Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün baharatliklati verniklerim ama kurulmadığı için kaldı evi supurdum sildim
Toz aldım
Fırının içini temizledim
Mutfağı toparladım
Yemek yaptim
Ekmek yaptım
Bugünde baharatlık kurumuş onları taktım kavanozları doldurdum yerleştirdim
Şimdide süpürgeyi temizleyip evi süpürürüm bebeğinin uyku saati geliyor gerisi Allah kerim

Aa ne guzel demekki kitap zevklerimiz benziyor
Bende 5 tanesi var 6. Sida cikmis.

Anlıyorum seni
Eline sağlık
Eline sağlık
Aa ne guzel demekki kitap zevklerimiz benziyor
Bende 5 tanesi var 6. Sida cikmis.
Ne güzel, bir kitabı elimde diğerlerini e kitap olarak okudum

John verdonun aklindan sayi tut kitabinin 2. serisi Gozlerini smsiki kapati okuyorum. Gecen sene seri seklinde almistim. 1 tanesini okuyabilmistim. Yeni 2. Sine gecebildim
Woooww en sevdiğim seri, hepsini okudum çok heyecanlı, sonunu bilmesem tekrar tekrar okiyabilirim

Bulaşık makinesini boşalttım
Çamaşır makinesini doldurup çalıştırdım
Mutfagı topladım
Küçük tuvaleti ve banyoyu domestos ve cife boğdum
Musluklarını cifledim
Akşamdan çamaşır vardı onları topladım katlayıp yerleştırdım
Battaniye ve montları vakumlu hurca doldurup kaldırdım
Yeni çamaşırları astım
Çay molası verdim

Ben kitabi oyle bilgisayardan telefondan okuyamiyorum ya sen iyi okumussun. Bir kac kez denedim ama hep yarim kaldi.
Hiç okuyamam derdim, istediğim her kitabı alamayınca birde karanlıkta bile okuma avantajı olunca epey kitap okudum bir kaç aydır e kitap olarak. Tess Gerritsen kitaplarının çoğunu da öyle okudum redera uygulamasında güzel okunuyor
Bende de maydonoz var hemde bahçeden yeni toplanmış, miniş, tazecik ve bir o kadar da otlu çöplü biri temizlese de bana verse ne iyi olurdu
Oyyy hiç sevmem
Eline sağlık canım

gercekten cok iyi yaa ama benim ki bekarliktan kalma.gec kalkma olayim var
cok huzurlu oluyor insan aynen ve vaktim kaldi cok seye

Kızlar su söyledim damacana ama içeri alamadım. Virüs kaç saatte etkisini kaybediyordu
3 saat demis biri kalir diye bilim kurulunda ki doktorda o kadar canli kalmasi mumkun degil dedi. atabilecegin bir bezle tutsan hava alan gunes ozellikle yere koysan icin rahat eder.

sabahki yaptiklarim dan haric
evi supurdum sildim toz aldim ( 2 gundur ayni yerden kalkmayan kocaminda tozunu aldim)
cocuklari yikadim
camasir yikandi astim
makinayi temizledim
pizza yapcam insallah. ilk olacak rezil olmam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…