- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Vardir vardirDuyanda çekiştirecek bişey v Ar sanır hee
Kullanıyorum canım. Çok hareketli bir çocuk . Altını yıkatmıyor.Feslegen Kokulu Nane canım ıslak mendil kullanıyor musun? Pişik olduğunda biz kullandığımız da daha fena yapıyor kremler etki etmiyor. Yıkasan her altını açışta birde iyice kuru olmasına dikkat et. Ben parmağımı sürerek anlıyorum böyle ipek gibi kayıyorsa kremleyip kapatıyordum bezi.
Eziz mübarek gün"ben anlıyorum seni gel şefkatli kollarimda teselli edeyim "diyerek gazoz açmaya gitti şamdan
kütük bildiğimiz kütük mü yoksa alt bir anlam içeriyor mugece gece beyin cimnastiği yaptırıyon bana yaa
sen kolay akıcı yazdın da bacım hava sıcak ondan algılar yavaş alıyo herşeyi
Nasip olsun inş bigün ikinizlede görüşmek
Görüşmek istediğim ve aynı sofraya çekinmeden oturacağım çok var burdan.
Geçen sene yazın istanbula KK dan ilk arkadaşım geldi tamda dibimegittim gördüm onu kanlı canlı o kadar güzel di ki ya 12 sene sonra görüştük genç kızken çoluk çocuklu kadın olarak nasibe bak
Eziz mübarek gün
Evet arkadaşlar salonu kısmen toparladım iftar bulaşıkları makinede yıkanıyor. Yatmayı hallettim. Negom menü paylaşalım mı burada da ne dersin?20 mayıs ödevi
Eşarp çekmecesi düzenlemek (olmayanlar başka bir çekmece düzenlesin )
Birde toka vs koyduğumuz ıvır zıvır çekmecesini düzenlemek
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
vay beeeemaşallah diyeyim bonusum:)
niye be sevmek de dinimizde çok büyük yer kapliyo. belki mübarek gün cilvelesmek daha da sevaptır
Eki Görüntüle 2637878
Ben niye alındımsa gı.Nasip olsun inş bigün ikinizlede görüşmek
Görüşmek istediğim ve aynı sofraya çekinmeden oturacağım çok var burdan.
Geçen sene yazın istanbula KK dan ilk arkadaşım geldi tamda dibimegittim gördüm onu kanlı canlı o kadar güzel di ki ya 12 sene sonra görüştük genç kızken çoluk çocuklu kadın olarak nasibe bak
Avladım deyince hatırladım kız ben seninle oynadığım oyunu kaybettim dimibi bonus avladim sanki
Gel hele az oynayakAvladım deyince hatırladım kız ben seninle oynadığım oyunu kaybettim dimihamle yapmadığım için puh hemde üstün durumdayken olacak iş mi
Avladım deyince hatırladım kız ben seninle oynadığım oyunu kaybettim dimihamle yapmadığım için puh hemde üstün durumdayken olacak iş mi
Ben niye alındımsa gı.
heeee hem de beni ikiye katladigin halde kaybettin bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?