Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çantamdan çıkanları tek bir yere koyuyorum az sonra onları da dezenfekte edeceğim. Bez çanta kullanıyorum onu da yıkıyorum.
Canım Allah senin de bütün sağlık personelininde yardımcısı olsun, şu süreci en az hasarla bir an önce atlatalım inşaallah.
Hiç önemli değil aktif olman, zor günlerden geçiyoruz, iyi ol da

Öğlene kadar işleri yaptım, öğleden sonra oyun hamuruyla oynadılar, sonra film açtım peş peşe izledim çocuklarla. Bugün böyle geçti

bizde bütün gün kosup en son aksam sirayla takla atarak bitirdik

üzerine çay döküp kendini yakti
babasının çayını toplamda 3 kez döktü adam ilk çayını 4. bardakta yudumlayabildi

Canım Allah senin de bütün sağlık personelininde yardımcısı olsun, şu süreci en az hasarla bir an önce atlatalım inşaallah.
Hiç önemli değil aktif olman, zor günlerden geçiyoruz, iyi ol da ❤
Aminn inşallah bir an evvel eski hayatımıza döneriz :)

Eline sağlık canım bir sürü iş yapmışsın

Nego bugün bu haftaki odak noktamız mutfak diye fırını buzdolabını mutfak sandalyelerini sildim buzdolabını düzenledim bulaşık makinasini sildim...bide yemeklerimi yaptım ....ödevlere gelince evet camlarının silinmesingerekiyo ama hava yağmurlu gibiydi onu erteledim...saç bakimimi bugün de yapamadım bide eşimle eski resimleri katistirdik bugün ,nikah ,nişan, düğün, ilk tatil filan güzel oldu anılara bakmak

Eline sağlık canım yağmur varsa boşa silmiş olursun zaten.
Ne güzel yapmışsınız anıları tazeleyip

En güzeli canım

Çok geçmiş olsun canım

Sen yazsaydın biz okusaydık ya
Kimseyi evden çıkarmıyorum. Kimseyi eve almıyorum. Hep yatıp kalkıp yemek yiyip toplayıp dezenfekte olup duruyoruz
bizde bütün gün kosup en son aksam sirayla takla atarak bitirdik

üzerine çay döküp kendini yakti
babasının çayını toplamda 3 kez döktü adam ilk çayını 4. bardakta yudumlayabildi
Sizin ev de çok eğlenceli
Bizde de çocuklar akşama kadar koşturdu durdu. Sonra kavga ettiler ayırdım. Sonra yine koşturdular sonra yine kavga ettiler. Bi çok kez bu tekrarlandı. En son kavga edip uyudular. ayrı da duramıyorlar bir de kardeşlik böyle bişey

Yarın saç bakımını yap bence. 2gündür kendini es geçiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…