- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Aa ne guzel demekki kitap zevklerimiz benziyorSağol canım ❤
Aaa yakın zaman da okudum onuçok beğeneceksin, güzel bir ters köşe bu kitabı.
Şeytanı uyandırma yeni bitirdim bende, üç kitabını okumuş oldum. Son ki çok hoşuma gitmedi nedense.
Anlıyorum seniAa hic bilmiyodum eger oralara gidersen beni bi etiket yapar misin aramaya kalksam kaybolurum diye korkuyorum valla burayi da zor buluyrum
Sabah erken kalkmak mi taktikbayılırım erken kalkmak en sevdigim sey bugün de gunes dogmadan ayaktaydim ne kadar mutluyum sabahtan tüm isler bitince psikolojim cok duzgun oluyo ben de böyle bi psikopatim iste. Beni sadece benim gibi psikopatlar anlar
Eline sağlıkDun neler yaptım
Evi topladım
Süpürüp sildim
Gardolabı temizleyip duzenledım
Komıdınlerı ve aynalı dolabı temizleyip duzenledım
Ebeveyn banyosu ardıye gıdıydı orayı duzenledım (normal bir banyo halini alabıldı)
Ebeveyn banyosundakı dusa kabını ovaladım
Banyo dakı lavabo ve tuvaleti elden gecırdom
Bir posta camasır yıkayıp astım ve katlayıp yerleştirdim
Dunun odevı olan baharatlık ve caylarımı koyduğum rafları temizledim
Eline sağlıkDün baharatliklati verniklerim ama kurulmadığı için kaldı evi supurdum sildim
Toz aldım
Fırının içini temizledim
Mutfağı toparladım
Yemek yaptim
Ekmek yaptım
Bugünde baharatlık kurumuş onları taktım kavanozları doldurdum yerleştirdim
Şimdide süpürgeyi temizleyip evi süpürürüm bebeğinin uyku saati geliyor gerisi Allah kerim
Ne güzel, bir kitabı elimde diğerlerini e kitap olarak okudumAa ne guzel demekki kitap zevklerimiz benziyor
Bende 5 tanesi var 6. Sida cikmis.
Ben kitabi oyle bilgisayardan telefondan okuyamiyorum ya sen iyi okumussun. Bir kac kez denedim ama hep yarim kaldi.Anlıyorum seni
Eline sağlık
Eline sağlık
Ne güzel, bir kitabı elimde diğerlerini e kitap olarak okudum
Bende de maydonoz var hemde bahçeden yeni toplanmış, miniş, tazecik ve bir o kadar da otlu çöplüBugün ki en büyük hedefim, ıspanak temizlemek
Woooww en sevdiğim seri, hepsini okudum çok heyecanlı, sonunu bilmesem tekrar tekrar okiyabilirimJohn verdonun aklindan sayi tut kitabinin 2. serisi Gozlerini smsiki kapati okuyorum. Gecen sene seri seklinde almistim. 1 tanesini okuyabilmistim. Yeni 2. Sine gecebildim
Benim de böbreklerim ağrır çok yatınca6 saatten fazla uyuyum sırtım ağrıyo
Zamanı da gelmişti zaten sağol negom26 mart ödevi
Süpürgemizi temizleyelim
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
@SchonerDuft
@_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
Canım benim de gece biraz fazla uyuyunca Belim çok ağrıyor. Doktora da gitmiştim hiçbişey çıkmadı. Hâlâ ağrıyor ama çözüm yok6 saatten fazla uyuyum sırtım ağrıyo
Hiç okuyamam derdim, istediğim her kitabı alamayınca birde karanlıkta bile okuma avantajı olunca epey kitap okudum bir kaç aydır e kitap olarak. Tess Gerritsen kitaplarının çoğunu da öyle okudumBen kitabi oyle bilgisayardan telefondan okuyamiyorum ya sen iyi okumussun. Bir kac kez denedim ama hep yarim kaldi.
Oyyy hiç sevmemBende de maydonoz var hemde bahçeden yeni toplanmış, miniş, tazecik ve bir o kadar da otlu çöplübiri temizlese de bana verse ne iyi olurdu
Eline sağlık canımBulaşık makinesini boşalttım
Çamaşır makinesini doldurup çalıştırdım
Mutfagı topladım
Küçük tuvaleti ve banyoyu domestos ve cife boğdum
Musluklarını cifledim
Akşamdan çamaşır vardı onları topladım katlayıp yerleştırdım
Battaniye ve montları vakumlu hurca doldurup kaldırdım
Yeni çamaşırları astım
Çay molası verdim
gercekten cok iyi yaa ama benim ki bekarliktan kalma.gec kalkma olayim varAa hic bilmiyodum eger oralara gidersen beni bi etiket yapar misin aramaya kalksam kaybolurum diye korkuyorum valla burayi da zor buluyrum
Sabah erken kalkmak mi taktikbayılırım erken kalkmak en sevdigim sey bugün de gunes dogmadan ayaktaydim ne kadar mutluyum sabahtan tüm isler bitince psikolojim cok duzgun oluyo ben de böyle bi psikopatim iste. Beni sadece benim gibi psikopatlar anlar
3 saat demis biri kalir diye bilim kurulunda ki doktorda o kadar canli kalmasi mumkun degil dedi. atabilecegin bir bezle tutsan hava alan gunes ozellikle yere koysan icin rahat eder.Kızlar su söyledim damacana ama içeri alamadım. Virüs kaç saatte etkisini kaybediyordu
Mutfağa koyucam canım3 saat demis biri kalir diye bilim kurulunda ki doktorda o kadar canli kalmasi mumkun degil dedi. atabilecegin bir bezle tutsan hava alan gunes ozellikle yere koysan icin rahat eder.
Doğruluğu nedir bilmiyorum ama böyle gördümKızlar su söyledim damacana ama içeri alamadım. Virüs kaç saatte etkisini kaybediyordu
Öyleyse yandık ya. Neyse bikaç saat kalsın da sonra sirkeli suyla siler öyle alırım artık.Doğruluğu nedir bilmiyorum ama böyle gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?