- 13 Ağustos 2024
- 3.223
- 11.572
- 128
Aynen valla ablaAnam olsa derdi az g...ün düzeldi hemen yor kendini

Ama evi komple temizleyeyim dedim g..tüm yine durmadı kalktım buzluğu düzenledim sildim

Düzelmedim ben sanırım mantar enfeksiyonu olmuşum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen valla ablaAnam olsa derdi az g...ün düzeldi hemen yor kendini
Estağfurullah abla ne kusurubenim kafa hepten gitmiş![]()
kusura bakma baloncuk
Biraz iyiyim canm arada karnım ağrıyor idare ediyorum antibiyotik kullanıyorum ama geçecek gibi durmuyorSağol kuzum amin inşallahsen nasıl oldun ?
Bi ara ellerim kokuyordu bonus yıkıyorum geçmiyor sabun mu yapıyor diye değiştirdik hala aynı kokuyu alıyordum. Eşimdende aynı koku geliyordu adamdan tiksinmiştim neyse ki o geçti ama durduk yere acık havada bile kötü kokular geliyor burnuma. Yasamayan bilmiyor anlamıyor maalesef
bende hafta sonu büyük bi tencere kaynattım, 20 bardak kızımın buzluğuna koyduk , 2 saklama kabınada ben koydumSabah mutfağı topladım
Kemik kaynatmıştım onlaru bardaklayıo buzluğa attım.
Çarşıya çıktım
Dönerken yağmura yakalandık hava serin değil çok güzel
Ev hiç toplanmıyo sanki
Oğlumu uyuttum tekrar odaları dolanıcam
bizde ailecek hastayız tam iyileşiyim derken şimdide sinüzit olmuşumEstağfurullah abla ne kusuru
Nasılsın abla
Evet abla geçen perşembe girdim detaylıya çok şükür her şey yolundamaşallah senin bebişte baya büyümüşayrıntılı ulturosana girdinmi ? biz 21 de girmiştik
aranızda 5 hafta varmış
@Limonsuzzcay senden sonramıydı![]()
Yaşamayan anlamıyor sero geçen arkadaşa anlatıyorum gülüyorAy bu bende de olurdu. Berbat bişey ya
Heh işte o koku hep burnumda bi ara evde mi bi şey varda kokuyor diye korkuyordum dışarı çıkıyorum hala aynı dedim benim burnumda sıkıntı varGece koku alıyodum camı açıyodum ne kokusu olduğu hiç demim
Sınıfın çalışkan çocuğu sedaaaaBu ödevler hani 1 hafta veriliyordu nerde bu ödevler??
![]()
Ablacım çok geçmiş olsun havalar geçiş dönemi belki ondandir sıcak tut kendinibizde ailecek hastayız tam iyileşiyim derken şimdide sinüzit olmuşum
çok şükür canım her şey yolunda olsunEvet abla geçen perşembe girdim detaylıya çok şükür her şey yolunda
Yaşamayan anlamıyor sero geçen arkadaşa anlatıyorum gülüyor![]()
sağol parecim ,sende dikkat et havalar soğudu bahçe falan yıkamaAblacım çok geçmiş olsun havalar geçiş dönemi belki ondandir sıcak tut kendini
Nasılsın PareAy dondum ayaklarım buz gibi oldu
Bahçe yikadim buz buz
Iyiyim mavişimNasılsın Pare
Dikkat et üşütme abla
Heh işte o koku hep burnumda bi ara evde mi bi şey varda kokuyor diye korkuyordum dışarı çıkıyorum hala aynı dedim benim burnumda sıkıntı var![]()
Fetal ağırlık 402 gr yazıyor abla rapordaçok şükür canım her şey yolunda olsun
kaç gram olmuş prenses