Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün tuzlu kurabiye yapcam dün tatlı yapmıştım akşam üstü semaver yapmaya gidicez eşimin iş arkadaşları ve eşleriyle

Eşim saba işten gelip uyuduğu için sadece oturma odasını süpürebildiM
Mutfağı topladım
Pilav çorba yaptım
Ocağı sildim
Ocak arkasındaki ve yanındaki duvarı sildim
Bulaşık makinesi be dondurucunun dışını sildim
Oturma odasını topladım bugünlük bu kadar

günaydınlar efenim
kaynanam gitti dün. bugün isler beni bekler
pawlover oğlanı uyutunca senle maratonlasabiliriz
Yapalım yapalımm babam sağolsun soba isi süpürmüş daha anca süpürgenin filtreleri yıkadım yıka yıka zift su çıkıyodu anca aklandı onlar kuruyana kadar toz alam cam silem perde yıkıyam bende

Yapalım yapalımm babam sağolsun soba isi süpürmüş daha anca süpürgenin filtreleri yıkadım yıka yıka zift su çıkıyodu anca aklandı onlar kuruyana kadar toz alam cam silem perde yıkıyam bende

eline sağlık pawim
ben de toz alayim senle beraber pencere önlerini de alayim. mutfağa giderim sonra da.
şimdi makineye nevresim attım. Allah'tan çok fazla çamaşır yokmuş 4 makinelik falan var:)

Bugun karsiniza dün bir isin ucundan tutmamis tembel gelin olarak cikiyorum.
Yogun gecen bir kahvalti fasli
Bazanin altina bir el atma
Tekli bazanim altina bir el atma
Cocuklari yikayip uyutma
Mutfagi ocagi temizleme
Ogle yemegi fasli
Cümbür cemaat pazara cıkma
Aksam yemegi mutfagi toplama ve caya arkadasima gitme

kahvaltimi yeni yaptım evi toparladim mutfagi temizledim. babam cocuklari disari goturmus hala gelmediler 12 de kalkmak kahvaltiyi keyifle sessizce yapmak 1 saatte elim ayagima dolanmadan evi toplamak ne bilim bunye alisik degil cok.havaya girdim

Merhabalar kizlar kac gundur misafirim vardi cok kalabaliktik neyseki dun aksam misafirlerimi yolculadim butun kendime tatil verdim hic bir is yapmiycaktim ama benim hergun Ayni kosturmaca ozellikle hafta sonlari esim evde oldugu icin cocuklari esimle parka gonderip evi bastan asagi supurup siliyorum yoksa o yokken cocuklari asagida yanliz birakip cikip ust katlari supuremiyorum 1 yasinda kizim cok aktif 1 saniye durmuyo yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…