Eslinna Popüler Üye Pro Üye 11 Şubat 2022 5.293 14.109 198 Bugün 21:56 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #293.281 aysen- .!.: Ahh bee nasip değilmiş ben de koymasaydim içimde kalacaktı başka bi isme ısınamadım Mihri'den türeyen bi isimmiş abla bildiğim kadarıyla güneş demek Diger bi anlamı da yardımsever anlayışlı hoşgörülü demekmiş Genişletmek için tıkla... İsmi çok güzel en azından senin içinde kalmamış adıyla büyüsün
aysen- .!.: Ahh bee nasip değilmiş ben de koymasaydim içimde kalacaktı başka bi isme ısınamadım Mihri'den türeyen bi isimmiş abla bildiğim kadarıyla güneş demek Diger bi anlamı da yardımsever anlayışlı hoşgörülü demekmiş Genişletmek için tıkla... İsmi çok güzel en azından senin içinde kalmamış adıyla büyüsün
ilknurrr22 Nirvana Pro Üye 30 Ocak 2015 19.994 29.504 798 30 Bugün 22:07 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #293.282 dolunaybekler .!.: Evet ama başına oturup başlayamadım İş yaparken kulak aşinalığı olsun diye tarih videolarını dinliyorum şimdilik Genişletmek için tıkla... Kimi dinliyorsun tarihte Seda_2727 .!.: evet topik açmıştı en son kpss Genişletmek için tıkla... Üyeligini kapattı gitti kaldı orada öyle
dolunaybekler .!.: Evet ama başına oturup başlayamadım İş yaparken kulak aşinalığı olsun diye tarih videolarını dinliyorum şimdilik Genişletmek için tıkla... Kimi dinliyorsun tarihte Seda_2727 .!.: evet topik açmıştı en son kpss Genişletmek için tıkla... Üyeligini kapattı gitti kaldı orada öyle
Seda_2727 Nirvana Pro Üye 28 Ekim 2022 10.828 31.722 528 29 Bugün 22:18 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #293.283 ilknurrr22 .!.: Kimi dinliyorsun tarihte Üyeligini kapattı gitti kaldı orada öyle Genişletmek için tıkla... bende şaşırdım. yarışmayada katılıyordu.
ilknurrr22 .!.: Kimi dinliyorsun tarihte Üyeligini kapattı gitti kaldı orada öyle Genişletmek için tıkla... bende şaşırdım. yarışmayada katılıyordu.
dolunaybekler Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2024 1.432 7.894 78 Bugün 22:24 Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #293.284 ilknurrr22 .!.: Kimi dinliyorsun tarihte Genişletmek için tıkla... Mehmet celal özyıldızdan dinliyorum. Hem hikaye anlatıyor hem eğlenceli sıkılmıyorum
ilknurrr22 .!.: Kimi dinliyorsun tarihte Genişletmek için tıkla... Mehmet celal özyıldızdan dinliyorum. Hem hikaye anlatıyor hem eğlenceli sıkılmıyorum
ilknurrr22 Nirvana Pro Üye 30 Ocak 2015 19.994 29.504 798 30 54 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Nego #293.285 dolunaybekler .!.: Mehmet celal özyıldızdan dinliyorum. Hem hikaye anlatıyor hem eğlenceli sıkılmıyorum Genişletmek için tıkla... Evet o hoca baya eglenceli türkcede de aker hoca varmıs bi kac tane baktımda komik Kadir gümüş dinlicem ama onada bakarım
dolunaybekler .!.: Mehmet celal özyıldızdan dinliyorum. Hem hikaye anlatıyor hem eğlenceli sıkılmıyorum Genişletmek için tıkla... Evet o hoca baya eglenceli türkcede de aker hoca varmıs bi kac tane baktımda komik Kadir gümüş dinlicem ama onada bakarım