- 20 Nisan 2009
- 5.620
- 2.095
- 698
Hoşbuldum evet bir ara tek bir harf farkla yeni üyelik aldım onada tek ayak cezası yedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum evet bir ara tek bir harf farkla yeni üyelik aldım onada tek ayak cezası yedim
Mabus uzamıştır üstüste cezadan uslu dur girme bir daha oralaraHoşbuldum evet bir ara tek bir harf farkla yeni üyelik aldım onada tek ayak cezası yedim![]()
Yoruma geldi ceza sandım da başka bir yerden yemişim bence yinede insafli davrandılarMabus uzamıştır üstüste cezadan uslu dur girme bir daha oralara![]()
İlk ceza da az ama ay dolmadan tekrar ettikçe gün ekleniyor üstüne o yüzdenYoruma geldi ceza sandım da başka bir yerden yemişim bence yinede insafli davrandılar
Bende granola yedim ocak batmasın bulaşık cıkmasın diye
Evet yoktunuz dikkatimi çekti .Selam hanımlar uzun zamandır yoktum nasılsınız
kadınlar kulübünde cezaliydim sebebi de eski konularımi silmisim tabi ben uzun süre anlamadım hatta bir konuya yaptığım yorumdan sandım neyseki cezam bitti aranızda yim
Beni soracak olursanız mental olarak iyi hissetmiyorum bu surecte sürekli misafir agirladim hayırlı olsuna gelen giden en son annem babam bir duüğüm dolayısi ile geldi gitti acele ile annem doğumda gelemedi bari bunda görürüm doya doya hasret gideririm demiştim ama olmadıaylardır evden cikip adam akıllı güzel bir an yaşamadım hep evdeyim ne bir gezme ne bir manzara üstüm basim perperisan canım şekerli bişi istedi yapamadim
doğumdan sora ilk kez adet oldum ve bu beni oldukça kırılgan ,hassasçökmüş bitmiş yaptı, ilgi alaka görmek isterken tamamen boşluğa düştüm. tam dibi görmeden de yükseğe cikabilirmiyim bilmiyorum bugün esime sitem ettim o hala işinin derdinde gören sanir asgari ücret almıyor da o işyerinde müdür yada oranın sahibi zorla bir yemek yaptim evle alakalı ettiğim stres temiz tutma çabam herşey sanki sadece bana ait olan bişey mis gibi üzerime yapıştı bugün hiç bsii yapamadim sonunda error verdim
Okudum vallaİyi akşamlar hatunlar.
Çamaşır dolabı, havlular, deterjanlar o kısım düzenli tamamdır.
Makineyi temizlemedim, çamaşır işim olmadığı gün yapıcam, yarın belki.
Canım sıkkın. Sebep yok.
Havadan mıdır bilmem, hazan mevsimi hüzün mevsimi oldu.
Kimle görüşsem yetmiyor.
Ne arıyorum bilmiyorum.
Belki de manevi eksikliktir.
Öyle bikaç gündür....
Pilatesten de çıktım, devam etmicem dedim. İstemiyorum,gitmicem.
Böyle bi savrulma halindeyim, hayrolsun bakalım.
Kimseyle aram bozuk değil, eşimden dostuma aileme kadar herkesle stabil ilişkim.
Kızlarımın sınav dönemi geldi, gerginim, dersler zor.
Oğlum yavaştan okumayı söküyor, maşallah diyim korktuğum gibi olmadı, zorlamıyor, zorlanmıyor.
Yani sebep var mı yok mu bilmem.
Belki de dünyanın hali, doğrudan etkilenmediğimiz o olaylar bünyeye böyle tesir ediyodur.
E nelere maruz kalıyor bu kalp, beyin, gözler.
Bişeye bozuksun ama ne belli değil diyosun sonra,belli belki de.
Biraz durmak istiyorum çok yoğun geçiriyorum, hep bi koşturma hali.
Nereye yahu?
Yeter dedim işte.
Fiziksel sıkıntılarım da var, randevu aldım.
Kendime odaklanıcam inşallah.
Ohhh.. İçimi döktüm.
Okuyan olursa gözünüz dert görmesin diyim
Düzeliriz beee diyorum bi de.
Herkese iyi geceler.
![]()
Allah rahmet eylesin mekanı, cennet olsunSelamlar düzen topik ailesi
Sabah anneme kahvaltıya gittim
Babamın senesi oldu cumartesi kuran okuyacağız misafirlerimiz var.
Annemin evini süpürdüm sildim
Toz aldım lambalarını sildim
Halıları değiştirdim
Mutfak dolaplarının kapaklarını iç dış sildim makineleri sildim
Vestiyerini sildim
Eve geldim yemek yapacağım