Negomm yetişemiyorum bazen bu ara elimde sürekli çamaşır suyu sprey şişesine koydum silahım o her yeri onla geziyorum ama her gün gelemedim foruma sebep de şu ki ben sağlık personeliyim saat kavramımız mesai kavramımız yok hafta içi sonu akşam sabah sürekli vakaya hazır durumda çalışıyoruz düzenim bozuldu :) Bugünkü ödevleri yapamayacağım çok yorgun hissediyorum ve erteliyorum ama yarınkini yapcam söz :)
31.03.2020
- Eve girildi eller yıkandı çamaşır odasında kıyafetler çıkarıldı hemen makinaya atıldı tekrar eller kollar yüz yıkandı temiz kıyafetler giyildi.
- Çamaşırlar asıldı.
- Dünkü çamaşırlar katlandı, yerleştirildi.
- Yemek yapıldı,yendi, toplandı.
- Mutfak tezgahı çamaşır suyuyla silindi.
- Ocak detaylı temizlendi.
- Mutfak bezleri çamaşır sulu suya basıldı
- Muftak havlusu değiştirildi.
Canım Allah senin de bütün sağlık personelininde yardımcısı olsun, şu süreci en az hasarla bir an önce atlatalım inşaallah.Çantamdan çıkanları tek bir yere koyuyorum az sonra onları da dezenfekte edeceğim. Bez çanta kullanıyorum onu da yıkıyorum.
Çok geçmiş olsun canımBaşım çatlıyor resmen. Bütün evi halletmiştim ki kızım sağolsun evin altını üstüne getirdi.
Yapmaya da mecalim yok.
Sen yazsaydın biz okusaydık yaNerdesiniz
Ben işe gitsem en az 10 sayfa yazarsınız
Şimdi evdeyim yazın okuyacam
Öğlene kadar işleri yaptım, öğleden sonra oyun hamuruyla oynadılar, sonra film açtım peş peşe izledim çocuklarla. Bugün böyle geçti
Ben de yatmadan son olarak banyo tezgahını temizledim iyi geceler herkese....Öğlene kadar işleri yaptım, öğleden sonra oyun hamuruyla oynadılar, sonra film açtım peş peşe izledim çocuklarla. Bugün böyle geçti
İyi geceler canımBen de yatmadan son olarak banyo tezgahını temizledim iyi geceler herkese....
Aminn inşallah bir an evvel eski hayatımıza döneriz :)Canım Allah senin de bütün sağlık personelininde yardımcısı olsun, şu süreci en az hasarla bir an önce atlatalım inşaallah.
Hiç önemli değil aktif olman, zor günlerden geçiyoruz, iyi ol da ❤
Eline sağlık canımSelamlaar
gece gece koltukları sildim
Gündüzde ev süpürdüm
Bi koli daha açtım
Erzakları, tuvalet kağıtlarını dolaba yerleştirdim
Çamaşır yıkadım astım
Ütü yaptım
uzunca süre bişi yapmicam desemde rahat durmuyo elim kolum
Eline sağlık canımNego bugün bu haftaki odak noktamız mutfak diye fırını buzdolabını mutfak sandalyelerini sildim buzdolabını düzenledim bulaşık makinasini sildim...bide yemeklerimi yaptım ....ödevlere gelince evet camlarının silinmesingerekiyo ama hava yağmurlu gibiydi onu erteledim...saç bakimimi bugün de yapamadım bide eşimle eski resimleri katistirdik bugün ,nikah ,nişan, düğün, ilk tatil filan güzel oldu anılara bakmak
En güzeli canım
Çok geçmiş olsun canım
Sen yazsaydın biz okusaydık ya
Sizin ev de çok eğlencelibizde bütün gün kosup en son aksam sirayla takla atarak bitirdik
üzerine çay döküp kendini yakti
babasının çayını toplamda 3 kez döktüadam ilk çayını 4. bardakta yudumlayabildi
İnşallah ttez vakitte. Amiiin.Aminn inşallah bir an evvel eski hayatımıza döneriz :)
Yarın saç bakımını yap bence. 2gündür kendini es geçiyorsun.Nego bugün bu haftaki odak noktamız mutfak diye fırını buzdolabını mutfak sandalyelerini sildim buzdolabını düzenledim bulaşık makinasini sildim...bide yemeklerimi yaptım ....ödevlere gelince evet camlarının silinmesingerekiyo ama hava yağmurlu gibiydi onu erteledim...saç bakimimi bugün de yapamadım bide eşimle eski resimleri katistirdik bugün ,nikah ,nişan, düğün, ilk tatil filan güzel oldu anılara bakmak
Ödev tamamdır.31 mart ödevi
Pencere önleri tozunu almak
Hazır almışken bir cam da sileriz belki
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
mehlika8346
tijeen
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
SchonerDuft
_Sitare_
-Aykiz-
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
Di mi ev işlerinden kendimizi es geçmemeliyiz,kendimizede vakit ayirmaliyiz,bu denge çok önemli aslindaYarın saç bakımını yap bence. 2gündür kendini es geçiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?