- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Dün halıları yıkadım. Oturma odasını dip köşe temizledim. Hâlâ çamaşır yıkıyorum. Bugün de banyoyu yıkadım. Yemek yapmadım işte16 ağustos ödevi
Ivır zıvır koyduğunuz kutu çekmece ne varsa düzenlemek.
Takı toka koyduğumuz yeri düzenlemek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
Psikolojik Deliii
@Anka
Amazing family
@Gsyabk
@mavidelisiii
LuckyMom
@Birtekefem
Mor Vampirella
Aktif Lora
LivreAmour
Hoş geldin canım, geçmiş olsunBen geldimköyde grip olmuşum hiç halim yok iş yapmaya
Hem hasta hemde TEMBEL olduğum için toka kutusunu seçiyorum
Etikete yeniden ekler misin canım ☺
Hadi gözün aydınReis evde ki misafirler şükür dün gece gitti. Bugün bir temizlik yapmışım fayanslar domestos diye inliyordu.
Çarşaflar mis oldu mis... (ayrica en çok zevk aldığım şeydir tertemiz çarşafın üstünde uyumak)
Ufaklikla büyük danayı uyutayim
Ödevlere başlayacağım
Herkese kolay gelsin
Sabahtan beri annemin mutfağını dip köşe heryeri sil süpür pırıl pırıl yaptık heralde bugun başka bir şey yapamam basında çatlıyor ağrıdan gün bitti bana
Evi topladım
Mutfağı temizledim
Bulaşık makinesini boşaltıp yeniden dizdim
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim
Bir makine yine attım
Tüm evi süpürdüm
Tozları aldım
Banyo wc temizledim şimdilik bukadar.
Nego nun çağrısı ile ev halkını mutfağa maratona davet ettim.
Kızlar masayı ve mutfağı toplarken ben bulaşıkları makinaya dizdim ve mutfağı yıkadım
Çamaşırları serip makinaya yeniden çamaşır attım.
Şimdi sıra yorgunluk kahvesinde
Birazdan balkonu sileceğim
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfağı toparlayıp kahvaltı bulaşıklarını yerleştirdim
Küçük hanımın bezi değiştirildi
Oyuncak kutumuz boşaltıldı sirkeli suyla sildim
1 saatlik maratonunHandandandan
kahvaltiyi toplayip yataklari topladim baska bisey yapmadim.
yine aksam 5den sonra kalkicam galiba
16 Ağustos Pazar
Bugün hiç iş yapasim yok gerçekten, sıcaktan elim kolum oynamıyor.
Kahvaltıda sadece cayi koydum, gerisini eşim hazırladı. Ben de o sırada yatağı vs topladım, sonra kahvaltı yapıldı.
*Kahvaltı sofrası toplandi, bulaşıklar yerlesti
*Kahve içildi
*Kuşların kafesini temizledim
*Ocağı detaylı sildim, demirlerini telle ovdum.
*Banyodaki lavabo altindaki dolabı düzenledim.
Yapılacaklar
*Ev süpürülecek
*Akşam yemeği yapilacak
Hepinizin eline sağlıkDün halıları yıkadım. Oturma odasını dip köşe temizledim. Hâlâ çamaşır yıkıyorum. Bugün de banyoyu yıkadım. Yemek yapmadım işte
Bir de ütü yapmam lazım.
Takı toka komidini düzenlendiTakı toka koyduğumuz yeri düzenlemek
Kılıflar kirlenmişse yün de kirlenmistirKızlar bir şey sorcamNego
Benim kv yün yastık yapıp vermişti bize.
Kılıfları battı yıkayım diye yününü boşalttım da yünleri de yıkamam gerekir mi ? Koku vs. yok
Bir de çırpmam gerekir mi tekrar doldururken ? Cahilliğime verin bilmiyorum valla[/USER]
Peki nasıl yıkamalıyım? İlk defa yün yıkıcamKılıflar kirlenmişse yün de kirlenmistir
Kirden kastım ter sinmistir nede olsa yaz aylari
Ben makineye kılıfıyla atıp yıkıyorumPeki nasıl yıkamalıyım? İlk defa yün yıkıcam
Ağz fermarlı bir bezin içine koy, makinede yıka. Çırpmak lazım tabiki de yastık yünü kolay çırpılır.Kızlar bir şey sorcamNego
Kılıfları battı yıkayım diye yününü boşalttım da yünleri de yıkamam gerekir mi ? Koku vs. yok
Bir de çırpmam gerekir mi tekrar doldururken ? Cahilliğime verin bilmiyorum valla[/USER]
Çok uzun süre kullanılmadıysa yıkamaya gerek yok bence.Kızlar bir şey sorcamNego
Bir de çırpmam gerekir mi tekrar doldururken ? Cahilliğime verin bilmiyorum valla
Eline sağlık canım
Daha ne yapacaksın
Sağol canım seninde eline sağlık❤Nego nun çağrısı ile ev halkını mutfağa maratona davet ettim.
Kızlar masayı ve mutfağı toplarken ben bulaşıkları makinaya dizdim ve mutfağı yıkadım
Çamaşırları serip makinaya yeniden çamaşır attım.
Şimdi sıra yorgunluk kahvesinde
Birazdan balkonu sileceğim
Ben makineye kılıfıyla atıp yıkıyorum
Kılıfı tekrar yıkıyorum sonrasinda
Yıkanan yünü balkonda iyice kurutun
Kuruyunca ditmek gerek ( biz ditmek deriz) yani ince ince ayirmak ( bu biraz zahmetli )
Ağz fermarlı bir bezin içine koy, makinede yıka. Çırpmak lazım tabiki de yastık yünü kolay çırpılır.
kılıfları atmıştım 90 dereceye nevresimler birlikte,bu yüzden yünleri banyoda ıslattım öyle yıkıcam. Yarın da kuruyunca diterim zaten çok değil 2 yastık. Bende 2 kılıf geçiriyorum ama malum havalar sıcak terleniyor. Ondan yıkamaya karar verdim.Çok uzun süre kullanılmadıysa yıkamaya gerek yok bence.
Ben çift kılıf, çift yüz takıyorum.
Sık sık kılıfları ve yüzleri yıkıyorum iç malzemesi kirlenmesin diye
Daha ne olsun ben bi oyuncak kutusunu boşalttım bi iki ıvır zıvır kutum var onları da boşalttım mı benden iyisi yokTakı toka komidini düzenlendi
Gayet iyi iş çıkarmışsın.Daha ne olsun ben bi oyuncak kutusunu boşalttım bi iki ıvır zıvır kutum var onları da boşalttım mı benden iyisi yok
Yıkayıp çırpman gerekir canım, ben yün kullanmıyorum sevmediğim için uğraşmayıKızlar bir şey sorcamNego
Yemeğimiz yedik ve bebeğim her zamanki gibi yemek kazanına girip çıkmış gibi oldu.
Onu banyo yaptırdım, arkasından ben banyo yaptım, hazır banyodayken duşa kabini temizledim.
Birazdan teldeki çamaşırları toplayıp yenisini sereceğim.
Takı toka komidini düzenlendi
16 Ağustos
- Kışlık sarımsak soyuldu buzluga atıldı
- Akşamdan erikler şekere yatırıldı sabah marmelat olacaklar
- Bulaşık makinasi boşaltıldı
- 1 mutfak dolabı ici düzenlendi
- Banyo temizlendi
- Ütü yapıldı
- Buzdolabı içi düzenlendi
- Takı/toka kutuları düzeltildi
Ellerinize sağlıkAksamdan evi topladim
camasirlari hallettim sabaha supurup silip uyumayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?