- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Öyle yazınca cidden yün yorgan zannettim.Yok ya elyaf, onu da makine yıkıyor zaten
Makine yıkıyor biz şikayet ediyoruz yalnız
Ay yok yıkayamam, veririm yıkamaya, canım tatlı artıkÖyle yazınca cidden yün yorgan zannettim.
Nego senden bunları duymakAy yok yıkayamam, veririm yıkamaya, canım tatlı artık
Kenafir gözlülere ölüüüüüğğmmmmHah iyi ki dedin kv çook iyi diye patuli, Maşaallah diyelim bol bol
Malum aramız da casuslar var
Benim kv de çok iyiydi, bende hep yazardım sonu hüsran oldu
Söyleme kimseye
Yasak canım mangal semaverYaBonus semaver sorusu başka birşey için ya ciddi sordum onu dün gittik de Birisi yasakmı bizde yakacaz kimse yakmıyor diye bize sordu ama net bilgi bulamadım
Hayat hepimiz için zor. Burada birbirimize destek oluyoruz. İnan bana tek başına herşey daha zor.Ya gelemiyorum sohbet edemiyorum görevleri yapamıyorum hayat ters gidiyor işler rast gitmiyor filan filan
Benimdr yıkamam lazım. Nasıl zor geliyor. Diğer yıkadığım pamuk yorgan kurudu. 1 tane daha vardı onu yıkamadım zor geldi hemde kırmızı saten rengi altı da beyaz akar diye havalandırıyorum ama hiç koku çıkacak gibi değil. Yün yorgan da ne zaman kısmet olur yıkamaya bilmemAy yok yıkayamam, veririm yıkamaya, canım tatlı artık
Kızzz naptın srnnn terlikGünaydın kızlar.bugun bir oda daha dipliycem inşallah. Duvar kapı cam baza altları. Mıncık mıncık bir sürü kıyafetler. Perdeleri de atmisa attım hep eridiler yirtildilar. Siz kaçta yikiyonuz gi. Evdeyken atmista miş oluyodu. Bunlar parça oldu
He gi lime lime döküldülerKızzz naptın srnnn terliken fazla 40 ta yıkanır perde onda bile buruş buruş oluyor. Eritmişsin perdeleri
Neyse bahaneyle yenilenir. Perdesiz ev olmaz sonuçtaHe gi lime lime döküldüler
Anamın evi gi. Neyse atmisa daha atmiyam. Kirka atamNeyse bahaneyle yenilenir. Perdesiz ev olmaz sonuçta
30 A at 30Anamın evi gi. Neyse atmisa daha atmiyam. Kirka atam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?