Erkenden uyumuşum
Balkonum serçe poku olmuş balkonu yıkiyim10 haziran ödevi
Balkon silmek veya yıkamak
Tv ünitesi varsa onu düzenlemek
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
BettyRuble
@Gulumse25
Kaçamazsınız diyon yaniBugün ki maraton saatleri. Kendinize uyan saat de coşun
Bir sürü alternatif de yazdım, daha ne yapayım, deyin be yapayım
10:00-11:00
11:00-12:00
12:00-13:00
14:00-15:00
Çalışanlar için :
19:00-20:00
20:00-21:00
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
BettyRuble
@Gulumse25
o nasıl bir düzen kiGünaydın
Salondaki vitrini düzenleyeyim canım ☺
Ben 11 12 grubunda yer alayım inşAllah ☺
Canım imkanın varsa konmari usulüyle katla. Bu şekilde düzenli oluyor ve bozulmuyor☺
istanbulda insansız yer bulmak imkansız gibibiz insan olmayan yerlere gidiyoruz artık.
Ben daha başlayamadım yaSelam maratonda salon görevini mi yapıcaz. Ben de 11.00-12.00 grubundayım o zaman
Canım youtube yaz konmari diye çıkıyoro nasıl bir düzen ki
Hiç perde yıkamadın mı kızKızlar tül perde nasıl yıkanır makinada?
Kolay gelsin canımBalkonum serçe poku olmuş balkonu yıkiyim
Maraton da ne iş istersen onu yapıyorsunGünaydıınn. İlk ödevimde evimde tv ve ünite olmayışıkalanları yaparız, maratonda ne yapıyoruz.
Niye acabaAynen nego ama kilo veremedim hala :/
HeraldeKaçamazsınız diyon yani
Ben önce kısa program da deterjansız bir tur yıkıyorum. Sonra perde yıkama programında makinanın içine bir kalıp sabun koyuyorum, deterjan gözüne deterjanKızlar tül perde nasıl yıkanır makinada?
Pcos ve hipotriodi yüzündenMaraton da ne iş istersen onu yapıyorsun
Niye acaba
Heralde
Ben önce kısa program da deterjansız bir tur yıkıyorum. Sonra perde yıkama programında makinanın içine bir kalıp sabun koyuyorum, deterjan gözüne deterjan
ben öyle yıkayınca makinadan köpükler çıkıyorMaraton da ne iş istersen onu yapıyorsun
Niye acaba
Heralde
Ben önce kısa program da deterjansız bir tur yıkıyorum. Sonra perde yıkama programında makinanın içine bir kalıp sabun koyuyorum, deterjan gözüne deterjan
Ah canım pes etme, bende yavaş veriyorum, hem metabolizmam yavaşladı hem d vitaminim çok düşük, takviye alıyorum en fazla 15 e çıkıyorPcos ve hipotriodi yüzünden
Bu günden itibaren başlanıyorSalon temizliğine bugün başlıyoruz değil mitemizlik yapıcam diye toplamadım da konsol temizliğinden başlıcam en oyalıyıcı o :/ içi dolu ağzına kadar
Hep öyle yıkarım dışarı köpük hiç taşmadıben öyle yıkayınca makinadan köpükler çıkıyor
Biizm makinelerde köpük sensörü var bacı ondanHep öyle yıkarım dışarı köpük hiç taşmadı
Kız deterjanı doldurursan tabi çok gelirBiizm makinelerde köpük sensörü var bacı ondan
Ben geçen gün beyazlıları yıkarken yarım kalıp beyaz sabun koydum 2 ölçek deterjan koydum köpürdü negoKız deterjanı doldurursan tabi çok gelir
Eski makinemde yoktu öyle özellik, ben ne karışımlar kayıp yıkardım, yazsam böyle olursunuz
Köpürmesi zaten normal, ben her yıkadığım da köpük oluyorBen geçen gün beyazlıları yıkarken yarım kalıp beyaz sabun koydum 2 ölçek deterjan koydum köpürdü negoama dışarı taşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?