Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu kadar işin iyi altından kalkıyorsun helal olsun.
Ben kocama her güne bir gömlek, bir pantolon ütülemekten acizim her hafta biraz da sen mi ütülesen diyip şansımı deniyorum

Pare fizikten sonra dinlenmen lazım,kendini yorma
Şifa olsun inşallah canım
Ay bunu görmeden bugun banyoyu temizlemistim

Nice güzel yaşları olsun inşallah

Şifa olsun parişim

Gir canım özletme kendini
Kızlar ben değil foto daki annem
Annemle babamı fiziğe götürüyorum bir hafta oldu bu ikinci haftamiz 30 seans fizik görecekler

Inşallah şifa olur yürüme sıkıntıları gider

Kızlar ben değil foto daki annem
Annemle babamı fiziğe götürüyorum bir hafta oldu bu ikinci haftamiz 30 seans fizik görecekler

Inşallah şifa olur yürüme sıkıntıları gider

Ona şifa olsun o zaman
çok denedim ya onu ben okurken başka şeyler oluyor bırakmak zorunda kalıyorum yine en başa
Bende tam ortadan baslıyorum okumaya sonra bisey anlamıyorum basını bulmaya calısıyorum basını bulamazsam son sayfaya giriyorum yazıp cıkıyorum

Efser bu dönemin erkekleri hep öyle aslında annesinin premses oğluşları

Ödevi yapamadım aşırı ihtiyaç vardı ama doğum günü diye dışarı çıkardım çocuğu banyo kaldı.

Gündüz yaptıklarıma ek

Salonu süpürdüm sildim toz aldım
Koridoru süpürmüştüm sadece sildim
Çamaşır topladım astım
Köfte yaptım yedirdim ama toplayamadan çıktık

Döndüğümde de çocuklarla ilgilendim

Banyolar temizlendi
Hava yağmurluydu bugün tv izleyip (yardımcı arabalar) oturdum el işi iplerimi düzenledim uzun zamandır dikiş dikmiyordum kv başörtü kenarını diktim

Yani mutfak toplu değil

Sabah erkenden emg çektirmek için hastaneye gidicem ordan da başka bir hastaneye geçicem. Ne ara toplayacam mutfağı acaba

Çarşı pazar gezecekken poliklinik gezmek hobim olmadannn çarşamba günü kendimi sokağa atıcam inş

Gününüz hayır, sağlığınız bol,kazancınız bereketli olsun
Bugünün Ödevi
️Kileri yada kiler dolabını düzenlemek temizlemek varsa bayatlamış tarihi geçmiş gıda ürünleri ayıklamak
️Geldi iki gözümün çiceği Biriken ütü varsa içinden Beş parça kiyafet ütülemek (bir ütü emojisi yok nasıl bir nefretse)
️Manevi olarak bugün uzun zamandır görüşmek isteyipte görüşmediğiniz ama aklınızda olan bir arkadaş dost akrabayı aramak
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_2727
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
A Aysen
O _okyanus
Hepimize kolay gelsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…