- 28 Ekim 2022
- 11.413
- 33.181
- 528
- 29
Evet .Seda küçük ama bunun içindeki mavi bez çok iyi banyo yazan rosmanın cam bezine benziyor ıslatıp sıkıp siliyosun iz bırakmıyor
İlk kez kullancam bende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet .Seda küçük ama bunun içindeki mavi bez çok iyi banyo yazan rosmanın cam bezine benziyor ıslatıp sıkıp siliyosun iz bırakmıyor
Ulan muhabbete bak hahahah bir müddet sonra bunlar b..k muhabbetine dönecek katı cıvık mukuslu ayrımı yapacaksınız inşallah
İlaç kutusunu iki gün önce temizlemistim bugunde kahve makinesinin oldugu dolabı düzenledim.Perşembe günü ödevi
ayakkabılığı düzenleyip silmek
(Verilecek, atılacak, boyanacak, yıkanacaklar varsa yapmak)
sökük, tamirat gibi şeyler yapmak veya ecza dolabı varsa düzenlemek, ilaçların son kullanma tarihlerine bakmak
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Seda_2727
@selin18
mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@harikamo
@gundendi
Teşekkür ederim İlknurcum, inşallah
İkinci maddeyi alayım dikiş yapacamPerşembe günü ödevi
ayakkabılığı düzenleyip silmek
(Verilecek, atılacak, boyanacak, yıkanacaklar varsa yapmak)
sökük, tamirat gibi şeyler yapmak veya ecza dolabı varsa düzenlemek, ilaçların son kullanma tarihlerine bakmak
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Seda_2727
@selin18
mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@harikamo
@gundendi
O ferahlığı istiyorum BonusGeçmez ama geçmiş ferahlığı gelir arya imkan bulabilirsen yap mutlaka.
Allah sana da hayırlı sonuç almayı nasip etsin inşallahhacamatın da şifa olsun
Arya üzdün şimdi...O ferahlığı istiyorum Bonusama o bile elime geçmiyor...
Dışarıdan bakan herkes iyi bir eşim, güzel bir evim arabam olduğu için şükretmem gerektiğini söylüyor. İstediğimi alabiliyorum. Ben de böyle düşününce evet doğru diyorum ama neden içim bu kadar dolu, neden kendimi böyle güçsüz hissediyorum.
Okadar okudum, çok zorluklarla hep kendi emeğimle kendi paramı kazanarak İstanbul'da kendi ailemden 1000 km uzakta okudum, emek verdim sonuç olarak evde çocuk bakıyorum, babamı kaybettim kolum kanadım kırıldı 5 yıldır birşeyler hep eksik gibi... Bu düşüncelerden hiç ama hiç kurtulamıyorum.
Dışarıdan mükemmelim ama içim çürümüş gibi çok kötüyüm.
Üzüntü insanı hasta eder derlerdi hep, son yıllarda bunu çok daha iyi anladım daha 31 yaşındayım ama hep kendimi hasta hissediyorum.
Allah gönlüne ferahlık, sağlık versinO ferahlığı istiyorum Bonusama o bile elime geçmiyor...
Dışarıdan bakan herkes iyi bir eşim, güzel bir evim arabam olduğu için şükretmem gerektiğini söylüyor. İstediğimi alabiliyorum. Ben de böyle düşününce evet doğru diyorum ama neden içim bu kadar dolu, neden kendimi böyle güçsüz hissediyorum.
Okadar okudum, çok zorluklarla hep kendi emeğimle kendi paramı kazanarak İstanbul'da kendi ailemden 1000 km uzakta okudum, emek verdim sonuç olarak evde çocuk bakıyorum, babamı kaybettim kolum kanadım kırıldı 5 yıldır birşeyler hep eksik gibi... Bu düşüncelerden hiç ama hiç kurtulamıyorum.
Dışarıdan mükemmelim ama içim çürümüş gibi çok kötüyüm.
Üzüntü insanı hasta eder derlerdi hep, son yıllarda bunu çok daha iyi anladım daha 31 yaşındayım ama hep kendimi hasta hissediyorum.
Destek almadım Pinhan.Arya üzdün şimdi...
Destek aldın mı hiç.
İnançlı da birisin, kendini rahatlatıcak şeylere yönelmeye çalış ve bunlar sadece söylerken kolay, bunu da biliyorum ama böyle genç yaşta içten içe dibe çökmek de kötü. Dışarıdan her şey iyiyken hem de...
İnşallah gönlünü ferhalatacak sonuç gelir ve biraz daha kuvvetli çıkarsın bu belirsizlikten.
Psikolojim rahatlık vermiyor dediğin gibi ama işte bende kendimle yaşıyorum her şeyi bir gün otursam biriyle, böyle hüngür hüngür ağlasam içimi döksem belki rahatlayacağım ama yok ben hep güçlü olmak zorundayım, kimse beni böyle görmesin diye diye hep içime ata ata böyle sağlığım da kalmadı.Allah gönlüne ferahlık, sağlık versin
Dedikleri doğru aslında yerinde olmayı isteyen o kadar çok insan varki ama işte gel gör ki insanoğlu dışarıdan göründüğü gibi olmuyor, belki şükretmiyoruz belki içimiz huzursuz psikolojimiz rahatlık vermiyor ama duaya sığınacaz ki iyileşelim
Allah sağlık sıhhat versin şükretmek gerekiyor her halimize![]()