Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün misafirler geç gidince banyo camını yapamadım itiraf ediyorum bugün hem onu hem bu ödevi yapıyorum

Hayırlı olsun
Önemli değil ne zaman müsait olursan yaparsın
Kolay gelsin
Günaydın

Dün ne yaptım hatırlamıyorum bile bi ara çamaşır makinesi deterjan gözünü temizliyodum. Ödev olabilir.
Dünün ödevini yapamadım.
Hafızanı o kadar yitirecek ne oldu

Kucuk kizim dogdugundan beri huysuz. Onunla ugrasmaktan ne is yapabiliyrz ne baska bir sey
16 aylik oldu. 1 yasindan sonra duzelir dediler. Hala ayni
Kıızm da öyle 22 aylık biraz toparlanma var ama 2 ay sonra da 2 yaş sendromu başlayacak eskiden beter olmasın da

Kıızm da öyle 22 aylık biraz toparlanma var ama 2 ay sonra da 2 yaş sendromu başlayacak eskiden beter olmasın da
Bir cocuk dogdugu gunden beri avazi ciktigi kadar aglar mi ya
Dogum yaptim ilk gece hastanede kaldim. Butun hemsireler tum gece bizim odadaydi. Hemsireler dedi herkesin cocugu uyuyor bir tek bu uyanik dediler.hastaneyi inletmisti. O gun bugundur ayni hep agliyor hep agliyor.
Kac kere doktora goturduk bir seyi yok koliktir gecer dediler. Gaz damlasi verip gonderdiler.
Virus yuzundende bu ara gidemedik ama bu gidisle ben hastanelik olacgm

Evet doğduğu gece benim ki de ağladı sabahladım ilk günden bende.

Kızlar bana yardım edin ya istesemde düzenli tertipli olamıyorum mesela kendi kendime dusunuyorum şunu soyle yapayım diye ama olmuyor işin başına vardigimda hiç bisi yapayım gelmiyor
Hoş geldin aramıza
Burda aktif olursan bir düzen oturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…