Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2.5 yaşındaki kızımın saçlarının ön tarafı düz uçları kıvır kıvır, arka tarafları ise bildiğiniz bukle bukle.
Son bir aydır asla taratmıyor, bağlatmıyor darmadağın geziyor ve çok şekilsiz duruyor.
Henüz hiç kesmedik, herkes kestirin gözünün önüne dökülüyor diyor. Kesince düzelirmiş.
Deneyiminiz var mı?
Bu arada banyoda saçlarına su dökünce sırtına kadar uzuyor upuzun ama kuruyunca bukle bukle olduğu için ensesinde toplanıyor.
2.5 yaşındaki kızımın saçlarının ön tarafı düz uçları kıvır kıvır, arka tarafları ise bildiğiniz bukle bukle.
Son bir aydır asla taratmıyor, bağlatmıyor darmadağın geziyor ve çok şekilsiz duruyor.
Henüz hiç kesmedik, herkes kestirin gözünün önüne dökülüyor diyor. Kesince düzelirmiş.
Deneyiminiz var mı?
Bu arada banyoda saçlarına su dökünce sırtına kadar uzuyor upuzun ama kuruyunca bukle bukle olduğu için ensesinde toplanıyor.
Benim kızımda kıvırcık arya. Kıvırcıktı hatta. Hatta ve hatta bonustu. Bana da kestirince düzleşir dediler inanmadım. Kestirdim ve düzleşti evet. Pırasa olmadı ama şuan hafif dalga kaldı. Ama taranması yine zor çünkü saçları sık