- 12 Haziran 2019
- 19.786
- 122.056
- 598
- 37
O zaman çocuğun eline gofret bisküvi ver ve kumandayı yanına bırak. Gör bak neler olacakay negoo nasıl güldüm ne bilim elle tutulur biseyler bekledim
Bol kremalı olanından dimiO zaman çocuğun eline gofret bisküvi ver ve kumandayı yanına bırak. Gör bak neler olacak
Dün misafirler geç gidince banyo camını yapamadım itiraf ediyorum bugün hem onu hem bu ödevi yapıyorum15 haziran ödevi
Kumanda temizlemek
Objeleri, süs eşyalarını silmek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
@slnkhrmn008
@Gulumse25
blondemary
Hayırlı olsunBugün buralarda olmayacam,canım kardeşimin nikahı var.
Önemli değil ne zaman müsait olursan yaparsınDün misafirler geç gidince banyo camını yapamadım itiraf ediyorum bugün hem onu hem bu ödevi yapıyorum
Hayırlı olsun
Kolay gelsinBugün yapmayı planladıklarım:
* ev toparlanacak
* bulaşık makinesi boşaltılıp kirliler yerleştirilecek
* kuruyan çamaşırlar toplanıp yerleştirilecek
* dün ve bugünün ödevleri bitirilecek
* pazar alışverişine gidilecek
* akşam yemeği yapılacak
Hafızanı o kadar yitirecek ne olduGünaydın
Dün ne yaptım hatırlamıyorum bile bi ara çamaşır makinesi deterjan gözünü temizliyodum. Ödev olabilir.
Dünün ödevini yapamadım.
Hafta sonu evi Elleme dim.şimdi evi temizliyorum.bitirince yazarım insallah15 haziran ödevi
Kumanda temizlemek
Objeleri, süs eşyalarını silmek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@Bayan X diyeceksiniz
@zambak86
@slnkhrmn008
@Gulumse25
blondemary
Önemli değil ne zaman müsait olursan yaparsın
Kolay gelsin
Hafızanı o kadar yitirecek ne oldu
Kıızm da öyle 22 aylık biraz toparlanma var ama 2 ay sonra da 2 yaş sendromu başlayacakKucuk kizim dogdugundan beri huysuz. Onunla ugrasmaktan ne is yapabiliyrz ne baska bir sey
16 aylik oldu. 1 yasindan sonra duzelir dediler. Hala ayni
Ay çok zor canım ya, sabah sinir tepeme çıktı neyse ki çabuk halledildi, hemen wc banyo yıkadımSular hala yok
Beş yaştan bildiriyorum hala aynıKucuk kizim dogdugundan beri huysuz. Onunla ugrasmaktan ne is yapabiliyrz ne baska bir sey
16 aylik oldu. 1 yasindan sonra duzelir dediler. Hala ayni
Bir cocuk dogdugu gunden beri avazi ciktigi kadar aglar mi yaKıızm da öyle 22 aylık biraz toparlanma var ama 2 ay sonra da 2 yaş sendromu başlayacakeskiden beter olmasın da
Deme oyleAy çok zor canım ya, sabah sinir tepeme çıktı neyse ki çabuk halledildi, hemen wc banyo yıkadım
Beş yaştan bildiriyorum hala aynı
Evet doğduğu gece benim ki de ağladı sabahladım ilk günden bende.Bir cocuk dogdugu gunden beri avazi ciktigi kadar aglar mi ya
Dogum yaptim ilk gece hastanede kaldim. Butun hemsireler tum gece bizim odadaydi. Hemsireler dedi herkesin cocugu uyuyor bir tek bu uyanik dediler.hastaneyi inletmisti. O gun bugundur ayni hep agliyor hep agliyor.
Kac kere doktora goturduk bir seyi yok koliktir gecer dediler. Gaz damlasi verip gonderdiler.
Virus yuzundende bu ara gidemedik ama bu gidisle ben hastanelik olacgm
Geçer geçerDeme oyle
Gecer de akillanir de
Hoş geldin aramızaKızlar bana yardım edin ya istesemde düzenli tertipli olamıyorum mesela kendi kendime dusunuyorum şunu soyle yapayım diye ama olmuyor işin başına vardigimda hiç bisi yapayım gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?