• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı cumalar herkese 🤲 Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah 🤲
Allah gönlümüze İnşirah ferahlığı versin 🤲

Güne dualarla başladım
bugünlerde bana ne oluyor bilmiyorum dün hastanedeydim bugün gözümü diş doktorunda açtım resmen 😔 2 gündür 20lik dişim çürümüş ağrıyor ve diş etim şişmiş ağrısı çeneme vuruyor çok kötüyüm gittim iltihap var antibiyotik kullan haftaya gel çekelim dedi hayırlısı bakalım iltihap vücudumun her tarafını sarmış resmen 😕😩

Güne dualarla başladım
bugünlerde bana ne oluyor bilmiyorum dün hastanedeydim bugün gözümü diş doktorunda açtım resmen 😔 2 gündür 20lik dişim çürümüş ağrıyor ve diş etim şişmiş ağrısı çeneme vuruyor çok kötüyüm gittim iltihap var antibiyotik kullan haftaya gel çekelim dedi hayırlısı bakalım iltihap vücudumun her tarafını sarmış resmen 😕😩
geçmiş olsun.
🙏🏻

Oğlumda dusul parmağını kırmıştı. Adli gecti oda. Ne oldu nasıl oldu diye bir suru soru sormuslardi. Acaba sizmi yaptınız diye geçmiş olsun
Size de geçmiş olsun. Evet polisin falan böyle şeylerde ilgili olması çok güzel. Ama insan da bir yerde üzülüyor böyle bir durumda kendini savunurken

Geçmiş

Güne dualarla başladım
Geçmiş olsun baloncuk

Güne dualarla başladım
geçmiş olsun canım Allah şifa versin , 20 lik diş zordur ben daha 1 sene olmadı çektireli yerinin iyileşmesi bile uzun sürdü

geçmiş olsun canım Allah şifa versin , 20 lik diş zordur ben daha 1 sene olmadı çektireli yerinin iyileşmesi bile uzun sürdü
Evet çıkarması ayrı dert hemen çürüdü ve çekilecek olması üzdü beni 😔 çürümüş olanlarda var yapılacak 😔 korkuyorum açıkçası 🥺🥺

Evet çıkarması ayrı dert hemen çürüdü ve çekilecek olması üzdü beni 😔 çürümüş olanlarda var yapılacak 😔 korkuyorum açıkçası 🥺🥺
evet diş yaptırmak zor , ama diş hekiminin tecrübesine bağlı seni rahatlatması lazım güven vermesi lazım
ben yıllar önce diş yaptırmıştım çok iyi bi hekimdi Allah razı olsun işini öyle güzel yapıyoduki , herkese tavsiye edebileceğim bi dişçi ( artık gitmiyorum oraya damatta diş hekimi ya sağolsun )

Dişimin ağrısına rağmen kalktım temizliğe giriştim hava güzel oturma odası perdesini yıkadım astım camını sildim
Merdiveni getirmişken Odanin duvarlarını elimle sildim
2 petek içini açıp temizledim
Halıları ve kanepeleri süpürdüm
Tv vitrin tozunu aldım
sehpaları cifleyip temizledim beyaz olduğu için leke oluyor
Yemek masası ve sandalyeleri sildim
Kanepe örtülerini silkeleyip serdim
Yerleri sildim halıları serdim
2 avizeyi ve kapıyı sildim
Odanın temizliği bitti Çok şükür 🥹🫠
Bende yoruldum bi kahve içip balkonu yıkayacam yastık içlerini döküp havalandirip dolduracam dün yastık kılıflarını nevresimleri yıkamıştım

evet diş yaptırmak zor , ama diş hekiminin tecrübesine bağlı seni rahatlatması lazım güven vermesi lazım
ben yıllar önce diş yaptırmıştım çok iyi bi hekimdi Allah razı olsun işini öyle güzel yapıyoduki , herkese tavsiye edebileceğim bi dişçi ( artık gitmiyorum oraya damatta diş hekimi ya sağolsun )
Şanslısın abla 😊 Allah diş ağrısı vermesin yine de 🤲
Ben hep özel kliniklerde yaptırmıştım kanal tedavisi dolgu vs şimdi devlette yapılacak inşallah ehlisine denk gelirim 🥹

Yemediğimiz laf kalmadı ne kabalığım ne agresifliğim cahilliğim kaldı yahudi sevicilik yapanlar şak şaklandı biz de "o dua eden tayfa" diye adlandırıldık küçümsendik.

@MssPARE de şahittir hepsine.
Lanet olsun dedim saçma salak muhabbetleri görmek fazla geldi.
Bi gün düşündüm niye önemsediğim sevdiğim şeyleri sevmediklerimle paylaşayım ki dedim kapattım profilimi paylaşımı da bıraktım.
Gözlerim temizlendi resmen.

Burda siz varsınız diye devam ettim kendim de iş güçe çok zorlandığımdan destek almak için.
Yorum bile gerektirmez senin duyarlılığın❤️
Burada ne yaşadın bilmiyorum da ben artık bu sitenin başka topiklerine girmiyorum, insanda sinir bırakmıyor.

Ödevler rutine bağlandı. Yapan yapar yapmayan yapmaz.
Bir şekilde hayatımız devam ediyor.
Dolaylı yoldan çektiğimiz acılar yüzünden psikolojimiz bozuldu bir parça, gerçekten.. Bizi doğrudan etkilemeyen acılar bunlar ama aklımız kalbimiz yoruldu..
Bugun evde iş yaptım ama dün elim kolum kalkmamıştı.
Diğer yandan sürekli haber kovalıyorum, filoyu yakından takip ettim, aylardır her yerde ses çıkarmaya çalıştım ama hayat da devam etmekte napalım ki......

Manevi saat de yapamadım bugun.
Mübarek Cuma evet aklım fikrim orda. Ama yapamadım, arkadaşım gideli çok oldu halbuki..

Bak kendimi anlattım.
Seni sormadım bile.
Seni şurda şu kadar tanıdıysak sormayız zaten.
Papatya abla da öyle demek istememiştir, ha direkt öyle demek isteyenler bile olur, neler neler deniyor. Densin de,herkes biliyor kendini ❤️💐

Back
X