde ben eskiden kıyafetlerimi verebiliyor dum yaş aldıkça(38) bir değiştim hep laizm olur moduna gectim kızlar sizde oylemisiniz
Ben hep öyleyim zaten evde atamadığım bir sürü şey birikiyor.

Akşama çamaşır yıkanacak, yarın akşama da katlar ütü yaparım
Bu akşam cilt bakımını yapayım

günaydınlar olsun çiçek gibi kadınlar

ya ben izninizle bir şey rica edebilir miyim

ben yzışmalara kaldığınız yerden devam edebilir miyim ?

yetişemediğim için çok üzülüyorum ama geriye dönük gidince bu defa yenilere yetişeiyorum..

bunun için izninizi rica ediyorum

Yarın gidecem inşallah canım sağol sorduğun için ağrım hafifledi, şimdi de boğazım ağrıyor her tarafım kırılıyor sanki
Pinhan dediği gibi bana da nazar etmiş olabilirler
Keşfedilmemiş güzelliğinin dozunu abarttıysan nazar değmiş olabilir baloncuk
Kendimden biliyorum

Aynen kısa programa atayım üç günlük iş çıktı başıma
O değilde ben eskiden kıyafetlerimi verebiliyor dum yaş aldıkça(38) bir değiştim hep laizm olur moduna gectim kızlar sizde oylemisiniz
Daha o yaşa gelmedim ama gelince de öyle olmam sanıyorum):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…