Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah yataklar toplandı
Mutfak toplandı
Kahvaltıya misafir vardı azcık hazırlık yapıldı
Bulaşık makinesi boşaltıldı tekrar dolduruldu
Çaydanlık ciflendi
Yemek yapıldı
Kek yapıldı
Mutfak tekrar toplandı
Bulaşıklar tekrar makineye koyuldu ve çalıştırıldı
2 makine Çamaşır yıkandı yerleştirildi
Ütü yapıldı
Çocuklar uyutuldu
Yoruldum

Nevresimler değiştirip yıkadım,
Çocuk odasının camini sildim, perdelerini yıkadım, tozunu aldım, dip köşe yaptım. Şeklini değiştirdik.
Bulaşık makinesini iç dış sildim. Buzdolabının sadece içini sildim. Yavaş yavaş da dolaplarını sileceğim.
İki sepet de çamaşır astım, kuruyorlar.
Çayımı içip

Sirkeyi kim söyledi ya market market sirke aradım bizim buradaki herkez rahat tuvalet kağıtlarıda var çok tek sirkeyi bitirmişler :)) bugün oturma odasının hali örtüsünü topladım yikadim, süpürdum sirkeli suyla toz aldım koltuğun altını süpürdum sildim diğer odalarıda süpürdum sildim ütü yaptım renkliler ı yıkadım beyazlari katladim yerleştirdim mutfağın dolabını sildim aralarda çocukların karnını doyurdum dağıttıkları ni toparladim oğlum şimdi aynada kendini öpmeye taktı sürekli ayna siliyorum alışverişe gittik aldıklarımı yerleştirdim yemek yedik çay faslı tekrar toparladım evi kapanış :))

Maşallah kız

Eline sağlık canım
İşte misafir gelicem dediği zaman evin toplu olmasının verdiği huzur
Nego altınlar için teşekkürler canımcııım
Not işine gelince bence de uğraşma zaten şuaralar çoluk çocuk evde olunca zor olur, sonra hesaplaşırız
Aynen canım çocuklar evde, sürekli tartışıyorlar, o yüzden başların da bekçilik ediyorum
Heeee
Yarin da eşim evde bu hafta hiç iş yapamicam
Gittiğin gün Bilenzik takmıştım sana
Bir Pazar daha haşatım çıktı. Ayrıntılı yazamayacağım. Ev dip köşe silindi. Banyo mutfak temizlendi. Ütüler yapıldı. Çamaşırlar yıkandı. Kuruyanlar katlandı.
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Sirke mühim burda sadece kolonya tükenmişdi ve de zamlı
Günaayydınnn ❤
Huzurlu sağlıklı haftalar ❤

Eki Görüntüle 2605481
Günaydın
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Günaydın
Günaydın
Ben ev süpürülmeye gidiomm
Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…