Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağol canım daha iyiyim geçti bir anlıktı
Halılarım yeni yıkandı nego, sabahtan beri evde dört dönüyorum toplu tutmak için ama nafile
Pes etmek yok
Günaydın çilek reçelim
Belim aynı gibi.işe gitmedim bugün krem sürüp yatıyom habire
Çilek reçeli bayılırım
Fena tutulmuş belin

Sabahtır temizlik yaptım yeni bitti he akşama ne olacak evi poh götürecek
Her yeri süpürüp sildim
Toz aldım
Wc banyo lavaboları yıkadım
Çamaşır katladım yerleştirdim
Misafire vereceğim nevresim takımı ve pikeyi yıkadım temizdi ama bu benim takıntım yine de yıkadım:)
Salonun camını sildim
Balkonları yıkadım
Buzdolabını dıştan sildim
Çiçeklerimi koruma altına alarak diğer balkona taşıdım eltimin oğlu her ne hikmetse her gördüğünü istiyor :)
Şimdi de düş alıp yemeğe girişeceğim
artık bana kaç gün oturmak yok

Kavalti yapılacak tüm ev toplanip süprülüp silinecek toz alınacak banyo tuvalet yıkanacak yemek yapılacak çamaşır yıkanıp asılacak duş alınacak spora yer kalirmi dersin
Nego tüller gelmiş aradılar bugün takılacak matkap falan işi çıktı temizlik bugün iptal banyo tuvalet çamaşır yemek bugün yapılacak olanlar yarın piknige gidiyoruz pazar hepsini hallederim örtmenim

benneyanginlargordum bu iki mesajı beğenmeme sebebiniz nedir?
Muhtemelen bdv de bir konu da beğenmediğim bir mesaja karşılık yapılan bir hareket. Tatmin oldunuz mu?

Mune üye profilin de şikayet et butonu olmadığı için bu şekil de size bildirmek zorunda kaldım. Keyfi beğenmedim atılması yasak değil mi?
Böyle güzel dilek içeren mesajlara üstelik.

Çok iyi yapmışsın çık artık her gün, boşa mı aldın arabayı hem spor olur hem kızına sana hava değişimi olur
p a t u l i hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla doğsun büyüsün miniğin
Rabbim hasret çekenlere hep nasip etsin

Stresten oluyor genelde. Bizimle paylaşmadığın bir sıkıntın olduğunu düşünüyorum Kendini bu kadar sıkma. Olan sana oluyor kimseye bir şey olmuyor
İçime attığımı niye düşündün, paylaştığım dostlarım var canım ulu orta yazmayı sevmiyorum artık
Amin inşallah allah razı olsun hepinizden
Takvimini sevsinler
Eline sağlık canım
Nego tüller gelmiş aradılar bugün takılacak matkap falan işi çıktı temizlik bugün iptal banyo tuvalet çamaşır yemek bugün yapılacak olanlar yarın piknige gidiyoruz pazar hepsini hallederim örtmenim
Kolay gelsin canım foto atarsın tülün
Maraton
Ma ra ton
MARATON

14:00 niyetine
Hadi kolay gelsin, sabahtan beri maratondayım

Belim kendini toplarsa pazatesiye dek, her sabah çıkıp yürümeyi düşünüyorum çocuklarla.
Normalden değişik miktarda bir şey yemediğim halde kilo almışım ve bünyemi zorluyor.
Hareketsiz kaldın ya bir haftadır ondandır. İyileş de yürürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…