• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Perşembe günü ödevi
🌸 ayakkabılığı düzenleyip silmek
(Verilecek, atılacak, boyanacak, yıkanacaklar varsa yapmak)
🌸 sökük, tamirat gibi şeyler yapmak veya ecza dolabı varsa düzenlemek, ilaçların son kullanma tarihlerine bakmak

@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
Pinhan Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu
-Hayal -Hayal
@HeySero
ilknurrr22 ilknurrr22
Seda_2727 Seda_2727
@selin18
mavibaloncuk mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@harikamo
@gundendi
İlaç kutusunu iki gün önce temizlemistim bugunde kahve makinesinin oldugu dolabı düzenledim.

Selamlarr
Meteyi bugun göndermedim sabah ishal gibiydi bi dahada yapmadı çok pişmanım göndermedigime🥶
Sürekli sıkıldım diyo salona giremiyoruz yastıklarla kule yapıyo üstünde oturuyor mete uyuyana kadar böyle 4 gündür uyanıkken berjerlerde yada sandalyelerde oturuyoruz 😂
Evi topladım
Yatakları topladım
Havalandırdım
Kahvaltı yaptık metişle
Evi süpürdüm
Çamaşır katladım
Kurutmanın filtrelerini yıkadım
Regl günüm geldi cok şişim bu sene hep böyle oldu niye bilmiyorum resmen karnımda bi sertlik şişkinlikten nefes alamıyorum sanki

Perşembe günü ödevi
🌸 ayakkabılığı düzenleyip silmek
(Verilecek, atılacak, boyanacak, yıkanacaklar varsa yapmak)
🌸 sökük, tamirat gibi şeyler yapmak veya ecza dolabı varsa düzenlemek, ilaçların son kullanma tarihlerine bakmak

@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
Pinhan Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu
-Hayal -Hayal
@HeySero
ilknurrr22 ilknurrr22
Seda_2727 Seda_2727
@selin18
mavibaloncuk mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@harikamo
@gundendi
İkinci maddeyi alayım dikiş yapacam 😅
İlaçların tarihlerine daha önce bakıp yerleştirmiştim 👍

Geçmez ama geçmiş ferahlığı gelir arya imkan bulabilirsen yap mutlaka.

Allah sana da hayırlı sonuç almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 hacamatın da şifa olsun
O ferahlığı istiyorum Bonus 🥹 ama o bile elime geçmiyor...
Dışarıdan bakan herkes iyi bir eşim, güzel bir evim arabam olduğu için şükretmem gerektiğini söylüyor. İstediğimi alabiliyorum. Ben de böyle düşününce evet doğru diyorum ama neden içim bu kadar dolu, neden kendimi böyle güçsüz hissediyorum.
Okadar okudum, çok zorluklarla hep kendi emeğimle kendi paramı kazanarak İstanbul'da kendi ailemden 1000 km uzakta okudum, emek verdim sonuç olarak evde çocuk bakıyorum, babamı kaybettim kolum kanadım kırıldı 5 yıldır birşeyler hep eksik gibi... Bu düşüncelerden hiç ama hiç kurtulamıyorum.
Dışarıdan mükemmelim ama içim çürümüş gibi çok kötüyüm.
Üzüntü insanı hasta eder derlerdi hep, son yıllarda bunu çok daha iyi anladım daha 31 yaşındayım ama hep kendimi hasta hissediyorum.

Sabah diş doktoruna gittim birçok dişim çürümüş dolgu yapılacak 😔 geçen hafta bi dişim yapıldı, haftaya randevu verdi yine gidecem..
Hangi bi yerimi tedavi edeyim bnde şaşırdım, çok yoruldum artık hastane görmek bile istemiyorum ama mecbur 🥺

