Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bnmki hem yemek istiyor yemekten sonra cayin yaninda da mutlaka atistirmalik kek pogaca borek tarzi bir seyler istiyor. Bende istahliyim hic dayanamiyorum ama yaz geliyr artik ceketle gizleme devride sona eriyor malesef Dikkat etmemiz lazim
Eşimin kilo alma derdi yok son 7 yıldır falan 65 de sabitmis

kizlar size birsey sorucam. tasinicam kesin ama ev bulamadik henüz. bahar temizlgi yapmayi dusunuyorum esim kendini bosa hirpalamis olursun gerek yok diyor ama camlarda tozlu baya. siz olsaniz ne yaparsiniz
Ben temizleyip çıkıyorum kızlar, kimse pisliğimi görsün istemem açıkcası

Canım arkadaşlar insanı motive ediyor diyet topikleri düzene sokuyor sen mutsuzsan şiddetle denemeni tavsiye ederim

Bu kez bademcikleri enfeksiyon olmuş ellerine agzina mi aliyor dedi doktor bilmiyorum ki iki haftadır sürekli okulda cumartesi günleride gidiyor sürekli okulda olduğu için mi anlamadım gitti .
Canım geçmiş olsun salgın var yine
Eline sağlık canım
Doğum günü kutlu olsun annenin
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım hakettin
Yorganlari kuru temizlemeciler mi yıkıyor
Halı yıkama yıkıyor canım
Maşaallah bir alisan seversin erkek iş yapmayı
günaydın :)

sabah sabah yine ütü yaptım çok uykum var işe gidiyorum
Allah kolaylık versin canım, bende zorla kalktım ütü yaptım
Ellerine sağlık canım
Günaayyyydınnnnn ❤❤❤
Huzurlu haftalar

Kuru dallardan çiçek çıkartan baharı gösteren Rabbimize şükürler olsun

Eki Görüntüle 2602476
Amin
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar ve şeytan emojisi
Kolay gelsin canım
Günaydın hanımlar
Günaydın
Elinize sağlık canım
İş güç anca geldim
Hayırdır geçmiş olsun

Bana da bi haller oldu. Ne yapsam diye etrafa bakıp duruyorum

Saati 10 yaptım buçuk etmeden başlıyım artık.

Yarım saat mutfak toplama yarım saatte balkon ve çiçekleri temizleme desem yetişirmiyim acaba?

Görücez balkona güneş gelmeden girişeyim güneş gelince parlıyo dalga dalga oluyo her yer.
Hadi 11,30 a kadar vakit verdim kendime.

Kulaklığım bozuldu oğlanın kafa üstü var onu takıyorum üstüne tülbentim bi havalardayım

Tülbentin üstüne tak daha şık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…