Düzenli Evimiz & Hayatımız

Litfen D Dilos06 ya inat bileennziikk istiyorum ben litfen örtmeniiimm.
Sirkeylen çamaşır suyuynan yatıp kalkıyorum cidden yani
Yakında onlarla yatıp kalkacaz cidden
Annem aradı, konuşurken "evi temizledim yerleri çamaşır suyuyla sildim banyoyu da çamaşır suyuyla temizledim, cocuklar okuldan gelince onları da banyo yaptırcam" dedim,
-çocukları da çamaşır suyuyla yıkama sakın
Dedi

Durum onu gösteriyor..

Tüh gene kaçamadık

Ay temizlik kovasıymış ben çöp kovalarını yıkadım yüzümü yağladım saçımı taradım bakımdan sayılır mı bilmiyorum tatlıyı da kocişe aldırdım mı tamamdır bu gün

Evet kuzum uzun zamandır yoktun bir kaç kere etiket yaptim seni gelmedin
Ne yoğunluğu kuuzum buu

Hiç giremedim dilosum ya. Aile içi kuslukleri sona erdirdik de, çok fazla çabaladım, çok şükür Rabbım nakış gibi işledi, nazarlar değmesin, maşallah

Ben diğer Aile bireylerine zannettim tatlı yapmayacam çünkü daha yeni bitti tatlımız biraz ara verelim çok yiyince kilo alıyor

Selam negom, nasılsın? Bir yoğunluğum oldu ard arda, öncesi zaten telefonum yoktu. Senin aklını severim ben
Çok şükür canım bugünüme
Ay temizlik kovasıymış ben çöp kovalarını yıkadım yüzümü yağladım saçımı taradım bakımdan sayılır mı bilmiyorum tatlıyı da kocişe aldırdım mı tamamdır bu gün
Günün akıllı kadını seçiyorum seni
Ben diğer Aile bireylerine zannettim tatlı yapmayacam çünkü daha yeni bitti tatlımız biraz ara verelim çok yiyince kilo alıyor ☺
Aman gelmesin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…