Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kizlar
Bayram bitti kürkçü dükkanina döndük sanirim
Ama ben dün buzdolabimi sildim nedenmiiiii cunku dunpazara ciktim aldiklarimi yerleştirmek icin temiz temiz oldu
Ama tabikisi genede baska bir is yapmicammi saniyonuz ooooo çok isim var

Buzdolabını bugün mü yarın mı temizlesem diye düşünüyordum ki ödevi gördüm. El mahkum bugün temizleyeceğiz gari

Evi toparladım çocukları doyurdum mutfağı tekrar topladım. Şuan evi süpürüyorum sonra silme işi var.
Banyo ve tuvaleti de elden geçirdikten sonra mutfağa girip buzdolabını hallederim.
Çocukları tekrar yedirip, dışarı çıkarıp biraz dolaştırdıktan sonra yemeğimi yaparım.
Sofrayı toplar, mutfağı temizler, büyük oğluma ödevini yaptırıp küçük oģlumu uyuturum.
Gece de ütümü yapıp çocukların dağıttıklarını toparlasam tamamdır.

Sabah kalktm kahvaltıyi hazırladım herkes uyanana kadar akşamdan yıkanmış çamaşır vardı onu serdim yatakları topladım bulaşığı kaldırdım bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım çamaşırı topladım evi supurdum sildim banyo tuvalet yıkadım 2
Makina çamaşır yıkadım kuruyanlari katlandım yerleştirdim utuledim toz aldım paça pisirdim birazdan öğle yemeği yiyeceğiz ve çocuğu uyutacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…