- 20 Mayıs 2024
- 1.602
- 8.575
- 78
Geçmiş olsunMaşallah herkesler faliyette
Gece kızım ateşliydi bende sabah kalktım onu doktora götürdüm, ordan da anneme geçtim. Hiçte bişey yapasım yok saygılar sevgiler.. Hürmetler
Doğum günü kutlu olsunGünaydın
Dün oğlumun doğum gününü yaptık iki gündür bakamadm inşallah herkes iyidir
Aşk bir dolaptır içine aptallar düşer ama beni yanlışlıkla ittiler şeyisi geldi aklımaen sevdiğim kaza
Geçmiş olsunMaşallah herkesler faliyette
Gece kızım ateşliydi bende sabah kalktım onu doktora götürdüm, ordan da anneme geçtim. Hiçte bişey yapasım yok saygılar sevgiler.. Hürmetler
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Sağol bonuscan
gözden kaçırdım canım umarım ciddi bir şey değidir geçmiş olsunSağol bonuscan
benimde ortanca oğlanın pazar günüydüBenim de ortancanın doğum günüsü yüce teraziler bitmediler 2 aydır
Evet giremiyorum gerçekten çok yoğun geçiyor günlerim elime alınca girebilirim aslında o zaman da ne bileyim wp insta bakıp çıkıyorumİyi degilim bu aralar dedi gitti maalesef gönülsende yoksun artık cok nadir giriyosun
uzun zamamı oldu görmeyeli yoksa atlaya hoplaya okuduğum mesajlardanmı denk gelmedinSelmalar herkese nasılsınız canlarım
Yok canım çok şükür. Okuldan falan kapıyor heraldegözden kaçırdım canım umarım ciddi bir şey değidir geçmiş olsun
Benim de ortancanın doğum günüsü yüce teraziler bitmediler 2 aydır
Bende teraziyim neyimiz varmışbenimde ortanca oğlanın pazar günüydü
o terazilerin havaları beni öldürecek
hayırlı sağlıklı yaşları olsun bonusum
Ne yok ki...Bende teraziyim neyimiz varmış
Afiyet olsun canimmm
Geçmiş olsun SerocumMaşallah herkesler faliyette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?