- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
- 28
yeşil çayı daha geçen gün ilk kez denedimsenin hatrina bunu da içerim
vallahi Allah'ın sevdiği kulu muyuz ne
Afiyet olsunYeşil çay içiyorum şimdi
Aha ha öldüm. Ama çok da hoşuma gitti. Bana artık öyle seslen samdanim. Uzun gelirse cditt dersin kisaltirsincennete düşen ilk temizlik tanesi seni
Maşallah kızSirkeyi kim söyledi ya market market sirke aradımbizim buradaki herkez rahat tuvalet kağıtlarıda var çok tek sirkeyi bitirmişler :)) bugün oturma odasının hali örtüsünü topladım yikadim, süpürdum sirkeli suyla toz aldım koltuğun altını süpürdum sildim diğer odalarıda süpürdum sildim ütü yaptım renkliler ı yıkadım beyazlari katladim yerleştirdim mutfağın dolabını sildim aralarda çocukların karnını doyurdum dağıttıkları ni toparladim oğlum şimdi aynada kendini öpmeye taktı sürekli ayna siliyorum alışverişe gittik aldıklarımı yerleştirdim yemek yedik çay faslı tekrar toparladım evi kapanış :))
Eline sağlık canımMutfak toplandı
Bulaşık makinesi boşaltıldı tekrar dolduruldu Oturma odası toplandı
Ev süpürüldü
Wc banyo çamaşır suyuyla yıkandı
Yemek yapıldı
Mutfak tekrar toplandı
Bulaşıklar tekrar makineye koyuldu
1 makine Çamaşır yıkandı asıldı
İşte misafir gelicem dediği zaman evin toplu olmasının verdiği huzurHellööö kızlar n'aaabersiniz
Ayy yoruldum yaaa
Maratonu bitirdim ama yazamadım
çat kapı misafir geldi şükür evi temizlemiştimyoksa oturacak yer bulamayacaklardı
Yemeği yedik, bulaşığı topladım, yalnız çamaşırı seremedim misafir gelince kaldı, onu da sereyim çay koycem gaali, keyifte mi yapmayak
Aynen canım çocuklar evde, sürekli tartışıyorlar, o yüzden başların da bekçilik ediyorumNego altınlar için teşekkürler canımcııım
Not işine gelince bence de uğraşma zaten şuaralar çoluk çocuk evde olunca zor olur, sonra hesaplaşırız
Gittiğin gün Bilenzik takmıştım sanaHeeee
Yarin da eşim evde bu hafta hiç iş yapamicam
Eline sağlık canımBir Pazar daha haşatım çıktı. Ayrıntılı yazamayacağım. Ev dip köşe silindi. Banyo mutfak temizlendi. Ütüler yapıldı. Çamaşırlar yıkandı. Kuruyanlar katlandı.
Eline sağlık canımMutfaktaki fazlalıklar kolilendi
Nevresim değiştirildi
Değişenler yıkandı katlandı kaldırıldı
Boş evin mutfağı banyosu dip köşe ciflendi
Tuvalet lavabo yıkandı
Tv ünitesindeki süsler kolilendi
Eline sağlık canımSabah yataklar toplandı
Mutfak toplandı
Kahvaltıya misafir vardı azcık hazırlık yapıldı
Bulaşık makinesi boşaltıldı tekrar dolduruldu
Çaydanlık ciflendi
Yemek yapıldı
Kek yapıldı
Mutfak tekrar toplandı
Bulaşıklar tekrar makineye koyuldu ve çalıştırıldı
2 makine Çamaşır yıkandı yerleştirildi
Ütü yapıldı
Çocuklar uyutuldu
Yoruldum
Eline sağlık canımNevresimler değiştirip yıkadım,
Çocuk odasının camini sildim, perdelerini yıkadım, tozunu aldım, dip köşe yaptım. Şeklini değiştirdik.
Bulaşık makinesini iç dış sildim. Buzdolabının sadece içini sildim. Yavaş yavaş da dolaplarını sileceğim.
İki sepet de çamaşır astım, kuruyorlar.
Çayımı içip
Sirke mühimSirkeyi kim söyledi ya market market sirke aradımbizim buradaki herkez rahat tuvalet kağıtlarıda var çok tek sirkeyi bitirmişler :)) bugün oturma odasının hali örtüsünü topladım yikadim, süpürdum sirkeli suyla toz aldım koltuğun altını süpürdum sildim diğer odalarıda süpürdum sildim ütü yaptım renkliler ı yıkadım beyazlari katladim yerleştirdim mutfağın dolabını sildim aralarda çocukların karnını doyurdum dağıttıkları ni toparladim oğlum şimdi aynada kendini öpmeye taktı sürekli ayna siliyorum alışverişe gittik aldıklarımı yerleştirdim yemek yedik çay faslı tekrar toparladım evi kapanış :))
Günaydın
GünaydınGünaydın
Hayırlı sabahlar
GünaydınGünaydın
Ben ev süpürülmeye gidiomm
Gittiğim günü neden bekledin negommGittiğin gün Bilenzik takmıştım sana
Ula pazar gittin, bilezik pazar takılıyor ya, ay bayılazaamGittiğim günü neden bekledin negomm
Sabah sabah trip atma banaaaa
Nasılsın bugün sen?Gittiğim günü neden bekledin negomm
Sabah sabah trip atma banaaaa
Çocuğumun kıyafetleri küçüldü ayıklamak lazımdı zor geliyordu ki nego yine yetişti16 mart ödevi
Dolap içi düzenleme (hangi dolap size kalmış)
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@KurkmantoluSero
mehlika8346
furusan
tijeen
Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
A Aybarsin Annesi
Z zeynebzeyneb
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
K klbk33
SchonerDuft
Melegimm_2
Ber ra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?