• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar ❤️

1 saat 15 dk da mutfaktan ancak çıktım,
yemekte balık vardı

✅ masayı toplayıp sildim
✅ dolapların kapaklarını sildim
✅ buzdolabı, bul.mak.dışını sildim
✅ ocağı, aspiratörü, kombiyi sildim
✅ tezgah arası fayansları sildim
✅ tezgah ve lavaboyu çam.suyu ile foşurdattım
✅ iç kapıyı sildim
✅ peteği sildim
✅ yer zeminini elle sildim
✅ çay demlendi, aldım ve oturdum
:super: mutfak toplu

Sağol ablacım ❤️ devam ediyor ama şükür daha iyi gibiyim. Gerçi artık daha çok dikkat ediyorum fazla ayakta kalmayıp yorulunca dinleniyorum. Sağlıkla bi kucağıma alayım da herşeyi unutucam inşAllah 🤲🏻😊 sen nasılsın abla 🥰
Bende iyiyim canım, çok şükür bu günümüze
Torunların hazırlıklarını yapıyoruz, fırsat buldukça, valizleri hazır
Cuma günü 29 haftalık olacaklar nasip olursa

Çekinsemde soracağım.
😀
Sütyen takıp göğüs alt bölgesi kızaran kızışma yaşayan var mı daha önce oldu mu ?
Şuan bunu yaşıyorum.
Yazın hava sıcakken olmasını normal buldum.
ama şimdi devam ediyor ve hava serin.
😄🤭
Çekinecek ne var kız 😊 herkesin olabilir
Helede yazın , çokta acır pişik gibi
Ben etek giydiğim zaman tayt giymessem bacaklarım sürter kızarır çok acır yazın sıcaklarda
Normal günde işe giderken pantalon giyerim

Bende iyiyim canım, çok şükür bu günümüze
Torunların hazırlıklarını yapıyoruz, fırsat buldukça, valizleri hazır
Cuma günü 29 haftalık olacaklar nasip olursa
Ne güzel heyecanlar dimi annanesi, valizleri hazırmış MaaşaAllah Subhânallâh 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşamayı hayırlısıyla nasip eylesin 🤲🏻

Aramızda bir hafta var bizde 28 hafta içindeyiz. Canımın canı kız kardeşim Ssevincli Ssevincli ikinciye hamile teyze oluyorummm kızımız olacak 💗 :nazar:
sağlıcakla vaktinde gelsinler inşaAllah 🤲🏻

Ne güzel heyecanlar dimi annanesi, valizleri hazırmış MaaşaAllah Subhânallâh 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşamayı hayırlısıyla nasip eylesin 🤲🏻

Aramızda bir hafta var bizde 28 hafta içindeyiz. Canımın canı kız kardeşim Ssevincli Ssevincli ikinciye hamile teyze oluyorummm kızımız olacak 💗 :nazar:
Hayırlı olsun canımm penyezim Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza 🤲

Hayırlı olsun💐 Ssevincli Ssevincli sağlıkla kavuşun inşallah 🤲

Ay bilmiyordum penyezim gözünüz aydın
Rabbim hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin, maşallah çok sevindim
-Hayal -Hayal , Limonsuzzcay Limonsuzzcay , HeySero HeySero sırayla zamanında kolay doğumlarınız olsun inşallah kızlar 🥰🤲🤲
mavibaloncuk mavibaloncuk sanada tez vakitte kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim canım benim 🤲
Şimdi kuran okucam dua edicem

Hayırlı olsun canımm penyezim Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza 🤲
Aminnn selinim Allah razı olsun 🤲🏻
Hayırlı olsun💐 Ssevincli Ssevincli sağlıkla kavuşun inşallah 🤲
Aminnn nanem Allah razı olsun 🤲🏻
Ay bilmiyordum penyezim gözünüz aydın
Rabbim hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin, maşallah çok sevindim
-Hayal -Hayal , Limonsuzzcay Limonsuzzcay , HeySero HeySero sırayla zamanında kolay doğumlarınız olsun inşallah kızlar 🥰🤲🤲
mavibaloncuk mavibaloncuk sanada tez vakitte kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim canım benim 🤲
Şimdi kuran okucam dua edicem
Aminnn abla Allah razı olsun
İlk kez şimdi yazdım teyze oluyorum diye 😍

RABBİM isteyen herkese kolaylıkla tez vakitte anne olmayı nasip eylesin baloncuk canım dualarımızdasın 🤲🏻

Hayırlı olsun abla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah 🙏🏼 🥰

Back
X