Sağol canım daha iyiyim geçti bir anlıktıÇamaşır asılacak
Kuruyanlar toplanıp katlanacak
Yaprak sarılıp yemek yapılacak
Kızımın nevresimleri değiştirilecek
Bulaşık makinesi boşaltılacak
Oyuncaklar bilmem kaçıncı defa toplanacak
İyi yolculuklar iyi eğlenceler canım ☺
Yaa maşAllah kocaman olmuş ☺ doğum günü kutlu olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah canım☺
Geçmiş olsun canım benimşimdi nasılsın?
Pes etmek yokHalılarım yeni yıkandı nego, sabahtan beri evde dört dönüyorum toplu tutmak için ama nafile
Çilek reçeli bayılırımGünaydın çilek reçelim
Belim aynı gibi.işe gitmedim bugün krem sürüp yatıyom habire
Günaydın çilek reçelim
Belim aynı gibi.işe gitmedim bugün krem sürüp yatıyom habire
Amin inşallah allah razı olsun hepinizden
p a t u l i hayırlı olsun kuzumm gözümüz aydınn darısı sağlıklı bir hamileliğe inşallah sorunsuz sıkıntısız
Çokça AMİNN rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah allah razı olsunnp a t u l i hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla doğsun büyüsün miniğin
Rabbim hasret çekenlere hep nasip etsin
Yatarak bakım diyon yaniBakım yapıyosun gibi düşün
Rahatlatıcı egzersiz yapsanmı acaba onlarda iyi geliyo
Çok sevindim senin adına sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim darısıı da başıma:)Teşekkürr saoll
Nego tüller gelmiş aradılar bugün takılacak matkap falan işi çıktı temizlik bugün iptal banyo tuvalet çamaşır yemek bugün yapılacak olanlar yarın piknige gidiyoruz pazar hepsini hallederim örtmenimKavalti yapılacak tüm ev toplanip süprülüp silinecek toz alınacak banyo tuvalet yıkanacak yemek yapılacak çamaşır yıkanıp asılacak duş alınacak spora yer kalirmi dersin
Bugün ki maraton saatleri
10:00-11:00
11:00-12:00
12:00-13:00
13:00-14:00
14:00-15:00
15:00-16:00
19:00-20:00
20:00-21:00
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
L Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
@slnkhrmn008
Gulumse24
Yatarak bakım diyon yanisen nasıl oldun daha iyi misin
Gittin mi geliyom bendeMaraton
Ma ra ton
MARATON
14:00 niyetine
Çok iyi yapmışsın çık artık her gün, boşa mı aldın arabayıhem spor olur hem kızına sana hava değişimi olur
p a t u l i hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla doğsun büyüsün miniğin
Rabbim hasret çekenlere hep nasip etsin
İçime attığımı niye düşündün, paylaştığım dostlarım var canımStresten oluyor genelde. Bizimle paylaşmadığın bir sıkıntın olduğunu düşünüyorum Kendini bu kadar sıkma. Olan sana oluyor kimseye bir şey olmuyor
Takvimini sevsinlerAmin inşallah allah razı olsun hepinizden
Eline sağlık canımSabahtır temizlik yaptım yeni bitti he akşama ne olacak evi poh götürecek
Her yeri süpürüp sildim
Toz aldım
Wc banyo lavaboları yıkadım
Çamaşır katladım yerleştirdim
Misafire vereceğim nevresim takımı ve pikeyi yıkadım temizdi ama bu benim takıntım yine de yıkadım:)
Salonun camını sildim
Balkonları yıkadım
Buzdolabını dıştan sildim
Çiçeklerimi koruma altına alarak diğer balkona taşıdım eltimin oğlu her ne hikmetse her gördüğünü istiyor :)
Şimdi de düş alıp yemeğe girişeceğim
artık bana kaç gün oturmak yok
Kolay gelsin canımNego tüller gelmiş aradılar bugün takılacak matkap falan işi çıktı temizlik bugün iptal banyo tuvalet çamaşır yemek bugün yapılacak olanlar yarın piknige gidiyoruz pazar hepsini hallederim örtmenim
Hadi kolay gelsin, sabahtan beri maratondayımMaraton
Ma ra ton
MARATON
14:00 niyetine
Hareketsiz kaldın ya bir haftadır ondandır. İyileş de yürürsünBelim kendini toplarsa pazatesiye dek, her sabah çıkıp yürümeyi düşünüyorum çocuklarla.
Normalden değişik miktarda bir şey yemediğim halde kilo almışım ve bünyemi zorluyor.
Aylardır evdeyiz, ev içi hareket yetmiyor ki.Hareketsiz kaldın ya bir haftadır ondandır. İyileş de yürürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?