• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar kızlarr
Bugun rüyamda gördügüm seyi sabah bire bir yaşadım. Yarım saat öncesinde komsuma anlattım ve sonrasında gördüğüm seyin aynısını gördük şok oldum.
Neyse sabah meteyi bıraktım
Çıkmadan yatakları toplamıstım
Gelince komsuma kahvaltıya cıktım kahvemizide ictik indim aşagı
Ders calıstım 2 saate yakın
Sonra evi süpürdüm tuvaleti lavaboyu yıkadım
Meteyi almaya gittim burdada sinirimi bozan seyler oldu
Bi cocuk var okulunda 2 kere meteye vurdu önceki haftalarda Mete de asla karsılık vermez tepki bile vermez ama canı yanıyo biliyorum hızlı vurmuştu
Bugunde vurmaya kalktı vuramazsın sakın görmeyim bi daha dedim sen karısamazsın vururum sanane dedi cocuk aa ben şok oldum sonra meteyi aldım uzaklaştım cok gıcıksın dedi bana
Mete bi kenarda duruyodu bu cocukta koştu koştu düştü yere ordan kalktı geldi senin yüzünden düştüm Mete diyip tırnaklaarını metenin suratına geçirdi. Bişey yapmış olsa yine tamam Mete onun düştüğü yerde bile degildi tabi cok sinirlenip bağırdım cocuga napıyosun sen diye cektim daha vurmaya calısıyodu. Bak vuramazsın insan arkadasına vurmaz dedim hala bana sanane diyo o kadar sinirlerim bozuldu ki aglıcaktım hırsımdan. Asla vur demek istemiyorum cocuguma ama böyle tepkisiz kalması da zoruma gitti yüzüne tırnaklarını geçirdi ya kanattı suratını.
Çok geçmiş olsun
Böyle sorunlu çocukların genelde aile içinde de ebeveynleri sorunlu tipler oluyor
İnşallah çözüm bulunur

Geçmiş olsun abla

Ay sen yazınca hatırladım benim 2 hamileligimde de bulantı kusma olmadı hic hamile gibi degildim ama Meteye hamileymisim haberim yok kvdeye diyorum ki mutfakta bi koku var onların evde her girdigimde bi koku alıyorum yok diyo eşime soruyorum yok diyo ama bana nasıl kokuyo sonra köyden Ankara’ya gelince test yaptım adetimde geçmişti hamileymisim demekki ondan alıyodum o kokuyu😂

Benim gibi çikolata şelalesinde bogulmak isteyen bi insan çikolatadan tiksinmisti hahaha 9 ay agzıma cikolata sürmedim

Anneminde süt hormonları yüksek baska sorunlarda varmıs tabi ben tek çocugum zaten baska olmamıs doktora gittiginde de senin tedavisiz cocugunun olması imkansız demis ama ben olmusum iste Allahın takdiri.
ben kendimi hiç sıkmadım ne oğlanda ne küçük kızım belki anne olmanın verdiği bir rahatlıkta vardı cevremdekileride umursamadım sanırım kendini ne kadar rahat bırakırsa o kadar etkili sitres bu işin en büyük düşmanı en basiti küçük kızda hiç umursamadım olmaz olmasın demiştim doğal yöntemli koruma diye bakmıştım olaya Rabbim bunlara hayırlı sağlıklı uzun ömür versin demişdim Rabbimin işine karışılmaz kim ne derse densin

Çok geçmiş olsun
Böyle sorunlu çocukların genelde aile içinde de ebeveynleri sorunlu tipler oluyor
İnşallah çözüm bulunur
Umarım tekrar vurmaya kalkışmaz artık bende Meteye dicem çocuğun yanında sende ona vur diye en istemedigim sey bunu demek bazıları bundan anlıyo malesef

ben kendimi hiç sıkmadım ne oğlanda ne küçük kızım belki anne olmanın verdiği bir rahatlıkta vardı cevremdekileride umursamadım sanırım kendini ne kadar rahat bırakırsa o kadar etkili sitres bu işin en büyük düşmanı en basiti küçük kızda hiç umursamadım olmaz olmasın demiştim doğal yöntemli koruma diye bakmıştım olaya Rabbim bunlara hayırlı sağlıklı uzun ömür versin demişdim Rabbimin işine karışılmaz kim ne derse densin
Çok şükür Allah uzun saglıklı ömürler versin insallah 💐

Akşam yemeği yaptım.
Bulaşık makinesini boşalttım, tekrar doldurdum.
2 makine çamaşır yıkadım, serdim.
Çaylar içildi, mutfak temiz 🙏🏻 ev toplu

Back
X