- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
O kadar asiliz, başkasını değil kendimizi şikayet ediyoruzBir şey soracağım; neden kendi profillerimizde şikayet et ikonu var?
Kendi kendime basasım geldi şikayeti
Bizim kafamız domestosa çalışıyor anca minevra, biraz ufkunu genişlet lütfenİçime yerleşmesi hoş olmadı tabii ama baktım lavanonun içi ile evyenin düz kısmı arasında ciddi bir ton farkı oluşmuş göğnüm el vermedi öyle bırakmaya
Camcılar geldi, gitsinler ütüden öncede bir gidip lavaboyu domestosla foşurdatsam mı diye düşünüyorum.
Bir bilen demiş işte karıştırma şimdi başkalarınıkim demis
O kadar asiliz, başkasını değil kendimizi şikayet ediyoruz
Bizim kafamız domestosa çalışıyor anca minevra, biraz ufkunu genişlet lütfen
Kendi paranla almadın galiba bu kadar rahat harcıyorsun domestosu
Canım çekti bende basıcam mesajı
Yok anacım geçen oturduğum yerden bastım adama mesajı parasıyla aldı geldi.
En büyük hayalim uyandığında kendi kendine uyuması. Ortalığı ayağa kaldırmamasıSenin bir tane değil mi? Benimkiler iki tane biri uyanınca diğeri kalmazsa Allah günah yazar
Yatın aşağı da...
Aaa ben isteklerimi hep liste yapar mesaj atarım. Koca parası yemek kolay değil bazen liste hazırlarken parmaklarım acıyorCanım çekti bende basıcam mesajı
Bende öyle yaparım, canım çamaşır suyu çekti onu da ekliyim listeyeAaa ben isteklerimi hep liste yapar mesaj atarım. Koca parası yemek kolay değil bazen liste hazırlarken parmaklarım acıyor
Aman oruç oruç çarpmasın ne de olsa koca parası yediğimiz için bol bol harcıyoruzBende öyle yaparım, canım çamaşır suyu çekti onu da ekliyim listeye
Aa, Negoo birde kalkıp kendin alma zahmetine mi gireceksin! Oturduğun yerden harca adamın paralarını, daha zevkli oluyorCanım çekti bende basıcam mesajı
Eline sağlıkÇamaşir katlandı yerleşildi tamam
Akşam kullanırımAman oruç oruç çarpmasın ne de olsa koca parası yediğimiz için bol bol harcıyoruz
Ekledim listeye, akşam gelirAa, Negoo birde kalkıp kendin alma zahmetine mi gireceksin! Oturduğun yerden harca adamın paralarını, daha zevkli oluyor
Sefan olsunEline sağlık
Akşam kullanırım
Ekledim listeye, akşam gelir
İçilmiyordu değil miSefan olsun
Koklamak kâfiİçilmiyordu değil mi
Migi sen iş yaparken ver eline bez, hadi beraber yapalım anneciğim, de. Ben kızım küçükken öyle oyalıyordum.Hayır çocuk durmuyor ki anne oyun oynayalım anne bırak işlerı
Bide bahçeye indik hava güzeldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?