• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar kızlar
Sabah eşimle cocukları bıraktık hastane randevusu vardı ona gittik sende gel dedi niyeyse bilmiyorum 🙈
Bel fıtığı varmıs fizige yönlendirmisti fizik tedavi sırasıda 3 4 ayda anca gelirmis penyez83 penyez83 sana dedikleri gibi beyin cerrahına cıksan ameliyat der direk dedi zaten onu hic istemiyoruz
Sonra beni arkadaşıma bıraktı kahvaltıya oraya gittim
Eve geldim bi saat ders calıstım
Meteyi aldım okuldan banyo yaptırdım yemegini yedirdim
Ardanın hastane randevusu vardı alerji ilacını yazdırmaya gittik gidince kan degerlerinede baktırıyım dedim Meteye de hemen bi sıra aldım ikiside kan verdi bide ardayı endokrine yönlendirdi yaşıtlarına göre kilosuda düsük boyuda orayada baska gün götürcem hormonlarına bakılacak
Hastaneden sonra markete uğradık biraz parkta oynadılar eve geldik
Yemek yok sandvic yapıp yicez artık bugun böyle olsun
Yarında kendime randevu aldım kan degerlerime baktırmak icin
Efser Efser senin sayende hatırlatma yapmıs oldun cocuklarıda aradan cıkardım 🙈
benimde kanda enfeksyon değerim yükselmiş anyibiyotik tedavisi başladı 1 ay sonunda tekrar bakalım denildi aslında niyetim kilo vermek için bir değerlerime baktırmak olmuştu ama kismet başka oldu neyse artık sağlık olsun artık gerisi hal olunur diyelim tedavim bittsin bakarız
Sağlık olsun canım miniklerede şifa olsun hayırlı sonuçlar olsun

İyi akşamlar ❤️

Hasta olan, hastane de işleri olan herkese geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin sonuçlarınız tertemiz çıksın 🤲🏻

bizde hastanedeydik bugün 4 den sonra. Yarım saat oldu eve geldim. Ablama ilaçlı mr çekildi göğüsten 25 dk kaldı. Allah ın izni ile sonuçları tertemiz çıksın inşaAllah 🤲🏻
amin canım inşallah sevinçli sağlıklı sonuçlarınız olsun 🤲🏻

benimde kanda enfeksyon değerim yükselmiş anyibiyotik tedavisi başladı 1 ay sonunda tekrar bakalım denildi aslında niyetim kilo vermek için bir değerlerime baktırmak olmuştu ama kismet başka oldu neyse artık sağlık olsun artık gerisi hal olunur diyelim tedavim bittsin bakarız
Geçmiş olsun efser sanada 🙏
Çocukların kan sonucu cıkmıs Metenin b12 cok yüksek cıkmıs bin küsürlerde internette bi zararı yok yazıyo ama bakalım doktora sorarım ikisinde de demir eksikliği var oda benden kaynaklı talasemi taşıyıcısıyım ben onlarda öyledir demisti doktor bi test yapılmadı ama belki onuda yaptırırım

Geçmiş olsun ❤️

Efserim geçmiş olsun ❤️
Geçmiş olsun efser sanada 🙏
Çocukların kan sonucu cıkmıs Metenin b12 cok yüksek cıkmıs bin küsürlerde internette bi zararı yok yazıyo ama bakalım doktora sorarım ikisinde de demir eksikliği var oda benden kaynaklı talasemi taşıyıcısıyım ben onlarda öyledir demisti doktor bi test yapılmadı ama belki onuda yaptırırım
Sizlerde geçmiş olsun ilknur ❤️

Geçmiş olsun efser iyiki gitmişsin

İyi akşamlar ❤️

Hasta olan, hastane de işleri olan herkese geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin sonuçlarınız tertemiz çıksın 🤲🏻

bizde hastanedeydik bugün 4 den sonra. Yarım saat oldu eve geldim. Ablama ilaçlı mr çekildi göğüsten 25 dk kaldı. Allah ın izni ile sonuçları tertemiz çıksın inşaAllah 🤲🏻
Geçmiş olsun penyez ablanın sonuçları temiz çıkar inşallah 🤲🤲

Geçmiş olsun efser Allah şifalar versin
İyiki gitmişsin

Back
X