Görmedimmalipina bunu görmedin mi
Ben salça koyuyorum efsane güzel oluyor ama fırında yapıyorum ben..Kızlar tavada kanat kızartıcam hep baharatlı yapıyorum kekik kırmızı biberle. Farklı olsun istiyorum yoğurt ve Salça katsam nasıl olur ki deneyen var mı?
Ayyy bugun beni bu kadar guldurecek başka bir şey olamazdı bayıldım yaşarken cinayet sebebi tabi ama davulun sesi misali uzaktan komik geliyorYapıcam bu midyeyi ben bakarken benimki gördü ne bu dedi midye tatlısı dedim adı güzel değilmiş diyo dedim şekli benziyo çok benzemese iyi olurmuş hasssbinalllllahhhhh
Hoş geldinSelam ben de katılabilir miyim topiginize,
Çalışmaya başlayınca çok temizlik yapamam amabu sıra evdeyim
Ragat batmış onavermicem zaten olay fazla büyüdü gitti evden
Ben tavuğu yanmaz tava da kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişiriyorum genel de, sadece tuz atıyorum. İçini çeke çeke pişiyor sonra güzelce kendi yağında kızarıyorKızlar tavada kanat kızartıcam hep baharatlı yapıyorum kekik kırmızı biberle. Farklı olsun istiyorum yoğurt ve Salça katsam nasıl olur ki deneyen var mı?
Dediğim gibi yapmadıysan dene bir gün bayılırsınBaharatlı kızarttım yine
Noldu gene
Dediğim gibi yapmadıysan dene bir gün bayılırsın
Hepsini öyle yapıyorum Bonus, dibine birikiyor böyle birde tortu onu yemek ayrı keyifKemiksiz butu yapıyorum öyle tel tel ayrılıyor.
Hepsini öyle yapıyorum Bonus, dibine birikiyor böyle birde tortu onu yemek ayrı keyif
Yok bişeyGene neyin atarını eyledin? Tırtıl kurabiye demek istemiştim
geldin mi gidiyon muİyi akşamlar hatunlar
nasil yazdin muhterem bir anlık göbegımi sevdimEy gidi emek var bu göbeklerde onca masraf var
HoşgeldinGeldim
Geçmiş olsun
Allah razı olsun kızlar. Teşekkür ederim. ❤❤Yaa çok üzülüyorum inşallah hemen geçer
Oluyo bazen öyleMesajı yazmışım cevaplaya da basmıştım ama gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?