Seni görünce iş yapma isteği geliyor nedenseben de geldim hatunlar
napiyonuz
hadi yaa bugünde yok yarına kaldı telefon inşallah alırım.. zaten yarın mesaj gelmesede servisin önünde yatıp telefonu isticemgeçmiş olsun aynı durumdayım
Nerdesin bonusumİstanbulu değilde evimi özledim evim burda olaydı keşke
Seni görünce iş yapma isteği geliyor nedense
Hoş geldin canımMrb arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
Hoşbuldum canimHoş geldin canım
BaşkanımızHoşbuldum canim
Hoşbuldum canim yarında balkon tuvalet banyo ve makina çekip silmek kaldı 2 hafta once komple dip temizlik yaptım 19 aylık kızım olduğu için zor oluyor malum elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum haftada 1 kere mutlaka halıları surkeliyorum çok takintiliyim yaOoo hızlı bi giriş yaptın ve beklentiyi çoğalttınhoşgeldin
Ödev ne meselaBaşkanımızNego gelsin ilgilenir seninle canım. Her gün ödevimiz var onun dışında günlük yaptığımız işleri yazıyoruz maratonlar düzenleniyor bazen gün içi....
Ya Negom ancak teli elime geceleri elime alabiliyorum çoğu zaman
Merhabalar grubu gorunce hemen gelmek istedim benimde motivasyona ihtiyacim var 3 kucuk cocugum 6,3ve 1 yasindalar ve 3 katli buyuk bir evim ve bahcen var yetisemiyorum herseye nolur banada biraz ilham olun
Hoş geldinizMerhabalar grubu gorunce hemen gelmek istedim benimde motivasyona ihtiyacim var 3 kucuk cocugum 6,3ve 1 yasindalar ve 3 katli buyuk bir evim ve bahcen var yetisemiyorum herseye nolur banada biraz ilham olun
Her sabah veriyor ama telefonu bozuk birkaç gündürÖdev ne mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?