Dışarıdan bakan herkes iyi bir eşim, güzel bir evim arabam olduğu için şükretmem gerektiğini söylüyor. İstediğimi alabiliyorum. Ben de böyle düşününce evet doğru diyorum ama neden içim bu kadar dolu, neden kendimi böyle güçsüz hissediyorum.
Okadar okudum, çok zorluklarla hep kendi emeğimle kendi paramı kazanarak İstanbul'da kendi ailemden 1000 km uzakta okudum, emek verdim sonuç olarak evde çocuk bakıyorum, babamı kaybettim kolum kanadım kırıldı 5 yıldır birşeyler hep eksik gibi... Bu düşüncelerden hiç ama hiç kurtulamıyorum.
Üzüntü insanı hasta eder derlerdi hep, son yıllarda bunu çok daha iyi anladım daha 31 yaşındayım ama hep kendimi hasta hissediyorum.
Arya üzdün şimdi...
Destek aldın mı hiç.
İnançlı da birisin, kendini rahatlatıcak şeylere yönelmeye çalış ve bunlar sadece söylerken kolay, bunu da biliyorum ama böyle genç yaşta içten içe dibe çökmek de kötü. Dışarıdan her şey iyiyken hem de...
İnşallah gönlünü ferhalatacak sonuç gelir ve biraz daha kuvvetli çıkarsın bu belirsizlikten.

Pilatesten geldim.
Duş aldım.
Şimdi napıcam bilmiyorum.
Giyindim oturuyorum 😏
Yemek mi yapsam azcık devrilsem mi.

İlaçları kontrol ettim, yerini de değiştirdim, bir güzel dizdim tarihi ne için olduğunu vs baktım yaptım.
Diğer ödevleri de yapıcam.

Bu ara pek yazamıyorum ama yapmaya çalışıyorum 🫡

Allah gönlüne ferahlık, sağlık versin 🤲
Dedikleri doğru aslında yerinde olmayı isteyen o kadar çok insan varki ama işte gel gör ki insanoğlu dışarıdan göründüğü gibi olmuyor, belki şükretmiyoruz belki içimiz huzursuz psikolojimiz rahatlık vermiyor ama duaya sığınacaz ki iyileşelim 🤲
Allah sağlık sıhhat versin şükretmek gerekiyor her halimize 🤲

Arya üzdün şimdi...
Destek aldın mı hiç.
İnançlı da birisin, kendini rahatlatıcak şeylere yönelmeye çalış ve bunlar sadece söylerken kolay, bunu da biliyorum ama böyle genç yaşta içten içe dibe çökmek de kötü. Dışarıdan her şey iyiyken hem de...
İnşallah gönlünü ferhalatacak sonuç gelir ve biraz daha kuvvetli çıkarsın bu belirsizlikten.
Destek almadım Pinhan.
Eşim babasını daha 7 yaşında kaybetmiş, diğer iki kardeşi ise daha 2 ve 1 yaşındaymış.
Herkes onları örnek verdi, hiç baba görmediler sen neden böylesin diye... Böyle dedikleri de içten içe üzüldüğünü bilip sürekli hasta oluyorum da oyüzden yoksa öyle kimsenin yanında ağlayıp dert yanmisligim yoktur.
Halbuki benim beş yıldır hala konusu geçtiğinde gözlerim dolar, usul usul yaşlar süzülür gözlerimden. Hiçbir zaman gamsız olmayı beceremedim.
Eşim destek almamı istemedi, ileride atanırsan sorun çıkar karşına diye...
Babamı kaybettiğim zaman sınava hazırlanıyordum atanmak için ondan sonra kendimi toparlayamadım hem ruhen hem fiziken...

Allah gönlüne ferahlık, sağlık versin 🤲
Dedikleri doğru aslında yerinde olmayı isteyen o kadar çok insan varki ama işte gel gör ki insanoğlu dışarıdan göründüğü gibi olmuyor, belki şükretmiyoruz belki içimiz huzursuz psikolojimiz rahatlık vermiyor ama duaya sığınacaz ki iyileşelim 🤲
Allah sağlık sıhhat versin şükretmek gerekiyor her halimize 🤲
Psikolojim rahatlık vermiyor dediğin gibi ama işte bende kendimle yaşıyorum her şeyi bir gün otursam biriyle, böyle hüngür hüngür ağlasam içimi döksem belki rahatlayacağım ama yok ben hep güçlü olmak zorundayım, kimse beni böyle görmesin diye diye hep içime ata ata böyle sağlığım da kalmadı.

Back
X